Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 3110 26,591 133,717,923,620 19,977 118,888,416,328 104,564,587,842

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorë Riparimi i pompes Ganz 2019 1,500,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 - VLLAZNIA NDERTIM MARTIN PJETRI 1,492,400.00
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion i Kanalit ujites Perroi i Llixhave-Lagjja Dobrove. 6,383,333 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 4,686,593.00
Qeverisja Vendore Patos RIKONSTRUKSIONI I MAGJISTRALIT KRYESOR DHE RRJETIT TË BRENDSHËM TË UJËSJELLËSIT QYTETIT PATOS LOTI I (RRJETI SHPËRNDARËS) 450,024,892 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 443,890,689.00
Qeverisja Vendore Patos Supervizim ne objektin Rikonstruksioni i Magjistralit Kryesor dhe Rrjetit te Brendshem te Ujesjellesit Qytetit Patos Loti I (Rrjeti shperndares). 4,333,333 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 4,140,228.00
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi i pastrimit ne Njesine Administrative Orikum 66,349,413 Lidhur Kontrata BAITEL 65,784,982.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II – Blerje bulmet, qumesht, kos, djathe, gjize 54,830,853 Lidhur Kontrata A G S  SHPK 54,284,355.00
Qeverisja Vendore Klos Rikonstruksion i ujesjellesit Klos dhe zonave perreth, Lugina e Klosit, Lagja Dalti, Ura e Deges, Bashkia Klos 82,857,661 Lidhur Kontrata DESARET COMPANY 82,591,337.00
Qeverisja Vendore Himarë Blerje Program Kompjuterik dhe Kurse 2,083,333 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 1,875,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve ne qytetin e Tiranes per vitin 2019 Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Durrës Reahabilitimi vend depozitimit te mbetjeve ne Vadardhe 4,165,000 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 2,500,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstuksion Shkolla Jordan Misja 28,331,597 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 21,905,792.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Reabilitimi kanalit KUL F.II dhe KUL F.III 1,002,082 Lidhur Kontrata ARENA MK 894,832.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Detyre projektimi,hartimi i planit te detajuar vendor per njesite strukturore Z.E 1.1,Z.E 1.2, DHE Z.E 2.2 1,628,105 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 1,600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje dokumentacioni, per Bashkine e Tiranes, per vitin 2019. 2,500,000 Lidhur Kontrata Albdesign PSP 1,923,584.00
Qeverisja Vendore Tiranë Spostim tubacioni ujesjellesi Dn-600 mm celik seg. Rr.'Jordan Misja"-"Asllan Shahini" 20,571,236 Lidhur Kontrata C O L O M B O & NDERTIMI shpk 17,464,703.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime te tjera per Administrim dhe Mirembajtje e Stadiumit 'Loro Borici'(Mirembajtje e tapetit te fushes)” 1,256,400 Lidhur Kontrata MALVIN SHPK 1,250,000.00
Qeverisja Vendore Belsh Linja kryesore per furnizimin me uje dhe rrjeti shperndares i ujesjellesit per qytetin e Belshit Faza II 408,333,008 Lidhur Kontrata VELLEZERIT HYSA & G.P.G. COMPANY 399,849,224.00
Qeverisja Vendore Durrës Furnizim vendosje pajisje per kopshte, çerdhe dhe shkolla 23,564,000 Lidhur Kontrata BOLT SHPK 23,360,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti V – Blerje fruta dhe zarzavate 55,417,282 Lidhur Kontrata NELSA & ERDIS 46,704,852.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV – Blerje artikuj ushqimor 36,132,909 Lidhur Kontrata M.C.CATERING SHPK 36,034,310.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III – Blerje buke thekre dhe integrale 14,696,749 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 14,341,800.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion i Ujesjellesit Stravaj - Farret 2,117,835 Lidhur Kontrata JODJON-PO SHPK&RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 1,837,812.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1- Rikostruksioni i veprave ujitese (ura ne Polene) 903,147 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 716,299.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndertim shkolla 9 vjeçare Hamallaj 65,885,000 Njoftuar Fituesi HTM & BE-IS 43,950,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizim me bojra printeri dhe artikuj kancelarie per zyra 3,393,947 Lidhur Kontrata IT Gjergji Kompjuter 2,877,891.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje pajisje te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit (TIK) 2,495,991 Lidhur Kontrata PC STORE SHPK 2,019,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Rehabilitimi i Diges Rezervuarit Puke-Bashkia Puke 23,333,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate NIKA SHPK & STERKAJ SHPK 15,705,746.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Loti 1 - Hartimi i planit te mbareshtrimit per ekonomine pyjore Turje Bashkia Prrenjas 1,614,894 Lidhur Kontrata CEKANI SHPK 1,610,000.00
Qeverisja Vendore Durrës RIKONSTRUKSION I ZYRAVE EKZISTUESE. 14,204,935 Lidhur Kontrata INA & A.L-ASFALT 13,867,450.00
Qeverisja Vendore Lezhë Studim-projektimi sipas detyrave te projektimit i objekteve
• Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Fran Ivanaj, ne Ishull-Shengjin
• Rindertim i shkolles 9-vjeçare At Zef Pllumbi, Shengjin
• Ndertim i ujesjellesit ne fshatrat Pllane, Zejmen, Markat
9,819,439 Lidhur Kontrata A.SH.Engineering Shpk & Arena MK Shpk & XH&Miler Shpk & G&L Construction Shpk 9,670,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data