Open Procurement Albania

Loti i dytë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Parkimi Nëntokësor te Sheshi Italia.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Loti i dytë: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Parkimi Nëntokësor te Sheshi Italia.
Nr. Reference REF-39669-12-29-2017
Vlera / Fondi Limit 2 353 303,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-01-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-01-2018
Data e mbajtjes se tenderit 15-01-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Tower Shpk
Tirana New Supervisior Shpk
Zenit & CO Shpk
Instituti i Konsulencës në Ndërtim Shpk & Imes D Shpk
A & E Engineering Shpk
Nord Comat Shpk
Gjeokonsult & Co Shpk
HE SK 11 Shpk
C.E.C Group Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Zenit 06 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,950,750
  Data e shpalljes se fituesit 12-04-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2340900
  Data e lidhjes se kontrates 19-04-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Është paraqitur ankesa nga operatori ekonomik “A&E Engineering” shpk” shpk, hyrë në Bashkine e Tiranës me Nr. 3391 Prot, datë 24.01.2018 dhe nga operatori ekonomik ”C.E.C Group” shpk hyrë në Bashkinë e Tiranës me Nr. 4119 Prot, datë 29.01.2018. Komisioni i Shqyrtimit të Ankesës nuk pranoi ankesat e palëve ankimuese. Operatori ekonomik “C.E.C Group” shpk paraqiti ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik, hyrë në Bashkinë e Tiranës me shkresën Nr.6927 Prot., datë 16.02.2018 dhe me anë të shkresës Nr. 176/1.Prot, datë 30.03.2018. Komisioni i Prokurimit Publik dërgoi Vendimin Nr.176/2018 për mospranimin e ankesës së paraqitur nga operatori ekonomik “C.E.C Group” shpk.
  Operatorët ekonomik të skualifikuar janë:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “A & E Engineering” shpk
  Nuk Ploteson Piken 1 Te Kapacitetit Teknik.
  2. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Nord Comat” shpk
  Nuk plotëson piken 1; piken 3; pikën 4 të Kapacitetit Teknik, Kriteret e Veçanta të Kualifikimit.
  3. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Gjeokonsult & Co” shpk
  Nuk ploteson piken 3; piken 6 te Kapacitetit Teknik, Te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit.
  4. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “HE SK 11” shpk
  Nuk plotëson Piken 1 të Kapacitetit Teknik.
  5. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “C.E.C Group” shpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik "C. E. C Group" shpk, është i paplotë pasi nuk ka përmbushur Kriteret e Veçanta të Kualifikimit në Respektim të VKM Nr.354 datë 11.05.2016 "Për miratimin e Manualit të Tarifave për Shërbime në Planifikim Territori, Projektim, Mbikqyrje dhe Kolaudim".
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Zenit 06 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.15 - DT.16-04-2018
  Lidhja e Kontrates NR.17 - DT.30-04-2018
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data