Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 191 953 1,441,630,775 377 372,036,163 250,864,874

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti i shtatë me sip. totale 2.15 ( dy pikë pesëmbëdhjetë ) ha , përmirësim kullote e mbarështim blegtorie dhe kampingje 51,250 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti I Qafe Plake-Qafe Shari Kërpurdha-Boronica-Manaferra 207,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti II Qafe Plake-Qafe Shari Kërpurdha -Boronica-Manaferra 207,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave+Boronice+Manaferra). 185,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti IV Sakat-Lak Hithi Kërpurdha -Boronica-Manaferra 185,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti V Dardhe-Qebik Kërpurdha-Boronica-Manaferra 170,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti VI Qafe Plake-Qafe Shari Dellinje e kuqe 35,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti VII Breg-Drini Geshtenja 20,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti VIII Breg-Drini Boronica- Manaferra 92,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti IX Breg-Drini Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe etj. Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti X Dardhe-Qebik Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe.Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti XI Qafe Plake – Qafe Shari Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe etj.Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti XII Sakat-Lak Hithi Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe, etj.Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Shitje per skrap 6,870,760 Qeverisja Vendore Berat Anuluar ankandi
Shitje e 12.5 % te aksioneve te Bashkise Kukes ne Futboll Klub Kukesi sh.a Qeverisja Vendore Kukës Lidhur kontrata
Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE Qeverisja Vendore Kukës Lidhur kontrata
Dhënie me qera të sipërfaqes prej 0.6323 ha në parcelën pyjore 105b në pronësi të bashkisë Tropojë, për veprimtari turistike. 47,422 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i rishpallur
Loti IV. Ekonomitë Pyjore Jançë –Kërpicë,Lubinjë -Tunjë 92,100 Qeverisja Vendore Gramsh Lidhur kontrata
Shitje per skrap 363,354 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
Loti V. Ekonomitë Pyjore Darzezë-Sult, Prrenjas –Katërlis 110,000 Qeverisja Vendore Gramsh Lidhur kontrata

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data