Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 191 953 1,441,630,775 377 372,036,163 250,864,874

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
“Dhenien me qira të pasurisë shtetërore te llojit kadastral Pemtore, me nr. 442, pasuri shtetërore e Ilojit kadastral tokë "pemtore”, në zonën kadastrale nr. 2483, fshati Llongo, të Njësisë Administrative të Dropullit të Sipërm me sipërfaqe 5.9229,73 m2. 6,000 Qeverisja Vendore Dropull Njoftuar fituesi
Loti I ”Zalli Devoll” 20 10.0 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
“Vjelja dhe grumbullimi i degezave te xines (degeza te gjelberta me dhe pa lule) ne territorin e Bashkise Fier 1,000,000 Qeverisja Vendore Fier Lidhur kontrata
Loti I Fruta Gështenje sasia 500 Kv "Për vjeljen e Grumbullim të Frutave të Gështenjës;Vjeljen e grumbullimin e Bimëve MET,Nxjerrjen e Rrënjëvë të Shqopës,Vjeljen e Grumbullimin e Boçeve të Pishës" 250,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 2,Rrënjë Shqope 200 kv "Për vjeljen e Grumbullim të Frutave të Gështenjës;Vjeljen e grumbullimin e Bimëve MET,Nxjerrjen e Rrënjëvë të Shqopës,Vjeljen e Grumbullimin e Boçeve të Pishës" 20,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 3,Boçe Pishe 500 kv "Për vjeljen e Grumbullim të Frutave të Gështenjës;Vjeljen e grumbullimin e Bimëve MET,Nxjerrjen e Rrënjëvë të Shqopës,Vjeljen e Grumbullimin e Boçeve të Pishës" 250,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 4,Herbë e llojit lisën 200 kv "Për vjeljen e Grumbullim të Frutave të Gështenjës;Vjeljen e grumbullimin e Bimëve MET,Nxjerrjen e Rrënjëvë të Shqopës,Vjeljen e Grumbullimin e Boçeve të Pishës" 40,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 5, Gjethe sherbele 150 kv "Për vjeljen e Grumbullim të Frutave të Gështenjës;Vjeljen e grumbullimin e Bimëve MET,Nxjerrjen e Rrënjëvë të Shqopës,Vjeljen e Grumbullimin e Boçeve të Pishës" 22,500 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Loti 6 ,Herbë e llojit Trumzë 200 kv "Për vjeljen e Grumbullim të Frutave të Gështenjës;Vjeljen e grumbullimin e Bimëve MET,Nxjerrjen e Rrënjëvë të Shqopës,Vjeljen e Grumbullimin e Boçeve të Pishës" 100,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Anuluar ankandi
Prodhime të dyta ( Boce pishe mesdhetare,Xine,Mersine,Dafine,urth dhe Bime Mjeksore) 178,500 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Njoftuar fituesi
Prodhime të dyta ( Boce pishe mesdhetare,Xine,Mersine,Dafine,urth dhe Bime Mjeksore) 26,500 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Njoftuar fituesi
Loti 1. Ekonomija pyojore “Gjomollë” për ngastrat 13 dhe 14, sasia e drurit 1604 m³ x 500 lekë/m³ 802,000 Qeverisja Vendore Himarë Ankand i shpallur
Loti 2. Ekonomija pyojore “Papadhi Çipin”, ngastra 10/a; 12/c; 121/a, 122/a dhe 123/a , sasia e drurit 1349 m³ x 500 lekë/m³ 674,500 Qeverisja Vendore Himarë Ankand i shpallur
"Dhenie me Qera e pasurise me Sip. Prej 0.5 HA Fondit Pyjor/Kullosor ne Ekonomine Pyjore Mamez-Kalimash Parcelat 58/a”. Qeverisja Vendore Kukës Njoftuar fituesi
Bashkia Delvine shet me procedure ankandi prodhimet pyjore (fruta geshtenje, ne peme) 216,600 Qeverisja Vendore Delvinë Ankand i shpallur
“Vjelja dhe grumbullimi i degezave te mares (Arbutus unedo) me lule e pa lule, per buqeta” 20,000 Qeverisja Vendore Fier Anuluar ankandi
“Vjelja dhe grumbullimi i boceve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier” 600,000 Qeverisja Vendore Fier Anuluar ankandi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data