Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 192 954 1,455,469,425 379 376,056,163 254,985,874

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore 75,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore 10,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore 10,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore 6,500 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore 100,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore 15,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
“Prodhime të dyta ”, bimë medicinale dhe eterovajore 420,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
“Shitjen e materialit drusor të vlerësuar në ngastrat e dëmtuara nga katastrofat natyrore e zjarret”, Volumi total : 9739 m3 (e ndarë në 353m3 lëndë punimi dhe 9386 m3 dru zjarri)lloi Ah. Vlera fillestare: 5,707,500 5,707,500 Qeverisja Vendore Prrenjas Lidhur kontrata
Loti I - Shitje material drusor në këmbë, për sasinë totale prej 815 (tetëqind e pesëmbëdhjetëmijë) m3 612,900 Qeverisja Vendore Elbasan Njoftuar fituesi
Loti II - Shitje material drusor në këmbë, për sasinë totale prej 572 (pesëqind e shtatëdhjetë e dymijë) m3 240,540 Qeverisja Vendore Elbasan Njoftuar fituesi
Loti I -rë 78a Polis Trupa Lëndë ndërtimi 329,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Loti II-të 80a Polis Trupa Lëndë ndërtimi 512,600 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Loti III-të 154a Polis Trupa.Lëndë ndërtimi 705,800 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Loti IV-t 54a (23a) D-Xhyrë Trupa Lëndë ndërtimi 862,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Loti VII-të 38a Çermenikë Lëndë ndërtimi 472,700 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data