Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit: Fonde te vena ne dispozicion nga buxheti shtetit sipas VKM Nr.490, date 21.07.2022 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e rikonstruksionit dhe riparimit të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), në Bashkinë Mirditë”.
Nr. Reference REF-40739-09-06-2022
Vlera / Fondi Limit 192 851 638,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 23-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“ULZA” shpk
2.“HASTOCI” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ULZA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 187 417 132,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 15 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-40739-09-06-2022
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr. 126 datë 13 Shtator 2022
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 169 datë 9 Dhjetor 2022
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Procesverbali "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"
  Detyre Projektimi "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"

  ------------------------------------------------------------------------------
  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Vendim Nr. 490, datë 21.7.2022"Për përdorimin e fondit të rindërtimit, për financimin e rikonstruksionit dhe riparimit të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), në bashkinë Mirditë"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data