Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 191 392 140,839,022,047 227 103,650,760,624 96,514,812,612

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 2,375,552,033 Re-Proclaimed and Signed the Contract SALILLARI SHPK 2,283,897,638.00
Albanian Road Authority "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 1,416,561,808 Signed the Contract “AGBES CONSTRUKSION” & “MELA” & “ALB SHPRESA” 1,353,893,916.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës” 1,837,933 Signed the Contract STUDIO SERVICES " K - SA" 1,836,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Porto Romano Durrës, Loti 3 (vazhdimi)” 10,076,094 Signed the Contract “KLODIODA” & “ZENIT &CO” SHPK 9,433,333.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Signed the Contract "DRICONS" 1,311,689.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Signed the Contract “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00
Albanian Road Authority Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës 82,770,883 Signed the Contract EUROKOS HOLDING SH.P.K DEGA NE SHQIPERI 64,794,107.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Signed the Contract P.C.S.COMPANY SHPK & INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING & STUDIO SERVICES “K – SA” 18,329,068.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Signed the Contract “HE & SK 11” & TESLA VIZION 13,823,485.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Signed the Contract “NET-GROUP” & “ARABEL – STUDIO” 14,689,713.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Signed the Contract MCE 15,432,940.00
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Signed the Contract TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 15,794,000.00
Albanian Road Authority “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Signed the Contract GECI SHPK 1,175,927,028.00
Albanian Road Authority “Ndërtimi i rrugës së fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 165,480,550 Signed the Contract KOLA INVEST & NDREGJONI 111,779,531.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Signed the Contract EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk 1,991,017,847.00
Albanian Road Authority “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Signed the Contract “4 A-M sh.p.k & ED KONSTRUKSION sh.p.k & IDK KONSTRUKSION sh.p.k” 2,386,175,789.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Signed the Contract “ G.P.G. COMPANY & SENKA” shpk 1,802,764,499.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7 2,353,597,373 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion & 2 T 2,261,328,720.00
Albanian Road Authority Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana 2,559,318,901 Signed the Contract ALB-STAR 1,987,865,274.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 1,816,355,589 Signed the Contract GJOKA KONSTRUKSION 1,716,910,907.00
Albanian Road Authority “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor TEG-Hyrje Tunel Krrabë” 3,780,608 Signed the Contract ALB-BUILDING SHPK 2,197,000.00
Albanian Road Authority “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë 1,604,005 Signed the Contract ”Ndertuesi 2000” shpk 982,000.00
Albanian Road Authority “Ndërtimi i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 164,500,560 Signed the Contract "COBIAL” shpk & "BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SAMAYI VE TICARET” LTD & "INFRATECH” shpk & "ARKIMADE” shpk 134,558,291.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Cancelled Procurement
Ministry of Infrastructure and Energy “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë). 18,967,810,952 Re-Proclaimed and Announced the Winner INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI - ASL INSAAT TAAHHUT VE SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI 17,036,526,000.00
Albanian Road Authority Loti 1 : “Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior" 63,254,915 Announced the Winner GJEOKONSULT & CO SHPK
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Cancelled Procurement
Albanian Road Authority Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor: “Kryqëzim Qafë e Buallit- Fillim Rruga e Arbrit me gjatësi 4.5 km” 939,735 Signed the Contract SHEHU SHPK 620,000.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km 1,381,077 Signed the Contract 2 T SHPK 1,347,000.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra) 169,211,472 Announced the Winner BALILI KONSTRUKSION & AGBES CONSTRUKSION 149,759,590.00

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data