Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 190 368 139,730,284,167 225 103,448,176,967 96,314,412,612

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga Tepelene – Dorrez – Qafe Dushk + rruga Sevaster – Kalivac 66.4 km 23,371,822 Signed the Contract Eral Construksion shpk & Alb Shpresa 15,699,520.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore Loti 2 10,342,392 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 9,456,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga Fier-BallshFratar + rruga Ballsh – Aranitas + rruga Metohasim – Kafaraj + rruga K/Rruga Nacionale-Bylis 63.3 km. 31,703,725 Signed the Contract DON JURGE - C O L O M B O 20,134,188.00
Albanian Road Authority Shpenzime supervizion Kontratave të Mirëmbajtjes Rrugë Rajoni Verior Shkodër 29,142,875 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 29,000,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh ne objektin Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore, Loti 3 10,342,392 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 13,800,000.00
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancën Ura e Brarit – Tunel Qafë Murrizë ( Rruga e Arbrit), K/Rr. Nr. 54 (Trau Dajt) – Deg. Dj maja e Dajtit, Deg. Dj. Maja e Dajtit – St. Teleferikut, Deg. Dj. Maja e Dajtit – Vila Qeveritare, Vila Qeveritare – maja e Dajtit, Tiranë ( Fresku) – Surrel, Surrel – Qafe Priskë, Qafe Priskë – deg. Dj. Q. Mollë. deg. Dj. Q. Mollë – Bizë, Qafë Priskë - Shkallë –Shëngjergj, Uzina e Traktorit – Lanabregas, Farkë – Rruga e Elbasanit (Sauk) – Komune e Parisit – Rruga e Kavajës (Loti 1) (104.13 km)(Kontrata 2). 54,520,654 Signed the Contract NIKA SHPK 34,543,340.00
Albanian Road Authority Shpenzime supervizioni, Kontrate Mirembajtje Rajoni Qendror Tirane 22,899,675 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 22,340,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Permet – Carshove – Tre Urat (Dogane) + rruga Carshove – Leskovik - Erseke + rruga Leskovik – Tre Urat (Dogane) 107 km 58,565,552 Signed the Contract RIVIERA SHPK 42,553,700.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km. 66,382,649 Signed the Contract JUBICA. SHPK 65,000,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km 40,030,784 Signed the Contract 2 T SHPK 38,029,244.8
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4) 34,607,032 Signed the Contract RSM COMPANY SHPK&ORUÇI SHPK 33,514,894.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e Rajonit Verior, loti 1 1,319,301 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 1,284,500.00
Albanian Road Authority Rehabilitimi i Segmentit Rrugor Mbikalimi Pallati me Shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2. 1,571,942,368 Signed the Contract SALILLARI SHPK 1,568,794,185.00
Albanian Road Authority Rehabilitim i segment it rrugor, mbikalimi i “Pallat it me Shigjeta” - rrethrrotullimi “Shqiponja”, Loti 3 1,180,297,580 Signed the Contract Victoria Invest International - VICTORIA INVEST 1,170,134,219.66
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km. 55,559,660 Signed the Contract JUBICA. SHPK 49,330,000.00
Albanian Road Authority Studim projektim mbikalimi TEG 8,790,561 Signed the Contract KLODIODA SHPK 8,700,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh përmirësimi rifreskimi i sinjalistikës vertikale / horizontale në akset kombëtare dhe përmirësim të sigurisë rrugore në akset e rajonit Qëndror, loti 2 1,314,547 Signed the Contract D& C PARTNERS - IMES -D 1,300,500.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Nyja F.Dukagjin-L. Rr.Kombit, U.Drinit (Hyrja Kukës)-Sh.Galica, Sh.Galica-Krumë, Krumë-Q.Prushi, Plepa-Kam 77.6 km". 79,385,966 Signed the Contract GRIALD - KOMBEAS 75,308,656.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "U.Matit -Rrëshen (Ura e Fanit), Rrëshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Benë- K.Hadroj, ShpalUra e Repsit 84.9 km. 64,859,900 Signed the Contract EKSKLUZIV - MELA 60,285,426.00
Albanian Road Authority Loti 2 për ndërtimin e “Seksionit Rrugor Bypass Fier, Korridori Veri-Jug Announced the Winner Combined Group Contracting Company (K.S.C.) 37,944,221.56 Euro
Albanian Road Authority Loti 1-Ndërtimi i seksionit rrugor Bypass të Vlorës, Korridori Veri-Jug Announced the Winner Gener 2 & Impresa di Construzioni and Ing.E. Mantovani 35,874,357.4 Euro
Albanian Road Authority Studim projektim, vazhdim i rrugës Kardhiq – Delvinë nga fshati Shijan (përfundimi i lotit 2) deri tek Ura e Gajdarit, lidhja me qytetin e Delvinës dhe rishikimi i projekt zbatimit të lotit 7 (tuneli) në aksin rrugor Kardhiq – Delvinë. 20,208,382 Cancelled Procurement
Albanian Road Authority Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore Loti 2 1,601,665,904 Signed the Contract ALBAVIA - GECI 1,586,906,951.00
Albanian Road Authority Rikualifikim i akseve rrugore unaza lindore loti 3 2,337,758,129 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 2,314,297,806.00
Albanian Road Authority Studim projektim rishikim i projektit per segmentin rrugor te vazhdimit te unazes se madhe Tirane nga sheshi Shqiponja-Bulevardi i ri 32,358,402 Cancelled Procurement
Albanian Road Authority Ndertim rruga Kardhiq - Delvine Loti 5 1,825,714,419 Signed the Contract ALB-STAR 1,785,446,573.09
Albanian Road Authority Ndertim Rruga Kardhiq-Delvine Loti 6 2,388,910,889 Signed the Contract AGBES CONSTRUKSION - A R B E R I A SH.A. 2,378,643,105.31
Albanian Road Authority Ndertim Rruga Kardhiq - Delvine Loti 4 2,383,738,992 Signed the Contract COBIAL - GJOKA KONSTRUKSION 2,359,623,275.00
Albanian Road Authority Vendosja e Mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës -Morine 372,739,265 Signed the Contract EVEREST - AURORA KONSTRUKSION 365,260,224.00
Albanian Road Authority Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27” 373,979,239 Signed the Contract 2 T SHPK 371,178,286.04

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data