Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 148 984 32,306,273,248 492 18,142,077,009 4,903,371,751

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike -Loti II “Blerje bateri për automjete 9,155,144 Njoftuar Fituesi Alked Kopaçi 5,990,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale" 10,296,759 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II "Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi, për Spitalin Rajonal Durrës” 1,546,112 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 1,248,131.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Riparim mirëmbajtje sistemi të ngrohje - ftohjeve (HVAC), në IEVP Shkodër". 8,833,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Lezhë” 17,984,553 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 11,167,450.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje uniformash për Qëndrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore 79,290,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 51,900,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Blerje autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve ” 22,151,036 Njoftuar Fituesi LIGUS 21,960,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “ Blerje automjete për transport trupash (8+1) vende për Gardën e Republikës ” 8,222,523 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 7,890,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I "Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë" 7,165,500 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 3,147,060.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë - Loti 6 " Blerje vezë " 979,852 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Këpucë për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore 11,983,333 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 11,350,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike - Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 10,497,550 Njoftuar Fituesi TOP-OIL 6,896,740.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci” Elbasan 6,203,489 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 7 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1010”, Vau i Dejës-Shkodër, 18,175,160 Njoftuar Fituesi NIKA 15,616,974.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje sistemi të ngrohje-ftohjeve për Kryeministrinë” 27,343,934 Njoftuar Fituesi Ecs Eco CliMate Solution - EDMELI 25,701,320.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje mish dhe nënproduktet e tij për Shtëpinë e Fëmijës Shkollore “Zyber Hallulli” 4,654,015 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 3,144,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 110,979,757 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 -Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 37,805,540 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 7,951,443 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” 8,610,080 Njoftuar Fituesi RESULI - ER Marzhi i fitimit - 45,00 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes 18,000,120 Njoftuar Fituesi ARISA - KONFEKSION 14,988,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës” Lidhur Kontrata ALSTEZO
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje për mobilim zyra për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 15,352,325 Njoftuar Fituesi MUCA 7,487,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje këpucë për Akademinë e Sigurisë 832,720 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 697,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij” 53,761,397 Njoftuar Fituesi DELTA DONI 42,467,425.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630” 23,283,310 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 20,327,360.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës” 5,012,050 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,797,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Mirëmbajtje Impiantesh Elektrike, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 8,053,778 Njoftuar Fituesi MELA 5,220,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi për Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) 6,861,660 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,906,705.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor për Spitalin Universitar te Traumes 16,666,641 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 9,965,355.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data