Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 162 1128 35,423,881,868 566 21,280,276,349 7,099,505,100

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Ministrinë e Drejtësisë”, me afat të marrëveshjes kuadër 1 (një) vit 3,546,661 Njoftuar Fituesi BUNA 2,280,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje bateri për automjete” 32,453,736 Njoftuar Fituesi “Auto Asja” sh.a 24,998,008.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme te Burgjeve” 2,491,822 Njoftuar Fituesi MUCA 1,589,700.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Agjencinë Kombëtare të Punësimit” 2,269,330 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër” 52,551,000 Njoftuar Fituesi SILVER SHPK 39,345,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8. Blerje konserva mish viçi " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 1,666,600 Njoftuar Fituesi Sinani Trading 1,350,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë” 17,808,629 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Ushqime Koloniale" 162,774,376 Njoftuar Fituesi “GERTI – 1987” SHPK 159,693,730.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 314,572,580 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 276,269,406.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 168,101,564 Njoftuar Fituesi Sinani Trading 150,627,925.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Blerje Tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e vartësise” 34,988,077 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 12,728,439.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 102,801,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje autoambulancash për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 2,558,653 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 1,249,840.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 " Blerje Vezë" 63,194,001 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 62,410,620.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparime, mirëmbajtje i sistemit ngrohje– ftohjeve të Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni” 4,999,992 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Sarandë” 5,391,607 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,999,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh të tjera përbërëse të tyre per Akademine e Sigurise 2,989,540 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 2,822,620.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 29,239,561 Anuluar Procedura “LALA COMPANY” SHPK 28,187,595.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta-perime” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 13,434,791 Njoftuar Fituesi “GERTI – 1987” SHPK 12,067,690.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 12,025,635 Anuluar Procedura Sinani Trading 9,546,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 5,963,723 Anuluar Procedura Sinani Trading 5,711,728.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr.4003 Peze- Helmes” 14,784,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake Nr. 4001, 4002, 4006, 4007, 4030, 4040” 22,747,850 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake Nr. 2004, 2001 Durrës” 10,805,280 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5001 (AFA) Tiranë” 55,662,480 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Vlorë” 23,805,160 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Fier” 15,764,800 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Tiranë, Durrës” 25,193,760 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Shkodër, Lezhë” 14,474,400 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data