Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 192 954 1,455,469,425 379 376,056,163 254,985,874

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
“Shitje e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimeve te dyta pyjore, specifikisht te Xines (buqete) 968,000 Qeverisja Vendore Poliçan Ankand i shpallur
Loti 1 Gjorm- Vranisht 18 Inproduktive 0.93 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 2 Gjorm- Vranisht 16 Inproduktive 2 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 3 Kotë-Sevaster 62 Bimësi pyjore 1 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 4 Gjorm-Vranisht 16(542/1/1) Kullotë 0.14 ha Veprimtari turistike Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 5 Selenicë 2953 116 PF 0.22 ha Magazine bujqesore Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti 1 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 197,270 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti 3 “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore” 3,900 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti 3 ”Zalli Devoll” 9 24.0 ha Tokë me bimësi pyjore Për aerogjeneratorë dhe fotovoltaike 3,432,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore”. 40,210 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore” 246,000 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
“Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore” 405,000 Qeverisja Vendore Berat Ankand i shpallur
130,000 Qeverisja Vendore Tropojë Ankand i shpallur
Loti 1 - Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve te dyta pyjore (degëza të gjelbërta xine), sasia 350 kv 35,000 Qeverisja Vendore Peqin Ankand i shpallur
Loti 2 - Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve te dyta pyjore (degëza të gjelbërta mersine), sasia 100 kv 10,000 Qeverisja Vendore Peqin Ankand i shpallur
Loti 1 ”Mollas” 58 1.5 ha Tokë me bimësi pyjore Agropylltari Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti 2 ”Zalli Devoll” 3 1.0 ha Tokë me bimësi pyjore Agropylltari Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti 4 “Gostim Koprrik” 1a 0.6 Tokë me bimësi pyjore Agropylltari Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti 2-Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, 3.0ha për veprimtarinë e aerogjeneratorëve e fotovoltaik, 429,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
“Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Prrenjas” 1,175,620 Qeverisja Vendore Prrenjas Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data