Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,883 148,370,286,614 6,463 107,909,158,884 95,921,571,634

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje matesa uji 3,000,000 Lidhur Kontrata HEST SHPK 2,845,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Funizimi me vajra lubrifikant per mjete, alkool frenash, graso etj 15,000,000 Lidhur Kontrata Shpresa-Al SHPK 14,752,500.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Internet - Intranet 10,000,000 Njoftuar Fituesi COMMUNICATION PROGRESS sh.p.k. & ONE ALBANIA sh.a 9,912,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Minikontrate 1- Blerje pjesë këmbimi dhe profilaktikë (vaj,goma,bateri), për automjete Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mirëmbajtja dhe Suporti për Softin ODMS dhe ACC 12,000,000 Rishpallje e Anuluar
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje transformatori 4,020,000 Lidhur Kontrata PREKA 3,895,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Blerje tuba dhe rakorderi 4,564,925 Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 4,374,837.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale marangozi 14,583,310 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 13,699,270.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Minikontrate 1-Blerje materiale ndërtimi Lidhur Kontrata ARJEIL SHPK 30,283,300.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,700,000 Lidhur Kontrata ADD PRINT 1,344,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Lidhur Kontrata RESULI-ER SHA 44,179,307.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Rinovimi i sistemit të mbrojtjes së 2 agregatëve me furnizim instalimin/konfigurimin të dy paneleve të reja, i kompletuar me mbrojtjet dixhitale për gjeneratorin, transformatorin e fuqisë dhe të releve njëveprimëshe për HEC Fierzë”. 114,000,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 110,110,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Blerje karburant 2023 5,450,000 Lidhur Kontrata O L S I SHPK 4,268,106.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Rinovimi dhe zgjerimi i sistemit të Antivirus dhe EDR” 5,800,000 Rishpallje e Anuluar
Klubi i Shumesporteve Teuta Blerje preparate për ujin e pishinës 2,692,800 Lidhur Kontrata Albania Distribution Chem 1,086,300.00
Drejtoria Ekonomike e Arsimit Shkoder Mirëmbajtje e rrethimeve e objekteve arsimore 6,666,632 Lidhur Kontrata “K.M. Konstruksion” sh.p.k & “Karl Gega Konstruksion” sh.p.k 5,666,650.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 9: Mbikqyrje Punimesh me objekt: “Rehabilitimi i hyrjes në zonën veriore të PMLAT (pranë sheshit Frederik Shopen)” 415,158 Anuluar Procedura
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 10: Kolaudim Punimesh me objekt : “Rehabilitimi i hyrjes në zonën veriore të PMLAT (pranë sheshit Frederik Shopen)” 41,113 Anuluar Procedura
Agjencia e Puneve Publike dhe Mirembajtjes Mirdite Asfaltim dhe nderhyrje për permiresimin e shtresave asfaltike në territorin e Bashkisë Mirditë 24,600,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Mirëmbajtja dhe Menaxhimi i Sheshit “Skënderbej" 119,112,119 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 106,958,563.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente kanalizimi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale 6,429,711 Rishpallje me Lidhje Kontrate ARB & TRANS-2010 5,138,574.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Blerje karburanti për nevojat e shoqërisë 4,220,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KASTRATI 4,220,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale hidraulike 1,662,675 Njoftuar Fituesi  ELEKTRO THERM SHPK 1,508,490.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti I: Blerje mish viçi, mish pule dhe vezë 68,123,573 Lidhur Kontrata ARGENT DACI 67,892,695.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti IV: Blerje artikuj ushqimor kolonial (ambalazhuar/paketuar) 53,156,536 Lidhur Kontrata PROINFINIT sh.p.k 41,159,781.00
Autoriteti Portual Durres Karburant 18,602,100 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 18,602,100.00
Inspektorati i Mbrojtjes se Territorit, Bashkia Tirane Blerje Bicikleta për Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë 6,583,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 6,380,000.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje vegla pune, viti 2023 1,950,000 Lidhur Kontrata BENNETT 1,604,490.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shpenzime për mirëmbajtjene mjeteve të transportit (Riparim mjetesh, nderrim gomash, bateri dhe vaj) 6,666,650 Lidhur Kontrata ALSTEZO SHPK 6,446,000.00
ECO-ELB sh.a Blerje Printer, Fotokopje, Kompjuter dhe pajisje të tjera elektronike për zyrën 1,519,463 Lidhur Kontrata Artan Llozana 1,490,485.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data