Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
250 1607 6,969 108,884,093,929 5,291 79,255,344,378 69,234,463,720

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbimi i enkriptimit të komunikimit. Siguria kibernetike në infrastrukturë kritike 45,000,000 Njoftuar Fituesi A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 42,986,880.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje benzinë për automjete” 12,631,920 Njoftuar Fituesi KASTRATI 12,612,180.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Blerje gazoil për automjete” 52,343,118 Njoftuar Fituesi KASTRATI 52,296,420.00
Sh.A Albpetrol Blerje Tubo naftësjellësi 17,797,600 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 15,602,808.00
Qendra Ekonomike e Arsimit Bashkia Kucove Blerje Produkte Ushqimore 15,838,600 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje mjet lundrues për pastrimin e biefit të siperm nga akumulimet e materialeve dhe mbetjeve urbane për Hec Fierzë 30,000,000 Njoftuar Fituesi “GTS-Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k 29,400,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Gaz i lengshem 7,750,000 Shpallur Procedura 0.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje Benzine pa plumb 446,985 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Shoqërimi dhe sigurimi i vlerave monetare të FSHU sh.a Rajoni Tirane per nje periudhe 2 vjecare; 55,454,452 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 55,427,172.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 3,750,000 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje Çift rrotor stator per PCP per Q.P.N. Gorisht+ Polishrot per puset me PCP per Q.P.N. Gorisht 12,491,900 Njoftuar Fituesi SuperStar-WB 11,987,530.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Zarfa A4, Zarfa A5/B5, Etiketa Adezive dhe printim të pyetësorit dhe letrës shoqëruese 24,200,000 Njoftuar Fituesi ALBAMEDIA 23,114,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbime me të tretë, për automjetet e UKT sh.a 6,914,393 Njoftuar Fituesi ”Albanian Motors” & “Power Industries” sh.p.k 6,886,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Blerje materiale hidraulike tubo , pvc , pe Corrogete” 5,499,979 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Zhvillimi i trajnimeve profesionale first aid/çertifikim 2,500,000 Njoftuar Fituesi FEDERATA SHQIPTARE VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPËTIMIT NË UJË 2,047,500.00
Autoriteti Portual Durres Zhvillimi i trajnimeve profesionale shpëtimit në det/çertifikim 2,500,000 Njoftuar Fituesi FEDERATA SHQIPTARE VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPËTIMIT NË UJË 2,079,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Transporti i pjesës së transportueshme (trupit) të Autotransformatorit 100 MVA nga Nënstacioni Rrashbull deri në Nënstacionin Sharrë 1,550,000 Njoftuar Fituesi EMC Group 1,520,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Pjesë këmbimi dhe rezervë për pajisjet SDH/MPLS-TP 9,400,000 Njoftuar Fituesi EMC Group 9,236,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje Pajisje kompjuterike per qendrat dhe administraten 3,488,800 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 3,476,825.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje të pajisjeve Hardware në dhomën primare të serverave, blerje licensa virtualizimi, upgrade dhe migrim Exchange Server dhe Active directory 86,696,817 Njoftuar Fituesi ALBITAL - CANON & S & T ALBANIA 85,400,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje pajisje IT për zonën e hyrje/dalje të sigurisë Lindore 2,840,000 Njoftuar Fituesi S&T Albania SHPK 2,750,000.00
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i marrjes në rrugë valore të sinjaleve të alarmit, verifikimit dhe reagimit me grup të gatshëm në të gjitha filialet e degët e Postës Shqiptare” 16,075,584 Njoftuar Fituesi “S.A.S (Special Albania Security)” sh.p.k & ”NAZERI - 2000” sh.p.k & “Trezhnjeva” sh.p.k & Eurogjici-Security sh.p.k 15,876,000.00
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemeve të integruara të sigurisë (sisteme CCTV, alarmi, GPS/GPRS, sisteme vëzhgimi auto) dhe platformës së monitorimit të Posta Shqiptare sh.a”, 35,911,700 Njoftuar Fituesi I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 35,329,000.00
Autoriteti Portual Durres Shërbim Telefoni dhe Internet per 2 vjet 3,072,660 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 1,795,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje Materiale laboratorike 1,155,587 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,130,030.00
Sh.A Albpetrol Blerje Profile hekuri dhe celiku 2,016,867 Njoftuar Fituesi “NGRACAN 1934” sh.p.k 1,990,040.00
Sh.A Albpetrol Shërbim i ruajtjes së pronës 61,234,732 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY 61,024,693.00
Albgaz sh.a "Strategjia dhe Plani i Biznensit të kompanisë 2021 ¬2025, përgatitja e Planit 10-vjecar të Investimeve, studim për mundësinë zhvillimit dhe përhapjes së përdorimit të gazit natyror të lëngshëm, zhvillimi i ngritjes së kapaciteteve në të gjithë sektorët". 137,726,400 Lidhur Kontrata A.T. Kearney Gmbh - Organizacni Slozka- DELOITTE ALBANIA Sh.p.k 136,073,757.00
Autoriteti Portual Durres Zbatimi Projektit "Rehabilitimi i zonës së ish peshkimit” 7,853,376 Lidhur Kontrata SENKA SHPK 6,520,490.00
Autoriteti Portual Durres Blerje Veshmbathje per punonjesit e FSPD për 1 (një) vit 7,512,670 Lidhur Kontrata UNIVERS PROMOTIONS 7,066,500.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data