Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
299 1706 7,917 124,486,128,939 5,695 90,735,317,102 79,928,780,226

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje Lëndë Drusore 35,833,333 Lidhur Kontrata ALMEXWOOD SHPK 34,350,000.00
Ndërmarrja e Dekorit dhe Eventeve “Blerje automjete motorike per transportimin e mallrave” 2,000,000 Shpallur Procedura
Hekurudha Shqiptare sh.a Studim i fizibilitetit dhe projekt-ide për lidhjen hekurudhore Durres-Prishtine 200,224,996 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shërbime dizenjimi, printimi, materiale promovimi, produkte me qira, si dhe organizime të ndryshme, për nevojat e OST sh.a. 10,000,000 Anuluar Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i pastrimit per zyrat dhe qendrat e kujdesit ndaj klientit 2023 22,698,893 Anuluar Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje preparate për dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim 33,765,120 Njoftuar Fituesi FROZER 31,997,320.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Minikontrata I Blerje karburant për ngrohje dhe shpërdarje në objektet arsimore Lidhur Kontrata RESULI-ER SHA 39,303,644.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Mirëmbajtje e thellë në palestra në objekte publike 10,440,195 Lidhur Kontrata AURUM CONSTRUCTION sh.p.k 10,203,854.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit “Ndërtimi i Rrugëve të Brendëshme në PMLAT” 15,832,071 Lidhur Kontrata “ G&P ” Sh.p.k. & “L.T.E CONSTRUTICION” 15,217,073.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 18,428,130 Njoftuar Fituesi Kastrati Shpk - Kastrati Sha 18,415,060.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce (Terren sportiv ne mjediset e shkolles) 1,072,932 Anuluar Procedura
SH.A. Ujësjellës Kanalizime, Lushnjë “Blerje materiale hidraulike për nevojat e shoqërisë. 7,079,340 Anuluar Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Fuqizimi dhe rikonstruksioni i N/Stacionit 110/35/20/6kV Kuçovë 699,954,310 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Materiale per rehabilitim kanalesh,ura,tombino 4,486,660 Njoftuar Fituesi Genti 001 3,982,400.00
ECO Tirana Blerje automjet kamioncine 5mc 9,300,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Karburant 18,738,800 Njoftuar Fituesi GORA 2004 18,738,800.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje disqe 1,288,000 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 1,132,030.00
Bashkia Roskovec "Asfaltim,trotuar+ndricimi rrugës “Qani Kapo”,Jagodin" 5,371,085 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 4,544,820.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje Materiale Elektrike per vitin 2022 1,189,400 Njoftuar Fituesi DOKSANI-G SHPK 1,173,980.00
Ujësjellës-Kanalizime Kamëz Sh.a Blerje Karburanti 3,678,894 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier “Blerje materiale elektrike per ndricim rrugor” 18,788,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Blerje modulesh software për fillimin e implementimit të Port Community System 18,280,000 Njoftuar Fituesi ACTUAL I.T. D.D 17,548,800.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Suport, licenca dhe mirëmbajtje për pajisjet hardware 8,300,000 Njoftuar Fituesi C.C.S. SHPK 7,918,900.00
Drejtoria e Pergjithshme e Taksave dhe e Tarifave Vendore Tirane Shërbimi i Zhvillimit të Mirëmbajtjes së Programit të Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Webservice-ve 5,733,333 Njoftuar Fituesi DATECH 5,730,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje automjete (minifadroma,fadroma,kamioncina) per nevojat e shoqerise 39,999,667 Shpallur Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Rimorkiator, viti 2022 6,166,000 Lidhur Kontrata Dritan Xheka 5,680,000.00
Termocentrali Vlore sh.a Riparim dhe mirembajtje e sistemit te inverterave dhe radrizatoreve 3,700,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti III “ Sherbime elektrike” 3,938,640 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 3,598,700.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Ndertim i rrjetit ujesjelles Bradashesh 18,824,299 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 18,303,638.00
Sh.A Posta Shqiptare Certifikimi i Postës Sipas ISO 27001 2,500,000 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data