Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
302 1710 7,931 124,603,812,783 5,707 90,975,039,529 80,153,947,318

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Karburant 18,738,800 Njoftuar Fituesi GORA 2004 18,738,800.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje disqe 1,288,000 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 1,132,030.00
Bashkia Roskovec "Asfaltim,trotuar+ndricimi rrugës “Qani Kapo”,Jagodin" 5,371,085 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 4,544,820.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje Materiale Elektrike per vitin 2022 1,189,400 Njoftuar Fituesi DOKSANI-G SHPK 1,173,980.00
Ujësjellës-Kanalizime Kamëz Sh.a Blerje Karburanti 3,678,894 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier “Blerje materiale elektrike per ndricim rrugor” 18,788,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Blerje modulesh software për fillimin e implementimit të Port Community System 18,280,000 Njoftuar Fituesi ACTUAL I.T. D.D 17,548,800.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a. 1,900,000 Anuluar Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Suport, licenca dhe mirëmbajtje për pajisjet hardware 8,300,000 Njoftuar Fituesi C.C.S. SHPK 7,918,900.00
Drejtoria e Pergjithshme e Taksave dhe e Tarifave Vendore Tirane Shërbimi i Zhvillimit të Mirëmbajtjes së Programit të Taksave dhe Tarifave Vendore dhe Webservice-ve 5,733,333 Njoftuar Fituesi DATECH 5,730,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje automjete (minifadroma,fadroma,kamioncina) per nevojat e shoqerise 39,999,667 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Stacione monitorimi PM10&2.5 7,310,000 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 7,180,000.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Rimorkiator, viti 2022 6,166,000 Lidhur Kontrata Dritan Xheka 5,680,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ndërtimi i infrastrukturës së aksesimit dhe ankorimit për operimin e asetit gjenerues termik, në portin e peshkimit Triport-Vlorë 280,000,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 257,200,000.00
Termocentrali Vlore sh.a Riparim dhe mirembajtje e sistemit te inverterave dhe radrizatoreve 3,700,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti III “ Sherbime elektrike” 3,938,640 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 3,598,700.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Ndertim i rrjetit ujesjelles Bradashesh 18,824,299 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 18,303,638.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi GRPS per PDA, tableta dhe mates per nje periudhe 12 mujore 17,280,000 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 16,809,600.00
Sh.A Posta Shqiptare Certifikimi i Postës Sipas ISO 27001 2,500,000 Shpallur Procedura
Eco Tirana sha Blerje fshesa ,materiale per fshesaret per pastrimin e qytetit 1,107,686 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë për kaldaja, berner 1,539,400 Anuluar Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ruajtja dhe Siguria Fizike në roje private dhe shoqërimi i vlerave monetare për UKT sh.a” 49,554,294 Lidhur Kontrata BREÇANI –R.O.S.P sh.p.k 49,189,509.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje materiale Hidraulike per nevojat e Ujesjelles Kanalizime Elbasan 75,000,000 Lidhur Kontrata ALEN - CO 69,988,039.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje karburant Diesel dhe Benzine per nevojs te OSHEE GROUP sh.a 191,959,400 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 175,603,742.00
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje bojra teknologjike dhe lëndë pastrimi teknologjike për Hibrid Mail” 12,701,900 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 12,580,000.00
Autoriteti Portual Durres Përditësimi i sistemit ekzistues elektronik te kontrollit për pasagjerë dhe automjete ne terminalin e trageteve 9,213,000 Lidhur Kontrata TETRA SOLUTIONS 9,175,000.00
Sh.A Porti Detar Sarande Zbatimi i projektit për Hyrjen në Portin Detar Sarandë 16,859,319 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 14,706,560.00
Sh.A Porti Detar Sarande Rikonstruksioni i Terminalit te udhëtarëve Sarande 8,087,385 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 7,653,113.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje të medikamenteve dhe materialeve mjekësore veterinare 23,834,700 Njoftuar Fituesi MILIFAR SHPK 22,831,300.00
Operatori i Sistemit të Transmetimit “Auditimi i sigurisë kibernetike mbi CGM dhe PCN të ENTSO-E” 1,489,600 Lidhur Kontrata Re/Born 1,450,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data