Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 204 396 141,505,374,122 249 124,000,363,028 114,782,346,647

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority Supervizion punimesh rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 . 10,691,598 Cancelled Procurement
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancë Librazhd - Togëz, Togëz - Zgosht, Zgosht - k/Borovë, k/Borovë - Steblevë, K/Rr. Nac. Nr.3 (Urakë) - Golik, K/Rr. Nac. Nr.3 (Hotolisht) - Frarë, Qukës – (Karkavec) Qafë Plloçë Loti 1 (49.95 km) (Kontrata 7) 25,418,467 Signed the Contract BAJRAMI N SHPK 24,396,948.00
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh Perfundim i Punimeve te mbetura dhe plotesimi me rruge dytesore nyja e Milotit. 8,218,506 Signed the Contract IMES -D 8,010,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga OrikumPashaliman + rruga K/Spital Vlore-Alikok + rruga Peshkepi-Selenice + rruga Povel – Pocem – Peshkepi + rruga Levan – Vlore (e vjetra) 76.5 km 31,537,104 Signed the Contract B93 II 20,206,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Berat – Gllave - Antene + rruga Poshnje – Velemisht – K/Patos + rruga Corovode – Hambull + rruga Kozare – K/Kucove + rruga K/marinez-Marinez 88.7 km 32,819,247 Signed the Contract AGBES CONSTRUKSION 29,414,987.2
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga K/Cerme - Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga Bye Pass Fier – Rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier – Seman (plazh) + rruga K/Pojan - Apolloni 55.6 km 27,875,634 Signed the Contract Neal 86 SHPK & Kupa SHPK 17,342,080.00
Albanian Road Authority Studim Projektim i urave te Leklit, Dragotit, Ura e Vores, Tapizes, Ura e Drojes, Zemblakut; rikonstruksion i urës së Kaludhit dhe nyja në disnivel ne Bushnesh dhe ura lidhëse e rrugëve Levan - Tepelenë me Dragot - Tepelenë. 12,881,542 Signed the Contract PNI-2001 & G&K 12,865,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh, Plotësim, rakordim, masa mbrojtëse dhe siguri rrugore në viaduktet e aksit Kukës-Morinë. 2,469,160 Signed the Contract D & C PARTNERS SHPK 2,400,000.00
Albanian Road Authority Plotesimi, rakordimi, masa mbrojtese dhe siguria rrugore ne viaduktet e aksit Kukes - Morine”. 208,304,496 Signed the Contract VEGA 207,331,536.00
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancë Vorë-Marikaj (kufi Durrës), Kthesa Kamëz - Vorë (paralele Majtas), Kthesa Kamëz – Vorë (paralele Djathtas), K. Zall Herr (kryq. Rr.Nr.1) – Deg. mj. Komuna Zall Herr, Deg. mj. Komuna Zall Herr – Bovillë, Kryq. Rr. Nr. 52 – Kala Prezë, Bërxullë – Domje, Bërxullë – Laknas, Fushë Krujë (deg. Y) – Fushë Krujë (qendër), K/Thumanë Qendër – Ura e Drojës (aksi i vjetër), Fushë Krujë - Halilaj, Halilaj - Krujë, K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Bilaj (Llixha), K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Fabrika e Çimentos, Bubq - Ishëm, Krujë - Sarisalltik (98.1 km), (Kontrata 1) 36,751,863 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 33,088,537.00
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancë Belsh (L.Tafan) - Grekan, Belsh - Deg. Rruga Fierzë, Deg. Rruga Fierzë - Kosovë - Kosovë e vogël, Grekan - Dëshiran - Vlashuk, K/Shtërmen - K/RadioStacion, Mollas - Selitë, Kthesa Rrasës - Kryq. Rruga Belsh - Pajovë, Elbasan - Cërrik (58.7 km) (Kontrata 6) 19,094,271 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 18,031,397.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje me performancë K/Shirgjan (K/Rr.Nr.70) - Llixha, Llixha - Kaçivel (k.Gramsh), K/Llixhë - Mjekës (Uzinë), Elbasan - Gjinar, k/Drizë (k/rr. 59) - Kaçivel (K/Elbasan), Gramsh - Kodovjat (shkolla), K/Drizë - Poroçan (76.45 km) (Kontrata 5 ) 42,286,428 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 38,282,148.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga SarandeButrint + rruga Metoq-Cuke-Pllake-Xarre + rruga Cuke-Kanali i Cukes + rruga K/Qafe MuzineDelvine-Ura e Gajdarit 65.4 km. 30,802,752 Signed the Contract Jody Kompani SHPK & Arti SHPK 22,555,880.00
Shkodra North Region Directorate Sherbim me roje civile.
LOTI I: Objekti “Sherbim me roje civile zyrat e Drejtorise Rajonit Verior Shkoder dhe zyrat e ish – Sektorit Fushe Arres ne (F.Arres,Puke).
6,124,789 Signed the Contract TREZHNJEVA 5,831,852.9
Albanian Road Authority Shpenzime Supervizion i Kontratave të Mirembajtjes së Rrugëve Rajoni Jugor Gjirokastër 28,874,275 Signed the Contract 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S  - HE & SK 11 28,784,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Sherbim Roje Civile Sektori Korce” 3,124,428 Signed the Contract ERNISA-S SHPK 2,915,926.45
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km 42,809,584 Signed the Contract Artyka II SHPK & Vashtemia 40,660,174.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Korce – Erseke + rruga Unaza Erseke – Erseke + rruga K/Boboshtice – Dardhe 55 km 43,083,920 Signed the Contract Niem SHPK & Avdolli SHPK 42,170,000.00
Shkodra North Region Directorate Sherbim me roje civile. - LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes). 6,124,789 Signed the Contract TREZHNJEVA 5,831,852.9
Albanian Road Authority Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1 208,163,877 Signed the Contract JUBICA. SHPK 205,000,002.00
Albanian Road Authority Supervizion by pass Tepelene, loti 1 20,182,080 Signed the Contract A V E CONSULTING 19,980,000.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Qafë Mali-Fierzë 58 km. 74,051,762 Signed the Contract MARÇELI & SHPRESA - AL 70,348,906.00
Shkodra North Region Directorate Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km 130,853,729 Signed the Contract JUBICA. SHPK 113,700,000.00
Shkodra North Region Directorate Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga B.Curri - Valbonë, U.Bujan - Q.Morinë, Sopot-Kernajë, Mejdan -Tropoje-Bucaj 57.76 km 115,670,208 Signed the Contract FLORIDA SHPK 106,894,130.00
Shkodra North Region Directorate Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km 96,442,439 Signed the Contract GECI SHPK 91,027,381.00
Albanian Road Authority Nderhyrje emergjente per stabilizimin e reshqitjes ne km 21+495 ÷21+620, ne segmentin Lin - Pogradec 139,424,473 Signed the Contract PE-VLA-KU SHPK 138,753,792.6
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 4, Loti 5, Loti 6. 34,490,193 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO  -  47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S 34,390,000.00
Albanian Road Authority Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1 2,394,360,362 Signed the Contract G.P.G. COMPANY & GARDEN LINE 2,389,686,891.00
Gjirokastra South Region Directorate Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster. 3,124,428 Signed the Contract Nazeri 2000 SHPK 2,915,926.45
Albanian Road Authority Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd. 34,706,852 Signed the Contract BAJRAMI N SHPK 23,584,764.00

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data