Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
250 1607 6,969 108,884,093,929 5,291 79,255,344,378 69,234,463,720

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Albpetrol Blerje Gazoil 10 ppm 182,692,600 Announced the Winner A G A -1 182,692,011.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb”. 7,872,500 Announced the Winner A&T SHA & OLSI SHPK & 2A2F-L OIL SHPK 7,863,500.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Marrja e sistemit ALADIN për parashikimin e motit 2,916,666 Cancelled Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce F.V kamera sigurie per kopshtet 1,666,666 Announced Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Shpenzime per punime me dru 1,916,666 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë këmbimi për automjetet 28,182,320 Announced the Winner A R B L E V 27,500,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,866,666 Announced the Winner Adenis Kastrati 1,744,890.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbim siguracion makinash 4,650,000 Signed the Contract INSIG SH.A 4,637,000.00
Autoriteti Portual Durres “Pjesë këmbimi për automjete të Apd-së” 4,401,500 Signed the Contract Dritan Xheka 4,202,150.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Siguracion TPL dhe nderkombetar per Automjetet 4,653,301 Signed the Contract INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP 4,621,411.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Goma 3,033,190 Cancelled Procurement SPARKLE 32 2,850,000.00
Ndermarrja e Prodhimit te Celiqeve Elbasan Blerje Krburant 1,358,000 Cancelled Procurement
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Furnizim dhe vendosje goma 3,500,000 Signed the Contract Alked Kopaçi 2,999,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Kimikate për UKT sh.a 196,250,000 Cancelled Procurement
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Sigurimi i kullës së kontrollit mobile në Aeroportin e Kukësit me gjithë pajisjet e nevojshme 61,666,666 Signed the Contract R & T 61,666,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtje sistem financa, prokurimi, buxheti, e-ticket 24,920,000 Signed the Contract “Data Log” sh.p.k 23,880,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Menaxhimi Financiar, Testi i Zhvlerësimit dhe IFRS9 2,952,000 Signed the Contract DELOITTE ALBANIA SH.P.K 2,950,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shërbim mirëmbajtje, rinovimi i licensave ekzistuese për paisjet e infrastrukturës IT të KESH sh.a 19,800,000 Signed the Contract TETRA SOLUTIONS 18,912,000.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Cancelled Procurement GENTIAN SADIKU 1,189,550.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Marrje Autobot me qera për pastrimin e kanalizimeve të ujërave të ndotura, për nevojat e shoqërisë. 1,500,000 Cancelled Procurement
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Plazh Blerje pjese kembimi 7,998,582 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje materiale kancelarie dhe të ngjashme 4,850,999 Signed the Contract InfoSoft Office 4,100,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Shërbim i telefonisë mobile 4,255,928 Announced the Winner ALBTELECOM SHA 3,404,742.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje materiale hidraulike per mirembajtjen e rrjetit te ujit te pijshem dhe te ujerave te zeza 6,000,000 Signed the Contract "NIKA" shpk 2461906 lek për njësi
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Tonera dhe aksesorë për paisje printimi multifunksionale 2,300,000 Signed the Contract SINTEZA CO SHPK 2,276,200.00
Autoriteti Portual Durres Blerje pajisje profesionale FSPD, PMNZH dhe polumbaret 8,188,300 Announced the Winner ‘‘Durrës Shipchandler & Agency‘‘ sh.p.k 7,491,250.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Rehabilitimi elektromekanik i vinçit 2x10 Ton në Bjefin e Poshtëm në Hec Fierzë 27,000,000 Signed the Contract ALBSAFETY 26,932,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kavaje Blerje karburanti 6,288,333 Signed the Contract KASTRATI 6,288,333.00
Autoriteti Portual Durres UPGRADE ORACLE BI 11,944,333 Cancelled Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. 2,624,650 Announced Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data