Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
250 1607 6,969 108,884,093,929 5,291 79,255,344,378 69,234,463,720

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Spostim rrjet kanalizimi në rrugen 5 Maji (Faza I) pranë objekteve të rindërtimit " 12,931,878 Announced the Winner ARB & TRANS-2010 11,252,924.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës." 23,955,644 Announced the Winner “Aldonino & Arb Trans 2010” sh.p.k 17,248,125.00
Autoriteti Portual Durres MHC 80 TON (Blerje vinxhi) 385,000,000 Announced the Winner HYDROPOWER 378,980,950.00
Sh.A Albpetrol Blerje goma automjetesh 12,815,800 Announced the Winner SI & CO COMPANY 12,402,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Furnizim vendosje Sistemi i monitorim me kamera i objekteve me siguri te vecante” 2,972,700 Cancelled Procurement
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Trajnim Refresh të emergjencave 10 student ATCO 6,250,000 Announced the Winner CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA 6,250,000.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Lezhë Blerje hipoklorit natriumi dhe hipoklorit kalciumi per klorifikimin e ujit te pijshem 7,150,000 Announced the Winner ''2 AT'' 6,310,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje kompjuterash, pajisje dhe licensa 11,401,340 Announced the Winner ATOM 10,900,000.00
Sh.A Albpetrol Sherbim i transportit te punonjesve te QPN Gorisht 9,885,667 Announced the Winner “Green Line” shpk 9,861,800.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje tubo plastike te brinjezuara 4,969,800 Announced the Winner M U R A T I SHPK 4,228,500.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore "RIPARIM AUTOMJETE" 2,916,660 Announced the Winner ANDI HAMO 2,857,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje kancelari 2,682,000 Cancelled Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje veshje pune per vitin 2022 1,443,660 Signed the Contract GENTIAN SADIKU 1,424,208.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Shërbim dhe mirëmbajtje vjetore sistemi call center” 2,180,000 Announced the Winner “3i-solutions” shpk 2,071,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Materiale ndertimi 38,990,000 Signed the Contract IDK – Konstruksion 37,630,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Mirëmbajtje,pastrim të puseve dhe depove të ujit në zonën e shërbimit UKD” 5,508,882 Signed the Contract A.K.M 5,382,756.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Mirembajtje e automjeteve 1,875,000 Signed the Contract VANGJEL GJONI 897,200.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Sherbim me roje private 25,617,237 Announced the Winner MIRI SHPK 25,405,872.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sigurim i automjeteve 1,967,525 Signed the Contract INSIG SH.A 1,919,709.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje bicikleta elektrike 7,900,000 Announced the Winner A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 7,260,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Karburanti Gazoil D1 dhe Benzinë 9,590,340 Signed the Contract “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 7,281,666.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore “RIPARIM, SHËRBIM, PJESË KËMBIMI ESKAVATORËSH” 2,000,000 Signed the Contract 16025099.4
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje cimento 2,670,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shërbim pastrim pusesh 3,275,000 Signed the Contract A.K.M 3,218,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore "Blerje BETONI" 1,158,489 Announced the Winner AVDULI SHPK 1,107,450.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 2 Benzine 2,891,966 Announced the Winner Merolli SHPK oferta e paraqitur me vlerë apsolute prej 7 leke/liter
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 1 Nafte 32,530,211 Announced the Winner Merolli SHPK oferta e paraqitur me vlerë apsolute prej 5 leke/liter
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Mirëmbajtje dhe suport për pajisjet e rrjetit të transmetimit të të dhënave dhe atyre të sigurisë 18,000,000 Announced the Winner C.C.S. SHPK 17,267,700.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje Gazoil D1 per vitin 2022 2,599,200 Announced the Winner KASTRATI 2,599,200.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Cancelled Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data