Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1954 9,499 159,979,599,329 6,958 121,702,131,585 109,105,375,654

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Blerje reagente pajisje laboratori dhe impianti 7,901,168 Lidhur Kontrata “MEDFAU” Shpk 5,475,450.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Rikonstruksion kabina dhe Linja TU me kabëll ABC për fiderat Kardhiq dhe Lunxhëri, Nst.Gjirokastër 110/35/6 kv 44,339,816 Lidhur Kontrata GRIALD SHPK 41,072,294.00
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemeve të integruara të sigurisë (sisteme CCTV, alarmi, GPS/GPRS, sisteme vëzhgimi auto) dhe platformës së monitorimit të Posta Shqiptare sh.a 35,329,000 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 34,966,666.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Vleresim i aseteve dhe detyrimeve te OST sh.a.” 1,860,000 Rishpallje e Anuluar
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Blerje makine (fadrome) 4,516,666 Lidhur Kontrata ADA - CO SHPK 4,299,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) “Implement MLAT për Tirana dhe Vlora TMA” 250,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Pyllëzime me Akacie 28,333,333 Njoftuar Fituesi TRADE AND CONSTRUCTION GROUP Shpk 27,894,830.00
ECO-ELB sh.a Pjesë kembimi rezerve mekanike dhe elektrike per pajisjet e kaldajes, turbines dhe pjeseve te tjera te inceneratorit 22,121,200 Lidhur Kontrata “Vëllezërit Agalliu 20” sha 21,990,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Siguracioni ndaj të tretëve 14,470,000 Lidhur Kontrata INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP 14,460,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat 35,459,428 Lidhur Kontrata “ASI-2A CO” sh.p.k & “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k 27,001,270.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Rikonstruksion i ambjenteve të zyrave të ASHP-së, Lagja ‘Visarjon Xhuvani’ 1,631,357 Lidhur Kontrata SAM-ARS 2016 1,388,522.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Verifikimi dhe testimi i sistemeve të zjarrit në impjantet përgjatë gazsjellësit TAP 8,294,217 Njoftuar Fituesi i - FIRE 6,593,900.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Kalimi nga 6 kV ne 20 kV i kabinave te fiderit 23 te N/St Selite 13,308,218 Anuluar Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Zgjatimi i rrjetit TU te kabinave elektrike ne N/St TEC, Kombinat dhe N/St Kombinat i Ri 110/20 kV 4,671,545 Anuluar Procedura
ECO Tirana Sherbim i mirembajtjes se certifikimeve dhe auditim vjetor ,(Cilesia ,Mjedisi,Siguria ne vendin e punes 1,988,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizimi i N/Stacionit Kuçovë 110/35/20/10/6 kV 649,995,513 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 630,484,449.00
Sh.A Posta Shqiptare Rikonstruksion Zyra Postare qendër Tirana 5, Zyra Postare qendër Durrës 58,439,437 Rishpallje e Anuluar LLAZO SHPK 50,476,421.00
Drejtoria e Pergjithshme e Taksave dhe e Tarifave Vendore Tirane Sherbimi i Mirembajtjes se Pajisjeve te Fotokopjimit, Printimit dhe Skanimit per vitin 2023 7,499,999 Lidhur Kontrata “IN PRINT” SH.P.K 7,299,028.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i kompletit (setit) të aparateve për matjen e pajisjeve primare dhe transformatorëve të fuqisë si dhe trajnimi i personelit të DSHMT 29,153,000 Anuluar Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore SEKTORI I PASTRIMIT, PUNIME TE VENDGRUMBULLIMI I MBETJEVE , DËMTIME NGA ZJARRI 7,322,800 Lidhur Kontrata APIS CONSTRUCTION & Asi-2A CO sh.p.k 5,066,920.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Instalim Burim Energjie Alternative 2,985,000 Lidhur Kontrata PC STORE & RATECH 2,700,800.00
Bashkia Diber Studim Projektim Ndërtim i Ujësjellësit Cerruj 9,025,551 Lidhur Kontrata “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” Shpk & “PLAN-CONSULT” Shpk 8,200,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Blerje percjellesa te zhveshur AL, ALC per linja 39,458,750 Lidhur Kontrata “Clover” sh.p.k 35,190,000.00
Qendra Kulturore Vlore Blerje pajisje, kinema, pallati i kultures 7,100,000 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 6,805,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Rehabilitimi i shtresave në terrenet sportive 5,208,553 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 4,217,703.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Çertifikim ICAO Level 4 për Affiso 2,008,000 Lidhur Kontrata ISEC 1,977,500.00
Albanian Seaports Development Company Blerje Automjeti 4,000,000 Lidhur Kontrata MEKTRIN MOTORS 3,980,000.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë Furnizim dhe sherbime me ushqim per menca 8,373,300 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 7,536,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Blerja vegla pune 79,937,620 Lidhur Kontrata VASAA SHPK 78,697,100.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksion i rrjetit TM, Fideri Shupenzë Nr.2, N/ST Shupenzë, Fideri Zall-Dardhë, N/ST Fushë Alie, (Loti III) 142,000,000 Lidhur Kontrata “KUPA” Sh.p.k & “HTM” 138,168,475.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data