Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
380 2081 10,367 169,399,800,924 7,568 126,908,876,021 114,003,613,300

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Tonera dhe aksesorë për pajisje printimi multifunksionale 2,331,000 Signed the Contract MARKETING & DISTRIBUTION 1,581,361.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje materiale elektrike 12,450,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract Anadea 8,641,300.00
Sh.A Porti Detar Sarande Blerje materiale higjeno-sanitare dhe pastrimi 1,330,242 Signed the Contract Pastrime Silvio 1,254,800.00
Identitek Sh.a Shërbim i auditim dhe certifikim sipas standardit iso 27001:2022 nga një trupë certifikuese 5,000,000 Announced the Winner “TUV AUSTRIA HELLAS LTD (DEGA SHQIPERI)” 4,100,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 1 biletë Udhëtimi me avion Tiranë – Tbilisi, Gjeorgji - Tiranë Announced Procurement
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale ndërtimi 29,989,850 Announced the Winner Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 28,564,010.00
Inspektorati i Mbrojtjes se Territorit, Bashkia Tirane Marrje me qera e mjeteve të transportit 2024-2026 32,036,972 Cancelled Procurement
Shtepia e Femijeve 6 - 14 vjec Shkoder Blerje artikuj ushqimor 3,499,350 Signed the Contract SEAD-SGS 2,593,570.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje kontenjere per Bashkine Lushnje 8,316,000 Signed the Contract ZEQIRI SHPK 7,080,480.00
Qendra Ekonomike e Arsimit Bashkia Berat Blerje materiale pastrimi për Institucionet Arsimore, Bashkia Berat”. 2,249,474 Announced the Winner 4 S 1,687,105.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje bileta udhetimi Tbilisi(Gjeorgji)- Tirane Announced Procurement
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje kancelari 1,556,550 Announced the Winner LIBRARI DYRRAHU 905,100.00
Qendra Balneare Peshkopi Blerje fruta-perime 349,650 Signed the Contract Tomor Çemalli 349,375.00
Drejtoria e Pergjithshme e Kopshtit Zoologjik Shërbim i riparimit të rrethimeve elektrike të kafshëve të egra (felinë) 4,995,116 Re-Proclaimed and Signed the Contract ARTEO 2018 4,892,500.00
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje pajisje dhe mobilje per zyrat e NPP 1,247,500 Cancelled Procurement
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Implementimi i upgrade, zgjerimi i sistemit backup dhe zgjerimi i platformave qëndrore TI 28,800,000 Announced the Winner C.C.S. SHPK 26,498,200.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti 1: Linja primare. 2,361,000 Signed the Contract TELEKOM ALBANIA 2,160,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti 2: Linja sekondare 1,539,600 Signed the Contract TELEKOM ALBANIA 1,404,000.00
Ndermarja e Pastrimit Fier Marrje mjeti Buldozer me qira 6,047,784 Re-Proclaimed and Signed the Contract Q.SINAJ 6,010,000.00
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit e Treg Kamez Blerje karburant 20,816,667 Signed the Contract O L S I SHPK 19,640,425.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje materiale ndërtimi (rërë, çimento, zhavor) 1,999,380 Re-Proclaimed and Signed the Contract KALIA Sh.p.k & LIQENI VII Sh.p.k 1,940,160.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Budapest-Tirane Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje lëndë djegëse, lloji naftë për nevojat e KESH sh.a 27,101,937 Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje lëndë djegëse, lloji benzinë për nevojat e KESH sh.a 3,354,150 Announced Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore SEKTORI I BORDIT TE KULLIMIT DHE UJITJES, BLERJE KARBURANT”, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Vlorë 7,095,833 Announced the Winner FJORTES SHPK 6,996,231.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore SEKTORI I PASTRIMIT, BLERJE KARBURANT”, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Vlorë 32,000,000 Re-Proclaimed and Announced the Winner FJORTES SHPK 31,310,304.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) “Implement MLAT për Tirana dhe Vlora TMA” 250,000,000 Signed the Contract "ERA a.s" 219,660,493.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Ndërtimi i Kabinave të reja Banaj- 4, Banaj- 5 dhe rikonstruksioni i rrjetit TU të tyre me kabëll ABC 8,669,423 Signed the Contract HTM sh.p.k. & A.L-ASFALT sh.p.k. 8,402,109.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel) 278,832,000 Announced the Winner A&T Sh.p.k & 2A2F-L OIL Sh.p.k & Gega Center GKG Sh.p.k 274,706,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Matesa uji ne prodhim dhe per konsumatoret 3,998,500 Signed the Contract A.M.U SHPK 3,494,000.00

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data