Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 159 1113 35,311,167,317 558 21,123,564,873 7,072,166,849

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Sigurimi i shëndetit për gjyqtarët e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, personat e lidhur të gjyqtarëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm, Drejtorët e Drejtorive, stafit administrativ dhe sigurimi i pasurisë”. 2,859,690 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 2,798,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Sigurimi i jetës për gjyqtarët, personat e lidhur të gjyqtarëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm dhe Drejtorët e Drejtorive në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit". 3,860,920 Njoftuar Fituesi “ALBSIG JETË” SHA 3,859,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 30,165,819 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Fitimi 18 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje pajisje laboratorike për testimin e baruteve dhe lëndëve plasëse për FA” 2,071,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje pajisje laboratorike për testimin e karburanteve për FA” 7,499,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje ushqime koloniale”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 6,027,194 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse F -76”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 30,165,819 Njoftuar Fituesi “GEGA OIL GROUP” SHA 0.1 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve” 4,165,600 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 2,116,550.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje aparatura laboratorike për Laboratorin e Tekstilit 4,164,666 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje fruta dhe perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 22,262,379 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 " Blerje Vezë" me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 655,142 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 328,454 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje bulmeti dhe nënprodukte të tij”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 15,753,919 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 15,144,924.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 432,778 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. "Materiale kancelarie me bazë letre" 53,166,037 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 52,089,907.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Akademinë e Forcave të Armatosura” 4,986,058 Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” SH.P.K 2,757,760.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje automjete per Drejtorinë e Peshkimit dhe Akuakultures" 7,500,000 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 7,400,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje Pajisje laboratorike ftohëse” 2,828,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje Pajisje laboratorike” 37,477,510 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lyerjeje dhe mirëmbajtjeje ndërtesash” për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor, Korçë 10,485,927 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 6,333,790.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për AKDC 10,832,333 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 15,154,300 Anuluar Procedura “LALA COMPANY” SHPK 15,124,782.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MAS” 4,142,520 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 2,099,999.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lavanderie për Spitalin Korçë” 107,048,337 Njoftuar Fituesi “GRAND KORÇA” SHPK 103,194,337.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për DPT” 12,412,280 Njoftuar Fituesi BUNA 5,358,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Agjencinë e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes” 7,590,519 Njoftuar Fituesi BOLT SHPK 7,377,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe material shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës” 2,083,317 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 1,395,540.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje veshmbathje" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 5,169,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje materiale të buta" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 56,816,667 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1001, 1002, 1003, 1020, Zall-Herr, Qendër Tiranë” 25,465,690 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 25,105,087.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data