Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1954 9,499 159,979,599,329 6,958 121,702,131,585 109,105,375,654

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Portual Durres Blerje makina elektrike 16,020,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate MEKTRIN MOTORS 15,891,000.00
Ndermarrja e Pastrim Gjelberimit e Treg Kamez Blerje kamion vetshkarkues 5 ton 2,500,000 Lidhur Kontrata Olsi Motors 2,200,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Shtëpiza druri 1,500,000 Lidhur Kontrata Galanti Albania 1,500,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Kasaforta 8,480,000 Lidhur Kontrata A & A SECURITY SURVEY SHPK 7,888,888.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje paisje lodra, paisje rekreative dhe element Urban 4,995,667 Lidhur Kontrata “Nexhmedin Sadiku” 4,746,810.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Dekore per festa 4,583,333 Lidhur Kontrata FALGEO 4,477,000.00
BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX Mirembajtje e Web dhe sherbim per dy vjet 1,800,000 Anuluar Procedura
ALBCONTROL SH.A Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Pragë Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 398,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Minikontrate 1-Perkthime per nevojat e UKT sh.a Lidhur Kontrata “ Ekaterina Strati “ PF 990,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Zëvendësim i Infrastrukturës Hardware për shërbimet IT 42,500,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 40,365,416.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i shërbimeve të email në OST sh.a. 4,605,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 4,080,850.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ruajtja dhe Siguria Fizike në roje private dhe shoqërimi i vlerave monetare për UKT sh.a 69,623,583 Lidhur Kontrata BRECANI R.O.S.P. Shpk 69,231,364.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A BLERJE MATERIALE NDËRTIMI PËR NEVOJAT E SHOQËRISË 2,489,183 Lidhur Kontrata Alma Kodra Person Fizik 3,674,220.00
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Pesticide 1,998,000 Lidhur Kontrata “Alpest'' SHPK 1,896,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 3,984,005 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 3,423,550.00
Sh.A Albpetrol Blerje Demulgator (servo) 9,547,668 Lidhur Kontrata A G A -1 9,199,632.00
Shoqeria Rajonale Ujesjelles-Kanalizime Qarku Shkoder SH.A Mobilim per zyra 2,132,570 Lidhur Kontrata KLAME SHPK 1,342,050.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë Blerje automjeti 1,400,800 Rishpallje me Lidhje Kontrate POWER INDUSTRIES 1,370,000.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë LOT 3 Pajisje per persona me aftësi të kufizuara “Pajisje per dhoman sansoriale 91,000 Njoftuar Fituesi ALMedical 81,000.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë LOT 2 Pajisje per persona me aftësi të kufizuara “Pajisje logopedie 2,088,500 Njoftuar Fituesi ALMedical 2,078,412.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Shpenzime per mirembajtje te rrjetit KUZ 1,577,280 Lidhur Kontrata LIGUS SHPK 1,472,446.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Studim i fizibilitetit dhe projekt-ide për lidhjen hekurudhore Durres-Prishtine 200,224,996 Rishpallje me Lidhje Kontrate “ILF Consulting Engineers Austria GmbH” & ABKONS SH.P.K 168,900,498.00
Njesia e Prodhimit HEC Koman Ndertimi i kanalit dhe i linjave te furnizimit 6kV nga N/St 35/6kV deri ne Central FV kabllo te ri 6kV. 40,000,000 Lidhur Kontrata “SMO VATAKSI” sh.p.k & “G.P.G Company” sh.p.k 39,033,804.00
Shoqeria Rajonale Ujesjelles-Kanalizime Qarku Shkoder SH.A Furnizim elektropompa zhytese per stacionet e pompimit te ujerave te zeza dhe furnizimit me uje 10,803,333 Lidhur Kontrata VASAA SHPK 10,300,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirëmbajtja e Ambienteve të Brendshme dhe Taracës të OSHEE Group sh.a 6,668,280 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 6,012,350.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Blerje pllaka varri 3,330,192 Lidhur Kontrata Aged SHPK 3,327,856.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Riparimi Mjetit Teknologjik për gjetjen e difekteve në linjat kabllore të tensionit lartë dhe mirembajtje për një periudhe 1 vjeçare. 18,000,000 Lidhur Kontrata G.M.K POWER GROUP 17,540,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje uniforma 4,415,658 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 4,399,700.00
Agjencia e Sherbimeve Funerale Punime ndertimore dhe infrastrukture ne verrezat publike Sharre dhe Tufine 23,331,399 Lidhur Kontrata Shpresa-Al SHPK 19,999,151.00
Enti Rregullator i Energjise Blerje bileta avioni me destinacion Tiranë – Paris – Tiranë në datat 13.12.2023 – 16.12.2023 Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 52,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data