Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1954 9,499 159,979,599,329 6,958 121,702,131,585 109,105,375,654

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Inspektorati i Mbrojtjes se Territorit, Bashkia Tirane Blerje mobilje zyre për Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë 2,329,000 Lidhur Kontrata RO-AL SHPK 1,853,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Sigurimi i jetës dhe shëndetit për punonjësit e OST sh.a. 14,228,650 Lidhur Kontrata “SICRED” sh.a & “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a 14,213,600.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Shoqerimi i vlerave monetare per Rajonin Durres per nje periudhe 2 vjecare 24,651,233 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 24,634,740.00
Albanian Seaports Development Company BLERJE KANCELARI 1,317,100 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 816,539.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 3 Blerje gaz 1,378,560 Rishpallje e Anuluar
Sh.A Posta Shqiptare Hartim i Projekteve të Zyrave Postare 3,673,845 Lidhur Kontrata CIVIL CONS 3,262,182.00
Njesia e Prodhimit HEC Koman Rikonstruksion i godines se gatishmerise (sistemim i brendshem dhe i jashtem) 9,100,000 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 8,596,944.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Minikontrata 1-Shërbime për riparimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektroshtëpiake Lidhur Kontrata SE-TEK Shumatorja e çmimeve për njësi 107500
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Shtypshkrime 41,477,281 Lidhur Kontrata Kristalina KH SHPK 39,760,100.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje rafte industriale 1,801,706 Lidhur Kontrata FRAL-2000 750,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete pune dhe aksesorë ndihmës 4,278,333 Njoftuar Fituesi AZ Trading 4,063,850.00
Ndërmarrja e Dekorit dhe Eventeve Tirane Blerje shirita ndricimi 9,500,000 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 8,964,500.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Trajnim i stafit per Flight Procedure Design Office. 7,500,000 Anuluar Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a Minikontrata 1 Sigurimi i jetës dhe shëndetit të punonjësve të AGS Sh.A Lidhur Kontrata Albsig Jetë
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbime tek të tretët, për automjete dhe mjetet e tonazhit të rëndë (eskavator, furgona, pick up,autovetura) 15,000,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 13,485,800.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Vleresim i pergjithshem mbi Sigurine Kibernetike dhe kryerjen e testimeve mbi Infrastrukturen dhe Platformat Teknologjike 106,833,333 Anuluar Procedura
Sh.A Albpetrol Zëvendësim i pjesshëm i tubacionit magjistral 6" nga Qendra nr. 17 Drenove deri në Dekantim Usoje 204,015,287 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje e programit të Flight Procedure Design and Airspace Management, hardware dhe trajnimi i stafit 29,000,000 Anuluar Procedura
Shoqeria Rajonale Ujesjelles-Kanalizime Qarku Shkoder SH.A Ristrukturim dhe megrim I DB te sistemit te faturimit Al Billing si dhe ngritjen e Proxy dhe AD 1,500,000 Lidhur Kontrata “PRIMUS ALBANIA” Sh.p.k. & Nexia AL Consulting Sh.p.k. 1,125,000.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë Loti 2 Makineri kompjuterike dhe zyrash, pajisje dhe furnizime përjashtuar mobiljet dhe paketat software 2,571,250 Lidhur Kontrata OPTIMA COMMUNICATION 1,968,850.00
Nderrmarrja Rruga Durres Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2023 18,100,000 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 15,161,805.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zgjerimi i sistemit të monitorimit OPGW në linjat 400 kV, 220 kV dhe 110 kV 12,790,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate “FIRST” sh.p.k 11,527,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Elektropompa per nevojat e shoqerise 20,000,000 Njoftuar Fituesi A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 19,510,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Trajnime per stafin Uk sha 4,000,000 Lidhur Kontrata FILARA sh.p.k 2,440,033.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbime për riparimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektroshtëpiake 1,805,900 Njoftuar Fituesi SE-TEK Shumatorja e çmimeve për njësi 107500
ALBCONTROL SH.A Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Madrid Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 225,800.00
Qendra Komunitare Multidisiplinare Tirane FURNIZIM DHE SHËRBIME ME USHQIM PËR MENCËN 2,791,328 Anuluar Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirembajtje sistem financa, prokurimi, buxheti dhe e-ticket 25,000,000 Lidhur Kontrata “Data Log” sh.p.k 23,700,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime për kontrollin mjekësor 4,150,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate “Salus Tirana” sh.a 4,100,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Mbikqyrje e punimeve për Mirëmbajtjen e thellë të hidroizolimit të tarracave në objektet arsimore dhe godinat publike 93,137 Rishpallje me Lidhje Kontrate Mbikëqyrës G & L 72,539.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data