Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4289 42,598 310,006,606,140 31,141 241,594,485,237 241,601,921,616

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion i rrugës së fshatit Kërkovë 30,830,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim asfalim rruga Reç-Qafegrade 13,318,353 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rrugët Bathore 1 54,345,395 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 7330, 5630, 851, 7294, 5541, 60069, 7314, 117, 5638” (Programi i Rindertimit) 5,619,126 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod Gis: 5407, 25387, 26969, 1511, 25947, 26972, 27307, 26764”. (Programi i Rindertimit) 4,738,477 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 20590, 22363, 20402, 19065, 19659, 21258, 21167, 47053, 38766, 19068, 21281, 22369, riforcimi i banesës individuale në njësinë administative Manëz të Xhelal Sefa”. (Programi i Rindertimit) 4,693,594 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyjre Riforcimi pallateve me kod gis: 25759, 25583, 22842, 22243, 22248, 22866, 24812, 22707, 25248, 22721, 24821, 22245, 22299”(Programi i Rindertimit) 4,848,320 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Blerje malli për rikonstruksion rrugë të brendshme të Bashkisë Fier 271,602,530 Njoftuar Fituesi AGBES CONSTRUKSION 254,886,400.00
Qeverisja Vendore Korçë Investim dhe spostim matsash dhe materiale hidraulike 4,650,382 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 4,542,176.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje kancelarie për nevojat e Bashkisë Divjakë 2,771,052 Njoftuar Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 1,378,016.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje ndertesash 17,689,138 Njoftuar Fituesi ADA - CO SHPK 14,473,356.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Blerje materjale për rrugë e trotuare gjatë vitit për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirëmbajtjesë" 1,666,650 Njoftuar Fituesi KONSTRUKSION 04 SHPK 1,637,500.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje bulmeti 2,324,600 Njoftuar Fituesi Shemsi Ngota 2,223,500.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje dru zjarri per ngrohje 3,360,000 Njoftuar Fituesi HASANI 1 2,192,960.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Ndertim mur mbajtes ne fshatin Ducaj 1,611,928 Njoftuar Fituesi BLINISHTA 1,577,000.00
Qeverisja Vendore Belsh “Blerje pajisje elektronike për zyrat e Bashkisë Belsh” 2,488,600 Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 2,148,890.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Shpenzime për aktivitete sociale-kulturore dhe sportive të vitit". 2,080,800 Njoftuar Fituesi AR&ED 1,905,700.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i godinës së zjarrfikëses 41,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi + Riparim Sherbime mjeteve 1,577,200 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje veshje për shërbimin pyjor 1,134,163 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i II-te: Blerje veshje per personelin pyjor 190,830 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1, Nr.2, Nr.5, Nr.6 (Programi i Rindertimit) 4,407,241 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 5461-5463, 5533, 554, Riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Ishem te Bashkim Musta, Flor Çerri, Hill Brahe, Imer Kertusha, Selim Kajmaku, Shpetim Hoxha, Riforcimi i Baneses Individuale në Njësinë Administrative Manez te Altin Prençi, Frano Çuni, Idriz Kopshti, Kurt Nehani, Majlinda Cuni, Ramiz Gjeta, Sherif Gjeta, Vathe Hoxha”. (Programi i Rindertimit) 4,924,497 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburant për ngrohje dhe shpërdarje në objektet arsimore 39,997,532 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 25373, 24700, 24703, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.4 te Adnan Gjergji, Agako Shuaipi, Ahmet / Armand /Gentian Mandija, Dervish Mani, Enver Turhanaj, Fatmir Subashi, Gani Kazazi, Ikmet Koromani, Klodian Koni, Kosta Lenja, Kujtim Kaziaj, Muharrem Filolli, Nazmi Drenova, Olsi Kapri, Rushit Karici, Shpetim Zela, Tod Begu, Yzeir Suli”. (Programi i Rindertimit) 4,012,010 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 20401, 21266, 24675, 5671, 5917, 22700, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Katund i Ri të Shpresim Dapi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Rrashbull te Blerim Miraka, Isak Gjorga, Isak Allaraj, Jakup Lila, Mefail Mazari, Njazi Dervishi, Njazi Saliasi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Sukth te Bektash Pashnjari, Hile Nikolli, Xhevdet Nuraj”. (Programi i Rindertimit) 4,439,311 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Rehabilitimi I kanalit ujites te fshatit Kishavec,1652 ml, Njesia administrative Kastiot,Bashkia Diber. 5,077,756 Njoftuar Fituesi DODA NDERTIM 4,276,255.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje pajisje leximi (palmare) dhe mirembajtje sistemi leximi automatik per viti 2022 2,999,600 Njoftuar Fituesi KREATX 2,959,680.00
Qeverisja Vendore Korçë Mirëmbajtja e varrezave publike dhe të dëshmorëve 3,749,999 Njoftuar Fituesi KORSEL SHPK 3,708,012.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rehabilitim Linje KUN Rruga Atlanta, Kamëz 1,756,522 Njoftuar Fituesi STERKAJ SHPK & A R J E I L SHPK 1,584,080.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data