Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4464 44,911 335,581,868,788 32,716 258,425,145,321 256,187,539,548

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Përmet Ndriçim publik në kuadër të projektit “Bashki me energji inteligjente” (SEMP) 54,584,106 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim Asfaltim rruga Gryka Vloçisht –Drithas poshtë faza 2 viti 2022 12,621,493 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion rrugesh ne NJA Gostime 33,818,310 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier “Blerje mjet tip autovinç me kosh me lartësi deri 30 m (Automjet zjarrfikës tip autoshkallë)” 4,900,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë “Rehabilitimi i Shetitores dhe Lulishtes mbi lumin Drin”. 94,750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërtimi i murit mbajtës përgjatë pallateve në lagjen Kongresi i Lushnjes” 3,686,231 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Zgjerim i varrezave të qytetit Fushë Krujë 2,526,532 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim ura 4,166,470 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Spostimi i Linjes D150 G GIZE PER VITIN 2022 1,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Perditesim i Programit te Faturimit, Migrim i te dhenave dhe web-service per pagesat e faturat e ujit te pijshem 9,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 320,883,630 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Bulqizë Nderhyrje ne rruge per pastrimin e bores 4,166,666 Njoftuar Fituesi SHEHU SHPK 3,583,500.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion i shkollave Drenovicë, Pobrat, Konezbaltë dhe Arkivës së Bashkisë 5,366,679 Lidhur Kontrata ALMEXWOOD SHPK 5,249,945.00
Qeverisja Vendore Divjakë Ndërtim palestre e mbuluar dhe rikonstruksion i Shkollës së Mesme të Bashkuar, Çermë Sektor, Njësia Administrative Tërbuf, Bashkia Divjakë 62,880,190 Lidhur Kontrata MF INVEST GROUP & I.C.C GROUP 49,670,990.00
Qeverisja Vendore Fier “Blerje pajisje sportive për zhvillimin e ndeshjeve sportive në Pallatin e Sportit të lojrave me dorë”. 8,459,827 Lidhur Kontrata B R A T I SHPK 8,220,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugësVidhishtë- Drizë,1470 ml (Asfaltim) b=4m+2*0.5" 12,535,250 Lidhur Kontrata HEKO KONSTRUKSION SHPK 9,009,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Matesa Uji per vitin 2022 12,480,250 Njoftuar Fituesi VIBTIS SHPK 12,355,447.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti VI: “Rehabilitimi i Emergjencës Civile, muri mbajtës mbi pilota, Sauk i Ri” 9,559,917 Njoftuar Fituesi 8,796,309.00
Qeverisja Vendore Roskovec " Sistemim i qëndrës Marinëz + ndërtim rrethrrotullimi ". 10,615,044 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 9,984,980.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Ndërhyrje në infrastrukturën e rrugëve Vasilika Gogu dhe Hysen Dervishi” 16,256,952 Lidhur Kontrata K.M.K & Caushaj M 9,520,833.00
Qeverisja Vendore Elbasan Rikonstruksion i gjendjes faktike, i shesheve të pallateve 41, 41/1,41/2, 41/3 etj. 7,251,984 Njoftuar Fituesi RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN 6,889,384.00
Qeverisja Vendore Divjakë Rikonstruksion i shtëpive të dëmtuara nga fatkeqësitë natyrore, Bashkia Divjakë 7,311,090 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 6,924,355.00
Qeverisja Vendore Dibër Sistemim i Rruges sheshi Fshati Pollozhan-Varrezat e Deshmoreve”Bashkia Diber 5,416,666 Njoftuar Fituesi 5,377,932.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rehabilitim i ish vendgrumbullimit te mbetjeve , Volloder 5,833,333 Lidhur Kontrata ARTI SHPK 4,296,000.00
Qeverisja Vendore Dropull “Mbajtja ne gadishmeri e infrastruktures rrugore dhe mbrojtja nga permbytja e perroit te Selose,Perroit te Sotires dhe lumit Kserja. 2,416,720 Lidhur Kontrata TEA -D SHPK 2,145,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë Plotësim i rrjetit ujitës, fshati Koder Rreshen, lagje Zalli i Zmesë, Bashkia Mirditë 5,416,666 Njoftuar Fituesi AEK MUNELLA SHPK 4,741,412.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim i Monitorimit dhe Menaxhimit te Poliemergjencave 5,416,667 Lidhur Kontrata “Ro.gat Security” shpk 5,148,900.00
Qeverisja Vendore Fier Loti 1: Blerje pajisje pune per Drejtorine e Sherbimit te MZSH-se 1,221,780 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Loti 2: Blerje pajisje speciale per Drejtorine e Sherbimit te MZSH-se 3,145,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje karburanti për nevojat e Bashkisë Divjakë për vitin 2023 38,098,350 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data