Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4296 42,672 311,308,263,120 31,198 243,331,696,543 243,177,695,580

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Finiq Rikonstruksion i rrugës Dërmish - Navaricë 45,455,502 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rrugët (Rr.Erzeni+Rr.Marubi+Rr.Valbona+Rr.Tomorri) 59,577,725 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i V: (“Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës së “Kacanëve”, nën ambulancën Krujë”. 155,416 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 133,653.00
Qeverisja Vendore Sarandë Materiale Elektrike, Hidraulike dhe Ndertimi per Mirembajtjen e Godinave te shkollave, kopshtet dhe konviktin 1,842,000 Lidhur Kontrata Adenis Kastrati 1,448,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti i IV: (“Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Ndërtim muri mbajtës pranë përroit të Bardharit, rruga e Bruzëve, Nj.A.Fushë Krujë”. 107,483 Lidhur Kontrata REAN 95 99,806.00
Qeverisja Vendore Durrës Shërbim i printimit dhe zarfimit të faturave për nevoja të UKD 7,945,020 Lidhur Kontrata ADEL CO SHPK 7,807,606.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje hipoklorit natriumi 16,996,283 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 16,761,900.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Fuqizimi i Stacionit të pompimit të ujitjes nga lumi i Semanit,zona Suk –Hoxhenj,Bashkia Roskovec". 2,452,143 Lidhur Kontrata AR&ED 2,178,570.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndertimi i Fushes Sportive Shkolla Mesme Bulqize 2,500,000 Njoftuar Fituesi SELAMI 2,177,380.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje Hipoklorit Natriumi i (i lengshem+pluhur) për denzifektimin e ambjenteve të institucioneve në administrimin e Bashkisë kolonjë viti 2022. 1,660,000 Njoftuar Fituesi ATLANTIK 3 1,512,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje materiale për rrjetin ujësjellës 1,624,625 Njoftuar Fituesi  ELEKTRO THERM SHPK 1,606,510.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 1: “Blerje Ushqime” 1,668,910 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 1,654,680.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje automjete për Policinë Bashkiake 11,300,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas 1“Rikonstruksion i rrugës Qukës Shkumbin -Skroskë Bashkia Prrenjas” 73,867,452 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Belsh “Sistemim dhe asfaltim i rrugës Belsh -Stanaj” 61,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga tek Çerdhja e re shkolla “Isa Boletini”Paskuqan 2 22,754,371 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 115,965,523 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë ‘‘Blerje Pjese Kembimi dhe Riparim Sherbimi i mjeteve Motorike , per vitin 2022’’ 17,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi + Riparime Sherbime mjeteve 1,577,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje produkte ushqimore, perime, fruta dhe produkte të ngjashme me to, për nevojat e Qendrës Ditore për të Moshuarit. 1,085,583 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Blerje automjete per pastrim(2 kamionçina veteshkarkuese, dhe nje autovinçme kosh) 5,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje gaz i lengshem per ngrohje dhe gatim 2,082,900 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë “Rruge te brendshme me beton ne lagjen nr.1 (Amerikane) , rruga “Nazif Bezhani ”,rruga “Sabri Preveza” 5,791,360 Njoftuar Fituesi TEA -D SHPK 4,256,180.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale per linjat e ujesjellesit dhe kanalizimeve 3,000,000 Njoftuar Fituesi ERVIN LUZI 2,740,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirembajtje e thelle ne terrenet e jashtme sportive 22,290,506 Njoftuar Fituesi 2Z KONSTRUKSION sh.p.k & ASI - 2A CO sh.p.k 21,410,687.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion lulishjtja prane Pallatit Kongreseve 17,050,000 Njoftuar Fituesi “TEA-D” shpk & “COGREN” shpk & “6D - PLAN” shpk 16,701,160.00
Qeverisja Vendore Fier Loti 2 : Blerje benzine pa plumb 1,294,956 Njoftuar Fituesi A G A -1 1,231,866.00
Qeverisja Vendore Fier Loti 1 : Blerje gazoil deri në 10 ppm 24,704,883 Njoftuar Fituesi A G A -1 22,578,926.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje kripë 2,500,000 Njoftuar Fituesi “Përparim Agimi” 2,400,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Pesticide 1,541,500 Njoftuar Fituesi “Alpest'' SHPK 1,518,500.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data