Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4464 44,911 335,581,868,788 32,716 258,425,145,321 256,187,539,548

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Hartim Projekti Per Godinat Arsimore Ne Njesite Administrative 4,151,533 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion i kopshtit ne lagjen “Gjoke Doci, Qyteti Peshkopise Bashkia Diber 1,442,392 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Sherbim tre vjecar konsulence administrative dhe fiskale” (te ardhurat e Eco Tirana sh.a) 6,696,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rriveshje rruge me asfalt dhe kalldrëm 4,166,582 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndertim i Tregut Bujqesor dhe Blegtorial ne Lagjen Minatori Bulqize 23,751,991 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Loti II: Mbikqyrje “Rehabilitim dhe ambiente shtesë këndi i lojrave me dorë Arefi Berberi”, Pogradec 1,039,642 Njoftuar Fituesi G B Civil Engineering 849,995.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion i rrugës dhe sheshit të varrezave të dëshmorëve në qytetin e Burrelit, Bashkia Mat 3,750,000 Lidhur Kontrata “EA ENGINEERING” Sh.p.k & “NDREGJONI” Sh.p.k 3,727,740.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje materiale per trotuaret dhe lulishtet e Bashkise Bulqize 1,780,500 Njoftuar Fituesi M U R A T I SHPK 1,262,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërhyrja për shmangien e përmbytjeve dhe erozionit në Bashkinë Korçë 51,100,215 Lidhur Kontrata NIKA sh.p.k & NDERTUESI 2014 sh.p.k 34,381,007.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rehabilitim / Përforcim banesash ekzistuese kolektive 2022 25,000,000 Lidhur Kontrata REJ 24,700,391.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion dhe shtesë shkolla e mesme “14 Engjëjt” dhe 9- vjecare “Servet Agolli”, Buçimas”. 116,850,640 Lidhur Kontrata REJ 116,247,736.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së "Hakëve" dhe "Ura e Telit", Fshati Zezë, NJ.A.Nikël, Krujë 14,142,517 Lidhur Kontrata Rroku GUEST SHPK 10,999,858.00
Qeverisja Vendore Selenicë Furnizim vendosje pjese kembimi 2,500,000 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 2,451,000.00
Qeverisja Vendore Fier “Blerje materiale elektrike per ndricim publik ne institucionet e Bashkise Fier” 27,143,062 Njoftuar Fituesi AA&P 21,326,200.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion Rrugë e sheshe në Gurin e Bardhe, Dafinat, Malas Gropë, Allambrez, Samaticë, Sqepur 55,853,443 Lidhur Kontrata Totila, sh.p.k&Beqiri sh.p.k&METEO SH.P.K 54,721,350.00
Qeverisja Vendore Durrës “Fv Ndricim Rruga "Asti Gogoli", L.14, Shkozet" 5,382,900 Lidhur Kontrata T&XH 4,127,700.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje mjete të ndryshme për nevoja të Ndërmarrjeve të Shërbimit Komunal Durrës dhe Plazh 37,498,333 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 35,470,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje libreza dhe kontrata per nevojat e UKT sh.a 2,737,833 Njoftuar Fituesi Inpress SHPK 1,392,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Sistemim Asfaltim i Rruges Topojan 12,500,000 Njoftuar Fituesi SELAMI 11,628,130.00
Qeverisja Vendore Elbasan Sigurimi i objekteve arsimore qe jane në varësi të Qendrës Ekonomike të Arsimit 4,500,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,480,000.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim vendosje elektropompë dhe panel elektrik për stacionin e pompimit Bambull, Qyteti Memaliaj 4,166,667 Njoftuar Fituesi MIKAEL GRUP SHPK 4,080,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Ndertim i varrezave publike ne Volloder 6,666,667 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 5,595,450.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje ndriçues rrugorë 1,659,960 Njoftuar Fituesi Lavdimir Çabja 1 500 000
Qeverisja Vendore Shkodër Shtese te ambienteve per shkollen “Ismet Sali Bruçaj” Guci e Re Nj A Rrethina 5,884,446 Njoftuar Fituesi K.M. KONSTRUKSION 5,351,900.00
Qeverisja Vendore Sarandë Riveshje rruga "Musa Demi", Shiku & Trotuari rr.Lefter Talo dhe rikualifikim me asfalt i rruges "Janaq Kumi" 9,333,333 Lidhur Kontrata Neal - 86 SHPK 8,760,043.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndertim Tombino dhe Mure Ne fhstin Smollik dhe Ternove e Vogel 2,083,333 Njoftuar Fituesi SHEHU SHPK 1,987,150.00
Qeverisja Vendore Elbasan "Blerje pajisje dhe vegla pune per Sherbimin e MSZH-se dhe strukturat vullnetare" 1,292,500 Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   1,284,500.00
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje dru zjarri, Bashkia Mirditë 2,860,000 Lidhur Kontrata Gjergj Buça 2,860,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan "Blerje uniforma dhe veshje per Sherbimin e MSZH-se dhe strukturat Vullnetare" 1,391,770 Njoftuar Fituesi BLERINA KAPEDANI   1,374,700.00
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje Gazoil per mjetet e sherbimit dhe nevojat e Bashkise 2,500,000 Lidhur Kontrata IZOGRUP OIL shpk 2,500,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data