Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4296 42,672 311,308,263,120 31,198 243,331,696,543 243,177,695,580

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës Halil-Zgërdhesh (Kala), Nj.A.Fushë Krujë,Krujë 14,997,888 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-Asfaltim i rrugëve "Vlash Dobrozi", "Dashamiri" e "Hekurudha", NJ.A.Thumanë, Krujë 20,344,004 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës Kroi i Bardhë-Kurcaj, Nj.A.Nikël, Krujë 24,483,917 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Ndertim i bazamenteve te shtepizave dhe shtepizave prej druri, rrugeve te brendshme,punime ndriçimi,ujesjelles dhe kanalizime ne Parkun e Aventurave 13,316,156 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve Lagja në lindje të superstradës, Qendër Thumanë, Krujë 22,079,548 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Vendosje matësash ne pallatet me kollone te brendshme, Bashkia Cerrik 33,864,357 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Projektim për Sistem të Hapsirave Publike brenda zonës së Re për zhvillim në fshatin Valias. (Programi i Rindertimit) 5,047,714 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Rehabilitimi i sheshit hyrës në Rehove "Porta e Rehovës",viti 2022. 17,455,256 Lidhur Kontrata “ZEQILLARI Shpk 16,960,491.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburanti për automjetet për nevoja të Tirana DC sha 2,430,556 Lidhur Kontrata 2A2F-L OIL shpk 2,430,556.00
Qeverisja Vendore Dibër “Rehabilitim dhe shtrim me asfaltobeton i rruges Kallavere Peshkopi,Bashkia Diber 2022” 15,416,666 Njoftuar Fituesi ALB-KON SHPK 14,145,891.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion sifoni Bërsnik- Mashan 3,750,000 Lidhur Kontrata RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 3,689,182.00
Qeverisja Vendore Krujë Ndërtim muri mbajtës pranë përroit të Bardharit, rruga e Bruzëve, Nj.A.Fushë Krujë 3,838,685 Lidhur Kontrata Kegli-Duri SHPK 3,638,475.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së “Kacanëve”, nën ambulancën Krujë 6,949,929 Lidhur Kontrata K.TURJA SHPK 6,266,420.00
Qeverisja Vendore Dibër Rehabilitimi dhe shtrimi me Asfaltbeton te rruges se fshatit Brezhdan Bashkia Diber 2022. 30,416,666 Njoftuar Fituesi SELAMI 25,921,980.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje materiale për rikonstruksionin e tortuareve Bashkia Kolonjë, viti 2022. 2,082,820 Lidhur Kontrata Argert Cenko 1,953,700.00
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje pjese kembimi, goma dhe montim per automjetet e Bashkisë Mirditë 1,323,582 Lidhur Kontrata Gert Ndrelalaj Lleshaj 1,309,667.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim dhe montim i rrjetit ujites me sprucim 25,000,000 Njoftuar Fituesi BE-IS SHPK 23,602,330.00
Qeverisja Vendore Vorë Mbikqyrje e punimeve për objektin Rindërtimi i godinës së Bashkisë Vorë 6,019,033 Lidhur Kontrata “Stateng”shpk & “HE & SK 11” shpk 5,366,920.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje artikuj ushqimor per azilin, Qendren Sociale Besa Barbullush 2,408,858 Njoftuar Fituesi VALENTINI B 2010 2,361,265.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje artikuj ushqimor per Konviktin Ndre Mjeda 1,997,488 Njoftuar Fituesi VALENTINI B 2010 1,979,923.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje mobilimi-Godines se ish shkolles Veterinare 2,369,300 Njoftuar Fituesi RO-AL SHPK 1,999,999.00
Qeverisja Vendore Kamëz "BLERJE MATERIALE PËR UJËSJELLËS DHE KUN (TUBA PËR KANALET E UJRAVE TË NDOTURA & PUSETA BETONI SHKARKIMI)” 9,500,000 Lidhur Kontrata ARJEIL SHPK 8,833,890.00
Qeverisja Vendore Kamëz REHABILITIM RRJETI UJËSJELLËSI +KUN NË VALIAS TË VJETËR 16,591,114 Njoftuar Fituesi Ndregjoni SHPK 16,136,050.00
Qeverisja Vendore Vlorë "BORDI KULLIMIT, BLERJE KARBURANT" 5,666,666 Njoftuar Fituesi BOLENA. 5,403,230.00
Qeverisja Vendore Korçë furnizim me depozitim materialesh konsumi per trajtimin e ujerave te ndotura 1,347,333 Lidhur Kontrata ''2 AT'' 1,329,000.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Organizim i eventit "Logu i Bjeshkeve" 1,250,000 Njoftuar Fituesi BLINISHTA 1,223,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim-Mirembajtje per funksionimin e paisjeve kompjuterike 1,299,000 Njoftuar Fituesi “Sitel” SH.P.K 1,280,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Materiale Elektrike për Ndriçimin Publik dhe Institucione 10,347,020 Lidhur Kontrata LUAR Bros 10,140,080.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rehabilitim i interseksionit rrugor të aksit kryesor me rrugën Shaban Demiraj 2,912,350 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i Qendrës Rinore Petrelë 5,024,847 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data