Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
31 42 162 5,795,494 51 3,698,803 5,775,528

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kavajë Dhënie me qera, me konkurrim të pasurive së Bashkisë me nr.480 me emërtimin "Pa Frut" me sipërfaqe respektive 43 000 m2 të ndodhur në fshatin Zikularaj ne Z.K 3939 ,pasurisë nr. 456/2 me emertimin arë me siperfaqe respektive 63 000 m2 të ndodhur në fshatin Zikularaj ne Z.K 3939 pasuria nr. 456/3 me emertimin arë me sipërfaqe respektive 20 000 m2 të ndodhur në fshatin Zikularaj ne Z.K 3939 ,pasuria nr. 481/1 me emërtimin arë me sipërfaqe respektive 13 600 m2 të ndodhur në fshatin Zikularaj ne Z.K 3939, pasuria nr. 481/1 me emërtimin arë me sipërfaqe respektive 8 000 m2 të ndodhur në fshatin Zikularaj ne Z.K 3939 në Njesinë Administrative Helmes. Njoftuar Fituesi BELBA-2000
Qeverisja Vendore Krujë Dhënie me qera të ekonomisë pyjore Kraste-Kruje në ngastrat pyjore me nr. 30/b ,39/a , 43/a, 44/a, 45/a, 46/a, 48/a, 50/a, 52/a, 53/a, 55/a, 56 ,57, 58/a, 59/a, 64/a, 65/a, 68/b, 72/a, dhe te ekonomise pyjore “ Bura – Mukje “ ne ngastrat me nr.6/a , 7/a , 8/a , 9/a , 14/a , 15/a , 18/a , 21 , 22 , 23 , 24 , 25/a , 26 , 27 per vjeljen e 149 ton degëza (gjethe ) të mersinës,ne siperfaqen prej 158.3 ha ne ekonomine pyjore Kraste – Kruje dhe 116.4 ha ne ekonomine pyjore Bura - Mukje , pronë e bashkisë Krujë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Dhënie me qera të ekonomive pyjore “Zalli Shkumbin” Fshati Kurtaj, Nj.ADM. Gjonçaj, në pronësi të Bashkisë Peqin, të ngastravbe pyjore me Nr. Pasurie 71/1 dhe 72/1 , ZK 2338 Njoftuar Fituesi Shpëtim Harremi 10,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Dhënie me qera nëpërmjet procedurës së konkurrimit publik të ekonomisë pyjore “EP Zalli Shkumbin”, fshati Kurtaj, Nj.A Gjocaj, në pronësi të Bashkisë Peqin, të ngastrës pyjore me Nr.pasurie 90/4, ZK. 2338, lloji “Kullotë”, me sipërfaqe 12.5 ha, për agropylltari. Njoftuar Fituesi BENORDO
Qeverisja Vendore Tepelenë Dhenie me qera me ane te konkurrimit te siperfaqes te llojit “kullote” , ngasra kullosore nr pasurie 28/1 ; ZK 2936 sipas certifikates se pronesise nr 1991639 me siperfaqe 5.6 ha, dhe sipërfaqes të llojit “pyll” me nr pasuri 239/1 ; ZK 2405, sipas çertifikatës së pronësisë nr 751137 me siperfaqe 1 ha te ndodhur ne Njesia Administrative Qender, prone e Bashkise Tepelene Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Tiranë Për dhënien me qira me anë të konkurimit të pasurisë me nr. 4/685, lloji i pasurisë Truall, volum 54, faqe 58, ZK.8330, Rruga “Don Bosko”, Tiranë, në pronësi të Bashkisë Tiranë me të dhënat si më poshtë vijon:
Sipërfaqja 810 m2
Zona Kadastrale 8330
Çmimi dysheme 81.000 lekë/muaj
Afati i dhënies me qira është 20 (njëzetë) vite.
Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Për dhënien me qira nëpërmjet procedurës së konkurrimit publik të ekonomisë pyjore “Zalli Shkumbin”, fshati Përparim, Nj.A Përparim, në pronësi të Bashkisë Peqin, të ngastrës pyjore me Nr.pasurie 5/1, ZK. 2921, lloji “Pyll”, me sipërfaqe 7.7 ha, për agropylltari.
Afati i dhënies me qira të kësaj pasurie është 10 (dhjetë) vjet.
Vlera dysheme për detyrimin e qirasë, për fillimin e konkurrimit publik, është 77 000 (shtatëdhjetë e shtatëmijë) lekë/vit.
Njoftuar Fituesi BENORDO
Qeverisja Vendore Kavajë Dhënie me qira të sipërfaqes së fondit pyjor prej 2000 m2, pjesë e pasurisë nr. 1/416 vol. 26 faqe 85 Z.K. 3101 Qerret, në administrim të Bashkisë Kavajë Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Durrës Dhënie me qira të të ambjentit, me vendodhje në katin zero të ish repartit të URT-së Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Dhënie me qira të të ambjentit, me vendodhje në katin zero të ish repartit të URT-së, me nr. pasurie 2/423 Njoftuar Fituesi  IDEAL CONSTRUCTION AND PROJECTION (I.C.P) 
Qeverisja Vendore Elbasan Dhënie me qira me anë të konkurimit të pasurisë nr.1/2, e lloji “ Tokë e P.F” , me indeksi harte K-34-101-(149-B,150-A), ZK.2355, Njësia Administrative Labinot –Fushë , në pronësi të Bashkisë Elbasan Njoftuar Fituesi ROZAFA
Qeverisja Vendore Kavajë Dhënie me qera të sipërfaqes së fondit pyjor prej 200 m2, pjesë e pasurisë nr. 111/256 vol. 39 faqe 7, Z.K. 2291 Kryemëdhenj, në administrim të Bashkisë Kavajë.
Oferta e paraqitur, me një vlerë të përgjithshme prej 200 000 leke/ha në një vit kalendarik, është identifikuar si oferta e suksesshme.
Njoftuar Fituesi ELVIN GJUZI

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data