Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 159 1113 35,311,167,317 558 21,123,564,873 7,072,166,849

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj ushqimorë –Grurë për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave të Shtetit 31,685,861 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2- “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5004, Zall-Herr, Qendër Tiranë” 26,271,312 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 3- Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.2004 Kepi i Palit Durrës, Reparti Ushtarak nr. 2001 Plepa Durrës 12,026,264 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale për programin e permakulturës për kopështin e shkollës 11,389,738 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Materiale Për Programin Kombëtar Për Aktivitetet Jashtë Orarit Mësimor –Programi I Zejeve 29,382,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje këpucësh” 9,993,571 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” 12,629,721 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje bulmeti dhe nënprodukte të tij”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 19,865,436 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje Vezë”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 2,666,129 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. “Blerje Peshq”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 308,400 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 81,561,495 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 55,840,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17 Leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (dy) vite 13,917,600 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 6,784,794 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 6,784,794.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje ushqime koloniale”, me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj 27,997,601 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Sigurimi i jetës për komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit 1,392,000 Njoftuar Fituesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA SHA 1,380,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II “Sigurimi i shëndetit për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit" 3,060,000 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 3,009,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “Sigurimi i shëndetit për familjarët e Komisionerëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, dhe stafin administrativ” 6,537,637 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 6,432,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,873,140 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,769,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5008 (QAPU) Bunavi, Vlorë” 81,694,220 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 80,072,808.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Akademinë e Sigurisë 211,022,263 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 206,639,287.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. "Materiale kancelarie të tjera zyre" 3,115,542 Njoftuar Fituesi LIBRARI DYRRAHU SHPK 1,700,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse GLN”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 37,924,446 Njoftuar Fituesi “GAS GROUP” SHPK 37,924,446.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje Automjete 2X4 për transport punonjës sigurie në eskortë” 5,055,555 Lidhur Kontrata PORSCHE ALBANIA SHPK 4,900,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Korçë” 7,997,400 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,915,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr.5004 (QAPN), Zall-Herr, Qendër Tiranë” 24,682,600 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 24,258,727.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje letër” 5,484,259 Njoftuar Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 5,445,880.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje Letër" 49,534,865 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 49,534,865.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi i ambjenteve të jashtme”, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 38,009,074 Anuluar Procedura “DESARET COMPANY” SHPK 29,995,008.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje Automjete 4X4 për transport punonjës sigurie në eskortë” 15,611,112 Lidhur Kontrata 14,833,334.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data