Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 159 1113 35,311,167,317 558 21,123,564,873 7,072,166,849

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Ushqime Koloniale” 5,617,593 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 4,619,350.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta Perime” 2,769,357 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 2,711,250.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 59,599,594 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 1,786,665 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 78,866,369 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 5,951,506 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Lotin V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 31,881,870 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17,6 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II me objekt: “Sigurimi i shëndetit për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit" 3,009,600 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 2,963,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III - “Sigurimi i shëndetit për familjarët e Komisionerëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, dhe stafin administrativ” 6,432,000 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 6,336,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I: “Blerje Automjeti për Agjencinë Kombëtare te Duhan-Cigareve” 1,965,975 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje Automjeti për Entit Shtetëror të Farërave dhe Fidanëve” 1,965,863 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3: “Blerje Automjeti për Agjencinë Shtetërore për Shpronësimin” 2,916,778 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim Lavanderie për Akademinë e Forcave të Armatosura”, Tiranë 7,089,122 Rishpallje me Njoftim Fituesi “WASH & GO LAUNDRY” SHPK 6,350,380.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim Lavanderie për Qendrën e Arsimimit Profesional të Ushtarit,Bunavi,Vlorë” 4,966,123 Rishpallje me Njoftim Fituesi “WASH & GO LAUNDRY” SHPK 4,106,128.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Materiale kancelarie me bazë letre 8,987,437 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Materiale kancelarie të tjera zyre 3,716,833 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Letër 7,755,483 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 88,724,316 Rishpallje me Njoftim Fituesi TOP-OIL 37,479,970.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë për Mbrojtjen e Dëshmitarëve dhe Bashkëpunëtorëve të Drejtësisë” 1,666,667 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje goma për automjete”me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite; 61,868,475 Njoftuar Fituesi “TIRES-R” SHPK 56,991,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Kurbin” 2,498,375 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave 8,999,233 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 8,233,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për Institutin e Ndërtimit 29,540,333 Rishpallje e Anuluar
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Shkodër" 8,717,160 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 5,659,306.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Lezhë" 9,903,240 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 6,500,454.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim e mirëmbajtje sistemesh të ngrohje – ftohjeve për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni 5,822,415 Njoftuar Fituesi SULOLLARI-KLIMA 3,891,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Fier" 21,673,080 Njoftuar Fituesi EGIAN MED 17,317,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Vlorë" 43,165,933 Njoftuar Fituesi EGIAN MED 34,260,228.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Tiranë" 21,339,120 Njoftuar Fituesi “M E T A N I” SHPK 20,496,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE AUTOMJETE PËR AUTORITETIN KOMBËTAR TË VETERINARISË DHE MBROJTJES SË BIMËVE 12,484,245 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data