Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 148 984 32,306,273,248 492 18,142,077,009 4,903,371,751

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake Nr. 2004, 2001 Durrës” 10,805,280 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5001 (AFA) Tiranë” 55,662,480 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Vlorë” 23,805,160 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Fier” 15,764,800 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Tiranë, Durrës” 25,193,760 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Shkodër, Lezhë” 14,474,400 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7. " Blerje kripë e jodizuar " 88,182 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6. " Blerje vaj luledielli " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 2,515,556 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5. " Blerje miell gruri " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 15,183,332 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4. " Blerje fasule e bardhë" me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 5,773,637 Njoftuar Fituesi Sinani Trading 4,893,750.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3. " Blerje sheqer " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 1,981,875 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2. " Blerje oriz" me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 3,861,400 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje makarona " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj; 2,230,250 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Tiranë" 90,323,370 Anuluar Procedura DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 71,913,870.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje Tonera për Ministrinë e Drejtesise dhe institucionet e vartësise” 22,179,350 Njoftuar Fituesi INTERLOGISTIC 17,951,352.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 86,500,704 Anuluar Procedura “KAPPA - OIL” SHA 34,913,420.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje goma për automjete” 5,773,715 Anuluar Procedura “SI&CO COMPANY” sh.p.k 4,196,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 19,121,280 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 19,121,280.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 56,629,775 Njoftuar Fituesi RESULI - ER Marzhi i fitimit 22 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 19,342,376 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit 18 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 68,186,802 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit 18 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Komandën e Forcës Tokësore” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, 83,330,103 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje Tonera për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe institucionet e vartësise” 60,967,172 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 24,498,977.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Blerje Tonera për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” 7,208,789 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,102,609.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 “Blerje Tonera për Ministrinë Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe institucionet e vartësise” 34,691,225 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 11,169,095.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 5,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 1,050,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 29,810,800 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal, Shkodër 28,858,423 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data