Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4704 47,204 366,580,319,734 34,707 292,212,946,441 286,624,882,096

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Selenicë Materiale ndertimi 16,666,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Himarë Mirëmbajtje e shkollave 4,160,656 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti II: Supervizim „Ndertim pamje panoramike Vrrith“ 62,188 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 49,974.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga per tek varrezat Koplik 5,280,036 Rishpallje me Lidhje Kontrate Rroku GUEST SHPK 4,735,065.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3: Mbikqyrje Punimesh me objekt: “Ndërtim objekt shërbimi,sistem vadites dhe rrethim tek Pista e Vrapit në PMLAT” 734,268 Lidhur Kontrata ARENA MK 688,976.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës F.V tualete publike portative ne njesine administrative Temal 1,577,478 Rishpallje me Njoftim Fituesi "ALBA - 2006"shpk &“ Rroku GUEST”shpk 1,361,325.00
Qeverisja Vendore Vorë Marrje makina me qera për nevojat e Ujësjellës Kanalizime Vorë sha 4,800,024 Rishpallje me Njoftim Fituesi “ASG ” sh.p.k 4,799,999.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti III: Mbikeqyrje punimesh ne objektin „: Sistemim Asfaltim Rruga per tek varrezat Koplik“ 114,600 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 95,553.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i zyrave të Këshillit Bashkiak dhe zyrave të katit të parë të Bashkisë Gramsh 5,000,000 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 4,491,191.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Pamje panoramike Vrrith 2,839,222 Lidhur Kontrata SMO VATAKSI SHPK 2,742,160.00
Qeverisja Vendore Pogradec Sherbim dru zjarri, Ekonomia Pyjore Guri i Nike 2,360,985 Lidhur Kontrata "Joni" shpk 2,254,961.00
Qeverisja Vendore Tiranë Realizimi i projektit “Luaj me Taksi 1,580,810 Lidhur Kontrata Iceberg Communication SHPK 1,394,500.00
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizimi / Vendosje pjese kembimi per automjetet e Shoqerise Rajonale Ujesjelles Kanalizime Lezhe Sh.a 2,400,000 Njoftuar Fituesi SERDADO 2,177,900.00
Qeverisja Vendore Berat Ndërhyrje rehabilituese në mure mbajtese dhe terrene në territorin e bashkisë në kuadër të mbrojtjes civile 8,333,705 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje pelet per ngrohje 2,750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Asfaltim i rruges ne fshatin Plan,Njesia Administrative Luf-Qerret,Bashkia Puke 16,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Blerje pajisje dhe mobilje për shkollën "Muhamet Shehu" 3,339,187 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Himarë Blerje materiale ndërtimi dhe hidraulike 1,665,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Mirembajtje objekte 2023 8,428,985 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Kopshtarët e vegjël, sera edukative në taracën e shkollës Kosova 3,756,002 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje ushqime për QEA 39,999,841 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje, Karburanti,(Gazoil 10 ppm), per nevojat e Bashkise Rrogozhine. 11,200,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Investime ne kuader te projektit ” Bashki me shfrytezim inteligjen energjie “ ( Bashki te zgjuara energjie) 65,687,642 Lidhur Kontrata “ITE Engineering”sh.p.k, &“ITE Group” sh.p.k 49,373,733.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje materiale pastrimi dhe detergjentë 4,878,534 Lidhur Kontrata EURO MEGA 2010 2,593,250.00
Qeverisja Vendore Shkodër Mbikqyrja e punimeve per objektin: Investime ne kuader te projektit ” Bashki me shfrytezim inteligjen energjie “ ( Bashki te zgjuara energjie) 1,016,640 Lidhur Kontrata Tower SHPK 870,660.00
Qeverisja Vendore Berat Hartim Projektesh " Mbrojtja lumore përgjatë lumit Osum", "Ndërtim trotuari & Ndricimi i rrugës Shpiragu" dhe " Rruga e Re Shkëmbi" 14,091,063 Lidhur Kontrata CIVIL CONS & TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING 12,540,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1-Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj) 2,691,100 Rishpallje me Njoftim Fituesi INSTANT.AL 2,498,900.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 2-Materiale per funksionimin e paisjeve te zyres (paisje kompjuterike) 295,200 Rishpallje me Njoftim Fituesi EURO INFORM 273,700.00
Qeverisja Vendore Dimal Mbrojtje lumore në fshatin Arrëz, Bashkia Dimal 53,293,308 Njoftuar Fituesi FLED SHPK 30,079,060.00
Qeverisja Vendore Pogradec “Ndërtim mur mbajtes, Lagjja nr. 1, Lumi i Vërdovës”. 4,061,279 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 3,361,505.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data