Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
72 4904 49,446 388,156,460,243 36,593 308,427,776,124 301,875,889,311

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i shkollës 9 vjecare Pjetër Budi” 3,476,969 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i terreneve sportive dhe muri rrethues për shkollat Mustafa Greblleshi dhe Sander Prosi” 525,039 Announced Procurement
Local Unit Himarë Blerje karburant për mjetet e Bashkisë 14,166,650 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik, antifrize 12,928,000 Announced Procurement
Local Unit Dibër Sistemim asfaltim i rruges se fshatit Brest i Eperm 16,666,667 Announced Procurement
Local Unit Durrës Blerje paisje Tik për Bashkinë 5,794,043 Signed the Contract INSTANT.AL 2,399,400.00
Local Unit Kamëz Blerje materiale ndërtimi (rërë, çimento, zhavor) 1,999,380 Re-Proclaimed and Signed the Contract KALIA Sh.p.k & LIQENI VII Sh.p.k 1,940,160.00
Local Unit Dibër Sistemim dhe rehabilitim i rrugeve te brendshme te qytetit te Peshkopise, Bashkia DIBER. 20,833,333 Announced the Winner MELA 14,256,607.00
Local Unit Korçë Loti 1 - Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj) 10,040,000 Announced the Winner BNT ELECTRONIC'S 9,713,300.00
Local Unit Korçë Loti 2 - Materiale per funksionimin e paisjeve te zyres (paisje kompjuterike) 73,400 Announced the Winner EURO INFORM 73,400.00
Local Unit Fushë-Arrëz Rivenie ne funksion te sistemit te rrugeve auto-rurale te demtuara, si pasoje e shirave te shumte te dates 18.01.2024 ne tewrritorin e Bashkise Fushe-Arrez 1,999,907 Signed the Contract DRINI-1 SHPK 1,783,920.00
Local Unit Kamëz Blerje karburant 20,816,667 Signed the Contract O L S I SHPK 19,640,425.00
Local Unit Vlorë SEKTORI I PASTRIMIT, BLERJE KARBURANT”, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Vlorë 32,000,000 Re-Proclaimed and Announced the Winner FJORTES SHPK 31,310,304.00
Local Unit Skrapar Blerje pajisjesh mobilierie për shkollën e mesme 4,355,867 Signed the Contract HASANAGO sh.p.k. 3,667,300.00
Local Unit Vlorë SEKTORI I BORDIT TE KULLIMIT DHE UJITJES, BLERJE KARBURANT”, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Vlorë 7,095,833 Announced the Winner FJORTES SHPK 6,996,231.00
Local Unit Skrapar Studim-projektim për "Rikonstruksion i fasadave të disa pallateve në Çorovodë (faza II)” 1,434,729 Signed the Contract ARENA MK 1,137,248.00
Local Unit Fier “Blerje materiale pastrimi dhe detergjentë” 5,054,536 Announced the Winner EURO MEGA 2010 3,296,220.00
Local Unit Memaliaj Furnizim me karburant per nevoja te bashkise Memaliaj 3,100,000 Announced the Winner KLEIDI 3,099,941.00
Local Unit Tiranë Ndërtimi terreneve sportive dhe muri rrethues për shkollat Mustafa Greblleshi dhe Sandër Prosi 29,546,459 Announced Procurement
Local Unit Patos Blerje mjeti Buldozer 6,047,640 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje pajisje kompjuterike dhe aksesorë për Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë 4,083,333 Announced the Winner
Local Unit Tiranë Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel) 278,832,000 Announced the Winner A&T Sh.p.k & 2A2F-L OIL Sh.p.k & Gega Center GKG Sh.p.k 274,706,500.00
Local Unit Kuçovë Shërbimi i Dekorit 9,647,356 Signed the Contract Abas Dajko 9,204,400.00
Local Unit Tiranë Ndertimi i korsive të dedikuara për autobuz në disa akse rrugore, zgjidhja e nyjes Kastriotet dhe rehabilitimi i stacioneve autobuz në zonen qëndrore të Tiranës 129,225,450 Signed the Contract LIQENI VII SHA 80,000,076.00
Local Unit Durrës Gjeberim ne qytet 16,138,970 Signed the Contract ALBGARDEN SHPK 15,834,000.00
Local Unit Maliq Blerje vaj,graso,antifrize 1,270,980 Signed the Contract Artan Ameda 1,181,500.00
Local Unit Maliq Rrjeti i Brendshëm Ujësjellësa,KUZ viti 2024 8,332,516 Signed the Contract “VASHTEMIA”shpk & SALILLARI” shpk 4,725,270.00
Local Unit Maliq Loti 1 Sherbim mirembajtje mjetet 4,103,800 Signed the Contract Artan Ameda 4,087,600.00
Local Unit Maliq Loti 2 Sherbim mirembajtje eskavatoret 1,581,000 Signed the Contract Artan Ameda 1,563,500.00
Local Unit Gjirokastër Matesa uji ne prodhim dhe per konsumatoret 3,998,500 Signed the Contract A.M.U SHPK 3,494,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data