Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1954 9,499 159,979,599,329 6,958 121,702,131,585 109,105,375,654

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 15-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "NET-Group"sh.p.k &”DAAM”sh.p.k& “Unitec-Studio” sh.p.k 2,670,500.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 16-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "NET-Group"sh.p.k &”DAAM”sh.p.k& “Unitec-Studio” sh.p.k 6,035,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 17-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Transport Highway Consulting"sh.p.k &”Lead Consulting”sh.p.k& “KKG Project” sh.p.k & ”Civil Cons”sh.p.k &”Infraconsult” sh.p.k 6,000,100.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 18-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Transport Highway Consulting"sh.p.k &”Lead Consulting”sh.p.k& “KKG Project” sh.p.k & ”Civil Cons”sh.p.k &”Infraconsult” sh.p.k 1,835,400.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 19-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Transport Highway Consulting"sh.p.k &”Lead Consulting”sh.p.k& “KKG Project” sh.p.k & ”Civil Cons”sh.p.k &”Infraconsult” sh.p.k 1,895,200.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 20-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Transport Highway Consulting"sh.p.k &”Lead Consulting”sh.p.k& “KKG Project” sh.p.k & ”Civil Cons”sh.p.k &”Infraconsult” sh.p.k 1,704,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 21-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Transport Highway Consulting"sh.p.k &”Lead Consulting”sh.p.k& “KKG Project” sh.p.k & ”Civil Cons”sh.p.k &”Infraconsult” sh.p.k 2,320,200.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Marrje me qera mjete motorike per nevojat e shoqerise OSSH sh.a dhe FSHU sh.a. 672,888,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Tirana Auto SHPK 671,220,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje materiale elektrike dhe mekanike 4,600,411 Lidhur Kontrata "TRADE-INVEST" 4,445,100.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Ruajtja dhe shoqërimi i vlerave monetare të FSHU sh.a Rajoni Kukës”.– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj 9,422,599 Lidhur Kontrata EUROGJICI-SECURITY Shpk 9,390,427.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Pragë Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 620,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Blerje elektropompa per nevojat e shoqerise 1,707,383 Lidhur Kontrata JOKLEN&CO 1,690,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i marrjes në rrugë valore të sinjaleve të alarmit, verifikimit dhe reagimit me grup të gatshëm në të gjitha filialet e degët e Postës Shqiptare 29,025,864 Lidhur Kontrata NAZERI 2000 & Eurogjici Security & S.A.S (Special Albania Security) & TREZHNJEVA 28,985,040.00
Sh.A Albpetrol Shërbim për monitorimin e mjedisit 12,626,667 Lidhur Kontrata ECCAT Environmental Consulting, Chemical Analysis & Testing 7,811,869.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje mjete transporti të përdorura 4,340,000 Lidhur Kontrata TIRES-R “sh.p.k” 3,500,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Faza e dyte e zgjerimit dhe rikonstruksionit te fiderit E10 ne zonen e Berzhites se bashku me rrjetin TU me percjelles ABC 159,994,518 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 142,390,470.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Zevendesimi me 20 kV te fiderave Mezes 107 etj, me furnizim nga fideri 32 Kashar 61,724,835 Njoftuar Fituesi “ENERCOM” shpk & “EL-POWER” shpk & “UDHA” shpk 59,601,736.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Shërbimi i ruajtjes dhe shoqërimit të vlerave monetare për Njësinë e Koordinimit Gjirokastër FSHUsh.a 23,199,725 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 23,178,898.00
Tirana Parking Pajisje me Sinjalistike i blloqeve te Parkimit per Rezident 4,096,588 Rishpallje me Lidhje Kontrate R. S. & M 3,960,670.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Shoqerimi i vlerave monetare per Drejtorine Rajonale Shkoder” me afat 24 muaj. 22,724,025 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 22,720,981.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje buke thekre dhe integrale 18,954,453 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 16,376,647.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje bilete avioni per itinerarin Tirane –Athine e kthim Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 83,475.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)” 65,464,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 36,750,200.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Sherbim fiskalizimi 1,500,000 Njoftuar Fituesi "Nexia Al Consulting sh.p.k" 792,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje fruta dhe zarzavate 77,694,098 Njoftuar Fituesi “AGRO-KONI” sh.p.k 72,947,297.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Përmirësimi i infrastrukturës së Telekomunikacionit në N/ST-ve kryesore (Bateri, ODF, Kondicioner, pajisje etj) 39,995,000 Lidhur Kontrata ISA.NET sh.p.k & EMC Group sh.p.k 39,393,976.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private dhe monitorimi ne distancë 15,977,568 Lidhur Kontrata “Ro.gat Security” shpk 15,977,568.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Rikonstruksion i godinës në stacionin e pompimit fushë-kuqe 37,472,278 Njoftuar Fituesi BALILI KONSTRUKSION shpk & I.C.C GROUP 36,130,994.00
Inspektorati i Mbrojtjes se Territorit, Bashkia Tirane Blerje Karburanti për mjetet e Inspektoratit të Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë për vitin 2024-2025 11,666,666 Njoftuar Fituesi KASTRATI 10,850,414.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Mirëmbajtja e platformës elektronike të blerjes së energjisë elektrike 3,600,000 Lidhur Kontrata COMMUNICATION PROGRESS 3,420,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data