Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
278 1645 7,659 119,539,377,187 5,465 85,129,209,471 74,813,282,732

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Bashkia Vorë Prishje dhe transportim te inerteve te gjeneruara ne kuader te procesit te rindertimit, Bashkia Vore 9,771,389 Announced Procurement
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Eskavator Krahegjate 33,330,000 Announced the Winner ANTIGONE RENTALS shpk 31,490,000.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan F.V kamera sigurie e rrugëve hyrëse dhe dalëse në qytet, shesheve, disa objekteve arsimore + fibra optike + shërbime mirëmbajtje 36,948,348 Signed the Contract I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 36,666,666.00
Sh.A Albpetrol Blerje prokate çeliku 4,987,388 Announced the Winner ALEN - CO 4,877,800.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Blerje Automat Fuqie" 7,902,500 Announced the Winner "ARGUS POWER" sh.p.k 5,491,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Blerje kabllo me vetmbajtje TU-ABC, me aksesore" 5,980,800 Announced the Winner "ARGUS POWER" sh.p.k 4,716,000.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Pajisje informatike per DP Hekurudhave 1,636,800 Announced the Winner ATOM 1,572,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Riparim i transformatorit në Fushë Milot” 7,224,319 Announced the Winner 2AF ALBANIA GROUP SHPK 6,975,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Mirëmbajtje e Sistemeve Informatike (Sporteli Elektronik për qytetarin; Sistemi Elektronik i Kërkesë/Ankesave; Sistemi i Informimit dhe Ekspozimit ndaj Qytetarit)” 1,393,600 Announced the Winner INSTANT.AL 1 130 000
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje automjet, furgon frigoriferik 4,519,017 Signed the Contract “Auto France - AL” shpk 4,212,000.00
Autoriteti Portual Durres Akt ekspertize për sheshet dhe kalatat 7,808,000 Signed the Contract IMES-D SH.P.K & TESLA-VIZION Sh.p.k 6,780,000.00
Ndërmarrja Shëbimeve Komunale Durrës Blerje Karburant 20,833,000 Announced Procurement
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje guarnicione 5,664,622 Announced Procurement
Drejtoria e Përgjithshme e Pastrimit dhe Gjelbërimit Tiranë Blerje mjete transporti 9,990,000 Announced the Winner GERARD - A 9,777,500.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje automjeti 2,900,000 Announced Procurement
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Blerje matesa 1 dhe 3 fazor" 149,999,000 Signed the Contract "GSA"sh.p.k 141,679,800.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Blerje vula per matesa" 39,997,620 Signed the Contract "LIGUS"sh.p.k &"POWER INDUSTRIES"sh.p.k 35,694,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti 2 Blerje Vaj, Antifrize dhe Alkol për automjete 1,030,000 Announced the Winner TOP-OIL 1,017,500.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit “Motokorrëse për bar të lartë, Prerëse ferrash, Motosharrë e zakonshme, Motorsharrë për lartësi, Traktor bari” 1,660,000 Announced the Winner “INPLY” SH.P.K 1,628,700.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Blerje pajisjesh kompjuterike 7,977,781 Announced the Winner ATOM 7,894,400.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje automjet, autoveturë 4+1 1,652,777 Signed the Contract PORSCHE ALBANIA SHPK 1,495,000.00
Bashkia Elbasan Ndërtim rrjeti KUZ në zonat informale 58,393,976 Announced Procurement
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje peme shumevjeçare 199,910,000 Announced Procurement
Autoriteti Portual Durres Zbatimi i projektit të sinjalistikës në Portin e Durrësit 13,795,136 Announced the Winner SI.SI-AL SHPK 11,159,293.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A “Përditesimi i Programit të Faturimit , Migrim i të dhënave, Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijshëm, Program Fiskalizimi për 1 vit dhe mirëmbajtje e serverit në Cloud për 1 vit” 9,000,000 Announced Procurement
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Kontrolli teknik periodik i sistemeve ngrohëse (kaldaja) të instaluara në objektet arsimore 3,476,666 Announced Procurement
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A “Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirëmbajtje vjetore” 3,000,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Zevendesim Tubo Gize ne Plastike HDPE ,Tubo fi 315, fi 160 ,fi 50,fi 75, Novosele,Akerni, Skrofotine et. 4,500,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore RINDERTIM DEPO UJI 100M3 PER VITIN 2022 2,172,567 Announced Procurement
Bashkia Malesi e Madhe Sherbim i eventit permbylles te projektit "Permiresimi i ofertes turistike dhe rritja e sezonalitetit ne fshatrat Lepushe dhe Vermosh 1,716,667 Announced the Winner HB-GROUPCONSTRUCTION 1 530 000

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data