Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4286 42,568 309,837,554,537 31,123 240,582,128,890 240,555,472,954

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Lushnje Blerje Gazoil per Nevojat e Ndermarrjes se Pasurise Publike dhe pastrimin e kanaleve kulluese 20,090,000 Announced the Winner Nushi SHPK 20,090,000.00
Local Unit Gramsh Ndriçimi i urës së Trashovicës dhe fshati Drizë 2,299,752 Announced the Winner 2Z KONSTRUKSION SHPK 1,807,400.00
Local Unit Shkodër Ndërtimi i strehëzës për qentë e rrugës 4,106,666 Announced Procurement
Local Unit Gramsh Mermetim ure+Arginaturë,ura këmbësore, fshati Liras, Njësia Administrative Pishaj 2,916,700 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Mbikqyrja e punimeve për objektin : “Ndërtimi i Pedonales dhe zonave rekrative të Parkut të Liqenit Paskuqan” 2,773,363 Announced Procurement
Local Unit Patos Blerje Minieskavator 4,583,333 Announced Procurement
Local Unit Gramsh Blerje gomash për administratën e bashkisë,drejtoritë dhe sektorët vartës 1,850,940 Announced Procurement
Local Unit Dibër Blerje materiale per lyerjen e objekteve arsimore,social-kulturore, Bashkia Diber 2022. 1,499,885 Announced the Winner Dritan Damazeti 1,175,000.00
Local Unit Divjakë Blerje materiale per riparimin e shkollave Agjensia e Sherbimeve Komunale 1,525,000 Announced the Winner KONSTRUKSION 04 SHPK 1,291,620.00
Local Unit Mirditë Sherbimi i Mbikqyerjes dhe Kolaudimit ne punime rindertimi per objektet “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (faza 2)” Bashkia Mirditë. (Programi i Rindertimit) Signed the Contract ERALD-G SHPK 4,272,798.00
Local Unit Mirditë Sherbimi i Mbikqyerjes dhe Kolaudimit ne punime rindertimi per objektet “ “Ndërtimi i godinës kopsht/çerdhe në zonën e re për zhvillim, Nj. A. Rrëshen”, Bashkia Mirditë.” (Programi i Rindertimit) Signed the Contract A.SH. Engineering SHPK 1,062,591.00
Local Unit Mirditë Shërbimi i mbikqyerjes ne punime rindertimi per “Rikonstruksion të godinave, spitali “Shenjta Mari” dhe Drejtoria e Shëndetit Publik (ish-spitali infektiv), Nj. A. Rrëshen”, Bashkia Mirditë. (Programi i Rindertimit) Signed the Contract “IMES-D” shpk & “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM IKN” shpk 4,712,396.00
Local Unit Gjirokastër kancelari 1,442,820 Announced the Winner LIBRARI DYRRAHU 858,585.00
Local Unit Tiranë Furnizim vendosje dritare dhe vetrata në objektet publike 10,847,176 Announced the Winner Ndregjoni SHPK 10,664,435.00
Local Unit Durrës Fv Ndricimi rruga "Neki Libohova","Marta Durda" 9,760,000 Announced the Winner ASI-2A CO 8,589,067.00
Local Unit Durrës FV Ndricimi rruga Andon Naci,Mozaikeve, Profesor Halil Myrto 5,862,000 Announced the Winner ”Ndertuesi 2000” shpk 4,627,400.00
Local Unit Shkodër Blerje karburant 4,201,446 Announced the Winner KASTRATI 4,201,446.00
Local Unit Vau i Dejës Blerje materiale elektrike 7,173,710 Announced the Winner ”Pellumb Gjeçaj” 5,726,904.00
Local Unit Lushnje “Ndërhyrje në infrastrukturën e rrugës Unazë e ish depos së duhanit” 28,725,352 Announced Procurement
Local Unit Maliq Rikonstruksion i fushës së futbollit,të stadiumit të qytetit Maliq,faza 2 17,153,307 Announced Procurement
Local Unit Dibër Sistemim asfaltim i rruges se lagjes se llixhave Bashkia Diber 2022. 14,166,296 Announced Procurement
Local Unit Finiq Blerje materiale ndertimi 16,666,609 Announced Procurement
Local Unit Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin ‘’Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 1,200,694 Announced Procurement
Local Unit Lushnje “ Sistemim, Asfaltim i segmentit rrugor “Taulla Sinani – Esma Dervishi ” 23,102,822 Announced Procurement
Local Unit Krujë Ndërtim ure me konstruksion metalik (mbi bazamente ekzistuese) mbi lumin Zezë, fshati Luz, Nj.A.Fushë Krujë, Krujë 1,605,413 Announced Procurement
Local Unit Fier “Furnizim vendosje parketi profesional sportiv në Pallatin e Sportit të lojrave me dorë” 9,620,167 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje automjeti vetshkarkues 2-2.5 ton, 4+1/5+1 vende 2,900,000 Cancelled Procurement
Local Unit Kukës Blerje kancelarie 1,420,000 Announced Procurement
Local Unit Bulqizë Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash 1,666,666 Announced Procurement
Local Unit Shkodër Blerje artikuj te ndryshem ushqimor per femije 3,082,801 Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data