Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4704 47,203 366,583,079,734 34,705 292,212,794,475 286,624,762,096

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Dibër Blerje Fruta-Perime 1,633,125 Announced the Winner Tomor Çemalli 1,629,700.00
Local Unit Vlorë Blerje Rroba Pune per vitin 2023 2,637,630 Announced the Winner GENTIAN SADIKU 2,343,700.00
Local Unit Berat Ndertimin e kendit sportiv ne shkollen Otllak 3,247,711 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Fier Riparim Elektromotoresh dhe Transformatoresh 9,502,666 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Kamëz Blerje mjete pastrimi 10,333,333 Announced the Winner EURO MEGA 2010 7,552,980.00
Local Unit Fushë-Arrëz Blerje pajisje te teknologjise dhe informacionit per projektin NJVNRR-sherbim per komunitetin financuar nga BE 1,510,860 Announced the Winner OPTIMA COMMUNICATION 150,000.00
Local Unit Mat Rikonstruksion i terrenit sportiv Komsi, Bashkia Mat 5,358,535 Announced the Winner “SBM GRUP” Sh.p.k 1,737,550.00
Local Unit Himarë Ndërtimi i kompleksit sportiv rajonal Borsh-Qayim Pali (loti 2) 25,000,000 Announced Procurement
Local Unit Delvinë Përmirësim i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pafavorizura, Bashkia Delvinë. 16,265,177 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Ndërtimi i urës për këmbësorët Paskuqan 1 15,886,873 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 1 "Blerje bukë për Konviktet e Shkollave të Mesme" 846,666 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 4 " Blerje fruta perime për Konviktet e Shkollave të Mesme " 655,933 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 3 “Blerje ushqime blegtorale për Konviktet e Shkollave te Mesme” 4,559,369 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 2 “Blerje ushqime koloniale për Konviktet e Shkollave të Mesme” 1,246,466 Announced Procurement
Local Unit Dimal Rikonstruksion i Rruges Drenovice 28,765,842 Announced Procurement
Local Unit Devoll Permiresimi i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 37,511,002 Announced Procurement
Local Unit Pukë Ura auto Plan,Njesia Administrative Luf-Qerret,Bashkia Puke 4,487,834 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Shërbim për rimbushjen dhe kolaudimin e pajisjeve kundër zjarrit 7,497,514 Announced Procurement
Local Unit Dibër Blerje automjet tekonologjik (kamion per mbledhjen e mbeturinave) 7,494,260 Re-Proclaimed and Signed the Contract START CO SHPK 7,350,000.00
Local Unit Berat HARTIM PROJEKTESH " RRUGA E RE SHETITORJA OSUMI- BYPASS" / "RRUGA E RE BILCE- DROBONIK " 10,386,956 Signed the Contract PNI-2001 & G&K 9,300,000.00
Local Unit Kuçovë Pjesë këmbimi goma dhe bateri” (Furnizim-vendosje) 1,714,900 Signed the Contract Blerim Ajdinaj 1,625,000.00
Local Unit Tiranë Shërbim pastrimi të rrjetit KUSH 1,305,360 Announced the Winner ONYX SHPK 1,143,300.00
Local Unit Patos Loti 2: Blerje materiale hidraulike. 428,340 Re-Proclaimed and Announced the Winner Hekuran Veliaj 365,720.00
Local Unit Patos Loti 1: Blerje materiale ndërtimi. 1,423,570 Re-Proclaimed and Announced the Winner Herjol Xhagolli 1,278,254.00
Local Unit Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim i Rrugës “Arif Hasko” dhe degëzimeve” 341,499 Announced the Winner Tower SHPK 289,968.00
Local Unit Tiranë Blerje lëndë e parë dhe materiale ndihmëse në funksion të realizimit të veprave të artit” për nevoja të Qëndrës së Restaurimit dhe Realizimit të Veprave të Artit ”Tirana" 2,491,667 Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 2,449,500.00
Local Unit Tiranë Rehabilitimin e ambienteve tek kompleksi “Dajti”. 37,458,327 Announced the Winner “Pepa Group Group” sh.p.k. &“Active” sh.p.k 33,735,497.00
Local Unit Lushnje Dhënie me qera, me konkurrim publik, të pasurisë nr. 18/4, e llojit shesh, me sipërfaqe 2400 m2, ZK. 8571, lagjja “Kongresi Lushnjes”, në përdorim të Bashkisë Lushnje. Announced the Winner “FRIENDS” sh.p.k. 240000 leke ne muaj
Local Unit Kukës Blerje dru zjarri 8,330,000 Re-Proclaimed and Cancelled
Local Unit Maliq Rehabilitim vepra ujore(kanal + ura) 2,532,652 Re-Proclaimed and Cancelled

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data