Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4705 47,206 366,583,422,009 34,712 292,257,264,859 286,665,609,964

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Pukë Blerje paisje elektronike dhe mobilimi per Qendren Rinore Inovative,Bashkia Puke 2,788,650 Announced Procurement
Local Unit Kolonjë Blerje materiale ASFALTIKE, Bashkia Kolonjë,viti 2023. 10,000,000 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje 1 (një) biletë udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë- Seul, Kore e Jugut -Tiranë Announced Procurement
Local Unit Elbasan Ndërtim i rrjetit të hidrantëve për Krastën 8,568,755 Announced Procurement
Local Unit Roskovec RIPARIME TË PJESSHME TË GODINËS SË VJETËR TË BASHKISË ROSKOVEC 2,449,596 Announced Procurement
Local Unit Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga Shen Pali e Shen Pjetri (Bajze) 7,325,812 Re-Proclaimed and Signed the Contract PROGRES SHKODRA SHPK & S.M.O UNION SHPK 5,733,558.00
Local Unit Malësi e Madhe Loti I: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Shen Pali e Shen Pjetri (Bajze)“ 147,282 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 123,183.00
Local Unit Kavajë Furnizimi me ushqime per kopshte, çerdhe dhe konviktorë 11,890,039 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Gjirokastër Shpenzime per blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 1,979,000 Signed the Contract ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 1,613,125.00
Local Unit Lushnje Urbanizimi i bllokut të banimit në Dushk Sektor 41,665,916 Signed the Contract L.T.E CONSTRUCTION 26,339,975.00
Local Unit Durrës Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2023 18,100,000 Announced the Winner GRIALD & R. S. & M shpk 14,287,300.00
Local Unit Tiranë Blerje Tonera 2,494,416 Announced the Winner MARKETING & DISTRIBUTION 672,309.00
Local Unit Tepelenë Rikonstruksion i godinës dhe oborrit të shkollës 9-vjeçare “Avni Rustemi 108,776,265 Signed the Contract "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 107,997,000.00
Local Unit Tiranë “Shërbim i Monitorimit dhe Menaxhimi i Poliemergjencave”. 10,020,834 Signed the Contract “Ro.gat Security” shpk 9,723,600.00
Local Unit Bulqizë Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash 1,333,333 Re-Proclaimed and Announced the Winner InfoSoft Office 787,447.00
Local Unit Lushnje Blerje Materiale K.U.Z me distinacion Rr. Komisariatit Lushnje 1,135,853 Signed the Contract ARTEO 2018 897,000.00
Local Unit Korçë Shpenzime për blerje pajisje profesionale që ju shërbejnë strukturave të MZSH 8,323,000 Announced the Winner MBROJTJA DHE SHPËTIMI NGA ZJARRI 6,660,000.00
Local Unit Tropojë Blerje paisje mobilje Shkolla Oso Dauti. 1,802,057 Announced the Winner M. LEZHA SHPK 1,368,900.00
Local Unit Korçë Pyllëzime Krushovë 15,731,666 Announced Procurement
Local Unit Kavajë Furnizim vendosja e paneleve diellore ne shkollen Profesionale Golem 3,480,000 Announced Procurement
Local Unit Belsh Blerje sherbimi hartim projekti “ Ndertimi i ambjenteve per zyra te Bashkisë Belsh”. 1,663,766 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti i parë: “Blerje Autoveture me terheqje 4x4 Fuoristrade”. 6,307,500 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti i dytë: “Blerje Autoveture, Fuoristrade Pick Up 4x4, Dopje kabine 4x4” 3,352,083 Announced Procurement
Local Unit Divjakë Blerje pjesë këmbimi dhe shërbime për mjetet e Bashkisë Divjakë 3,404,995 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 4: Kolaudim Punimesh me objekt: “Ndërtim objekt shërbimi, sistem vaditës dhe rrethim tek Pista e Vrapit në PMLAT” 75,959 Signed the Contract ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’ 71,304.00
Local Unit Pogradec Studim Projektim “Ndertim i sistemit te kanalizimeve te njesise administrative Cerrave , Bashkia Pogradec 9,997,866 Announced the Winner ITM SHPK & HESK11 9,797,909.00
Local Unit Shkodër Mirëmbajtje e zakonshme e objekteve të arsimit 3,916,478 Signed the Contract ”Ndertuesi 2000” shpk 3,235,000.00
Local Unit Korçë Rikonstruksion i shkollës 9 vj Vithkuq 4,567,372 Signed the Contract VILDEV - CO SHPK 2,894,474.00
Local Unit Shkodër Loti i Dytë :“Blerje benzinë pa plumb për nevojat e Institucioneve të Varësise së Bashkise” 1,267,882 Signed the Contract KASTRATI 1,267,882.00
Local Unit Korçë Zëvendësim i tapetit të fushës së futbollit Shkolla e Maltës 2,089,120 Re-Proclaimed Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data