Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
72 4532 45,426 345,054,289,767 33,246 270,533,734,248 265,056,947,187

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Përmet Rikonstruksion me ndryshim funksioni nga Ish Çerdhe në Qendër Rinore, Qytet Përmet 10,844,221 Announced the Winner ASI-2A CO 8,940,050.00
Local Unit Tiranë Blerje pajisje elektronike për nevoja të Klubit Sportiv Studenti. 1,083,333 Announced the Winner PC STORE SHPK 981,000.00
Local Unit Tiranë “Studim projektim e previntivim për: “Projektimin e sistemit të centralizuar të Ujësjellës Kanalizime Tiranë për mbledhjen dhe shfaqjen e të dhënave, sistemin e teknologjisë së kontrollit” (sistemet SCADA)”. 52,800,000 Announced Procurement
Local Unit Elbasan Përmirësimi sistemit të ndriçimit në pallatin e sportit Tomorr Sinani 4,906,583 Signed the Contract BLERIMI SHPK 4,900,000.00
Local Unit Gjirokastër “Përditesimi i Programit të Faturimit , Migrim i të dhënave, Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijshëm, Program Fiskalizimi për 1 vit dhe mirëmbajtje e serverit në Cloud për 1 vit” 9,000,000 Signed the Contract KREATX 8,900,000.00
Local Unit Dibër Rikonstruksion dhe sistemim asfaltimi i rruges së Ish Ndërmarrjes së Grumbullimit lagjja "Gjok Doçi" 6,022,303 Announced the Winner DODA-R & ALB TIEFBAU 5,686,155.00
Local Unit Korçë Mbikqyrje e objektit “Shfrytëzimi inteligjent i energjisë (Projekti i efiçencës të energjisë)” 1,099,045 Announced the Winner G B Civil Engineering 946,251.00
Local Unit Lezhë Sherbim i mbikqyrjes se punimeve me objekt "Rejhabilitim i Shetitores dhe Lulishtes mbi lumin Drin" 2,078,808 Announced the Winner ERALD-G SHPK 1,905,183.00
Local Unit Krujë Blerje Dru Zjarri dhe Pelet per ngrohje 1,832,500 Announced the Winner 4 S 1,785,000.00
Local Unit Korçë Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë) 78,357,756 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Studim fizibiliteti për analizën ligjore financiare dhe teknike të riorganizimit të shoqërive aksionare aktuale të Ujësjellës Kanalizimeve të Tiranës, Kamzës dhe Vorës 9,800,000 Announced Procurement
Local Unit Dibër Sistemim asfaltim i rruges se lagjes se llixhave Bashkia Diber 2022. 14,166,296 Signed the Contract S I R E T A 2F 13,942,300.00
Local Unit Fier Perditesim i Programit te Faturimit, Migrim i te dhenave dhe web-service per pagesat e faturat e ujit te pijshem 9,500,000 Signed the Contract JEHONA SOFTWARE 6,590,000.00
Local Unit Belsh Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Hysgjokaj,Pajalli, Beqiraj ,Gradisht”,(Faza e pare : Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Pajalli). 41,666,667 Announced the Winner 2 N shpk & INA SHPK 27,671,948.00
Local Unit Përmet Rehabilitimi i Kanalit Ujitës Piskovë, Përmet 11,751,046 Signed the Contract SILVER SHPK 9,824,568.00
Local Unit Kuçovë “Blerje automjet për administratën dhe bordin e kullimit” 1,660,000 Signed the Contract LIGUS SHPK 1,600,000.00
Local Unit Shijak Rikonstruksion i rrugëve të brendshmë në bashkinë Shijak 62,041,073 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Biznes-Plani për periudhën 5 vjeçare 2022-2027 me vit bazë 2022 të UKT sha 6,000,000 Announced Procurement
Local Unit Elbasan Blerje ndriçuesish 25,000,000 Signed the Contract G . A . C 23,000,000.00
Local Unit Kukës Hartim projekti”Rikualifikim i lagjeve 1,2,3 dhe 7 te qytetit Kukes 10,000,000 Signed the Contract “ZENIT&CO”&” VIANTE Konstruksion” SH.P.K 9,900,000.00
Local Unit Durrës Hartim projekti rehabilitimi rrugës “Apulia”,“Daunia”,“Pelioni”, “Gentiani 2,006,502 Signed the Contract 4 A STUDIO shpk & MCE shpk 1,768,357.00
Local Unit Bulqizë BLERJE PAISJE KOMPJUTERIKE 1,250,000 Signed the Contract INSTANT.AL 1,060,000.00
Local Unit Cërrik Rikonstruksion i rruges se Delijve dhe Xhamise fshati Selvijas 25,531,263 Announced the Winner BLERIMI SHPK 25,000,000.00
Local Unit Tiranë “Zhvillimi i testeve për vlerësimin e sigurisë së rrjetit të sistemeve TIK dhe auditimi i proçeseve të administrimit”. 8,750,000 Announced the Winner “OpenTech consulting & Services” shpk 8,268,750.00
Local Unit Mat Rikonstruksion rruga Lis 27,870,583 Announced Procurement
Local Unit Mat Rikonstruksion rruga Qamil Xhika 19,971,512 Announced Procurement
Local Unit Mat Rikonstruksion i Tregut Industrial Burrel 7,083,244 Announced Procurement
Local Unit Vorë Shpenzime per mirembajtje e objekteve ndertimore, shkolla e kopshte, çerdhe 4,992,574 Announced the Winner “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” sh.p.k 3,926,352.00
Local Unit Gramsh Ndërtimi i urës së re të Kushovës 30,000,000 Signed the Contract OSMANI SHPK-Vellezerit Hysa SHPK 29,242,605.00
Local Unit Përmet Sistemim Asfaltim Rruga Spital - Varreza 39,376,356 Signed the Contract HITO 94 SHPK 31,719,823.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data