Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4704 47,204 366,580,319,734 34,707 292,212,946,441 286,624,882,096

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Shkodër Furnizime me ushqime - Strehëz për fëmijët pa kujdes prindëror 1,252,370 Announced the Winner "EL-GJO-2006" 1,242,980.00
Local Unit Gjirokastër Mobilim i kinemase multifuknsionale Try Gjirokaster Loti 1 Mobilim 1,402,400 Re-Proclaimed and Announced the Winner Bledar Nasi PF 1,391,500.00
Local Unit Kuçovë Rikonstruksioni i shkollës së mesme të bashkuar Llazar Kuli-Perondi + ndërtim ambjente ndihmëse 67,091,772 Announced the Winner “ZEQILLARI Shpk 63,496,090.00
Local Unit Poliçan Blerje pajisje mobilerie per shkollen e mesme Muhamet Kondi Polican 2,078,160 Announced the Winner SHAGA SHPK 1,634,900.00
Local Unit Elbasan Blerje pajisje mobilerie per shkollat “Konstandin Kristoforidhi”, shkollën “Onufri” dhe shkollën “Hamit Mullisi” 12,367,174 Announced Procurement
Local Unit Durrës Blerje Pesticide 1,998,000 Announced Procurement
Local Unit Lushnje Rehabilitim i godinës së palestrës në Krutje 12,841,591 Announced Procurement
Local Unit Mat Shërbimi i mbikqyrjes për investimin me objekt: “Rikonstruksion i ish-Hotelit të ish-Uzinës së Ferrokromit, në qytetin e Burrelit” 796,427 Announced Procurement
Local Unit Lushnje Blerje Matësa Uji dhe Rakorderi 8,553,626 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Shpenzime për sigurimin e jetës të punonjësve të MZSH-së 4,159,896 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje 1 (një) biletë udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë- Gjenevë, Zvicër - Tiranë”. Announced Procurement
Local Unit Fier Loti 3: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Riparim i mjeteve rrugore gërrmim – shtytje dheu)” 8,771,050 Announced Procurement
Local Unit Fier Loti 4: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Riparim i mjeteve teknologjike dhe zjarrfikse)” 8,991,133 Announced Procurement
Local Unit Fier Loti 5: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Riparim i mjeteve gërrmim dheu me zinxhirë)” 8,417,766 Announced Procurement
Local Unit Roskovec Udhetime jashte shtetit Announced Procurement
Local Unit Shkodër Mirëmbajtje rrugë e trotuare qytet (rialokim) 2,814,838 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje fshesa,materiale per fshesaret per pastrimin e qyteti 1,372,692 Announced Procurement
Local Unit Divjakë Loti I. Blerje buke 199,332 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Divjakë Loti II. Blerje artikuj bulmetore 1,296,712 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Divjakë Loti III. Blerje artikuj ushqimore dhe fruta perime 1,937,468 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Divjakë Loti IV. “Blerje mishi dhe nënprodukte te tij” 551,215 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Tiranë Projekti ”Tarraca të Sistemuara, Interaktive, Multifunksionale dhe pjesërisht të gjelbëruara” 15,990,000 Announced the Winner NET-GROUP 13,600,000.00
Local Unit Tropojë Blerje dru zjarri vi 4,373,290 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Tiranë Blerje pjesë këmbimi për mjete 39,369,067 Announced the Winner POWER INDUSTRIES 37,151,960.00
Local Unit Korçë Loti 1 Nafte 17,812,500 Announced the Winner Merolli SHPK 17,812,500.00
Local Unit Korçë Loti 2 Benzine 870,675 Announced the Winner Merolli SHPK 870,675.00
Local Unit Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e aparateve, pajisjeve teknike dhe veglave të punës, pajisje prerëse 1,025,000 Announced the Winner A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 981,300.00
Local Unit Devoll Blerje pajisje mobilerie, Shkolla fillore ”Myrteza Sala” Bilisht, Devoll 4,298,177 Announced the Winner M. LEZHA SHPK 2,833,900.00
Local Unit Dropull Pastrim dhe mirëmbajtje të kanalit Ai Jorgji në fshatin Vrisera për mbrojtjen nga përmbytjet 1,888,335 Announced the Winner TEA -D SHPK 1,579,900.00
Local Unit Belsh Shpenzime për mirëmbajtjen e mjeteve të shërbimit 1,031,200 Announced the Winner Erion Sina 865,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data