Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4464 44,911 335,581,868,788 32,716 258,425,145,321 256,187,539,548

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje mjete shpëtimi, gjenerator dhe uniforma kundra zjarrit për PNMZSH Skrapar 1,375,000 Njoftuar Fituesi AMEL - E. Z 1,320,000.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale pwr ngrohje pelet 2022 2,079,792 Njoftuar Fituesi SULOLLARI 2,076,360.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje artikuj Ushqimore per furnizimin e Kopshteve, Çerdhes dhe Konviktit ne Administrim te Bashkise Lezhe. 11,506,390 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim rrjet kanalizimi ne bllokun e kufizuar nga Rruget "Karl Gega", "Siri Kodra", Bulevardi i Ri i Tiranes. 25,999,509 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion dhe sistemim asfaltimi i rruges së Ish Ndërmarrjes së Grumbullimit lagjja "Gjok Doçi" 6,022,303 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile - Shkarja Selite 7,458,018 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bllokues për Policinë Bashkiake. 1,533,300 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje materiale hidraulike 4,986,664 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec “Përmirësimi i rrugëve të lagjeve dhe parcelave bujqësore në territorin e Bashkisë Roskovec". 2,338,000 Njoftuar Fituesi Ardit – 06 SHPK 2,330,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion rrjet ujësjellësi dhe spostim i kolektorëve të ujësjellësit në Tufinë ( ish Poligoni Lazaret) 20,236,944 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i sallës polifunksionale të Bashkisë 66,666,667 Njoftuar Fituesi LEON KONSTRUKSION SHPK 66,344,444.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pajisje për zyrat 37,497,780 Njoftuar Fituesi E M K O SHPK 35,998,630.00
Qeverisja Vendore Dropull Rikonstruksion shkolla e mesme e Bashkuar Bularat+kopshti Bularat,Dropulli i Siperm 58,648,181 Njoftuar Fituesi GJIKURIA SHPK 53,945,123.00
Qeverisja Vendore Dibër “Ndërtim ujësjellësi për furnizim me ujë të pijshëm për fshatrat Brezhdan dhe Ushtelenxë ,Njësia Administrative Tomin” 79,819,235 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 76,387,168.00
Qeverisja Vendore Kurbin Ndërtimi i rrjetit të jashtëm dhe të brendshëm të Ujësjellësit të qytetit Laç, Faza e IV-ërt 450,359,009 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK & LLAZO SHPK 443,329,094.00
Qeverisja Vendore Divjakë Rehabilitimi i rezervuarëve dhe përrenjve që ndodhen në territorin e Bashkisë Divjakë Autoriteti kontraktues :Bashkia Divjake 4,030,331 Njoftuar Fituesi Aida Construction 3,678,124.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Ndërtimi i rrjetit të jashtëm dhe të brendshëm të Ujësjellësit të qytetit Laç, Faza e IV-ërt 4,392,942 Njoftuar Fituesi ERALD-G SHPK 3,678,419.00
Qeverisja Vendore Tiranë Qeramarrje mjeti transporti për Këshillin Bashkiak 1,083,336 Njoftuar Fituesi “ALBANIA CAR RENTALS” SH.P.K 1,000,000.00
Qeverisja Vendore Prrenjas “Asfaltim i rrugës së fshatit Kotodesh” 14,166,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë “Rikualifikimi urban i sheshit të kombinatit, rrugët Simon Ziu, Hazbi Seranaj, rruga e Poliklinikës, rruga Nënë Tereza, Lagja 11 Shkurti” 25,065,155 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier LOTI 1: “Blerje Kamiona teknologjik për mbetjet urbane (kompaktor)” 12,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq KUZ Njësitë Administrative viti 2022 8,332,426 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Mbrojtja e digës së rezervuarit Libofshë 9,602,795 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile - Shkarja Petrelë 5,775,449 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Struktura informuese në PMLAT 2,402,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i I-rë: Shërbime për mirëmbajtje emergjente të rrugëve të qytetit dhe njësive administrative, Bashkia Shkodër 2,172,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i II-të: Shërbime për mirëmbajtje emergjente të segmentit”Ura e Mesit-Prekal-Kir-Mali i Shoshit-Breg Lumi-Nderlysaj-Theth 1,992,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër ’Sherbim printimi dhe zarfimi te faturave’’ 2,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Organizim i eventit "Zana e Maleve" 1,146,658 Njoftuar Fituesi Brunilda Liçaj 1,140,700.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Mur me pilota në rrugën Vëllezërit Frashëri” 5,010,674 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data