Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4557 46,035 353,507,106,214 33,659 276,864,199,281 272,096,490,159

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje Materiale për Ndriçim Rrugor/Publik 3,830,000 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje materiale per mirembajtjen e rrugeve, trotuareve, shesheve, sistemit ujites dhe kullues ne Bashkine Lezhe, per vitin 2023 31,764,600 Njoftuar Fituesi Stella SHPK 28,893,950.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Mirembajtje dhe riparim automjetesh 4,583,333 Njoftuar Fituesi LUIGJ NARKAJ 4,333,300.00
Qeverisja Vendore Korçë Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shëndetit në udhëtim, sigurimi i aktiveve afatgjata të UKRK Sh.A, si dhe sigurimi nga aksidentet personale 2,011,567 Njoftuar Fituesi SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP sh.a. 1,985,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 8,330,000 Njoftuar Fituesi SPARKLE 32 8,294,900.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti I: Supervizim „Sistemim Asfaltim rruga Grude Fushe poshte ne drejtim te liqenit“ 206,807 Njoftuar Fituesi LENI-ING 173,879.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti II: Supervizim „Sistemim asfaltim rruge fshati Omaraj“ 183,634 Njoftuar Fituesi LENI-ING 154,063.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti III: Supervizim „Sistemim Asfaltim rruga Rrash vorfe-Vorfe" 121,364 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 101,247.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti IV: Supervizim „Sistemim asfaltim rruga Syri i Gjonit“ 128,072 Njoftuar Fituesi LENI-ING 106,893.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje materiale per mirembajtje te trotuareve, rrugeve te qytetit, rrjeteve rrugeve rurale, gabiona teli, tombino betoni 4,561,690 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga Shen Pali e Shen Pjetri (Bajze) 7,325,812 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Ndërtim i Kuartallit të ri në Varrezat e Qytetit 5,657,870 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion rruge per bicikleta 6,859,014 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime Vijëzimi 8,765,880 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti I: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Shen Pali e Shen Pjetri (Bajze)“ 147,282 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti II: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Çulaj-Skaq“ 322,211 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti III: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Drekaj“ 141,137 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion dhe shtrim me asfaltobeton të rrugës Xhepaj, Siqecë. 10,022,524 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 8,201,485.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kimikate 49,920,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 49,140,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rikualifikim i rrugeve te brendeshme ne Gjashte , Metoq , Shelegar 7,500,000 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 6,751,810.00
Qeverisja Vendore Durrës Shërbimi i printimit dhe fotopjimit 5,975,666 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 4,715,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi urban i bllokut kufizuar nga rruga “Mine Peza” – “Fortuzi” – “Zogu I” – “Haxhi Hysen Dalliu” – “Asim Vokshi 237,669,872 Njoftuar Fituesi AGRI CONSTRUCTION 171,551,020.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje materiale elektrike, viti 2023 16,639,985 Njoftuar Fituesi Dritan Xheka 14,990,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale rehabilituese për mirëmbajtjen e rrjetit ekzistues 15,664,700 Njoftuar Fituesi PREKA 12,000,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje vajra,graso dhe antifrize per automjetet e ASHP-se 1,495,900 Njoftuar Fituesi “AD OIL” sh.p.k. 1,197,800.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion shkolla MB “Besnik Hidri” Shenvlash 46,629,688 Njoftuar Fituesi MF INVEST GROUP 36,702,304.00
Qeverisja Vendore Dimal Blerje ushqime per çerdhen dhe kopshtin 3,633,521 Njoftuar Fituesi 4 S 3,490,850.00
Qeverisja Vendore Shkodër Investim në përmirësimin sinjalistikës rrugore horizontale dhe vertikale 4,999,082 Njoftuar Fituesi ”DeltaREX” sh.p.k 3,607,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Pare: Mbikqyrje e punimeve per objektin: “Rikonstruksion degëzim Rruga “Treni i Mallrave”, Faza II” 63,694 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 52,877.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dyte: Mbikqyrje e punimeve per objektin:“Rikonstruksion Rruga “Milan Shuflaj”, Faza II 63,694 Njoftuar Fituesi MIKI CONSULTING 63,227.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data