Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4597 46,400 358,462,617,900 34,128 283,791,977,683 277,728,850,807

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i godinës së zjarrfikëses 41,666,667 Signed the Contract NIKA SHPK 34,156,430.00
Local Unit Tropojë Rikonstruksion i shkolles se mesme Oso Dauti NJA Llugaj 47,167,647 Signed the Contract Shpresa-Al SHPK 37 728 928
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i sallës polifunksionale të Bashkisë 66,666,667 Signed the Contract LEON KONSTRUKSION SHPK 66,344,444.00
Local Unit Korçë Blerje tubo për rrjetin e kanalizimeve 2,432,733 Signed the Contract  ELEKTRO THERM SHPK 2,414,000.00
Local Unit Tiranë Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit 8,769,799 Signed the Contract “CLEAN FAST” Shpk & “Shansi Invest” Shpk 8,298,666.00
Local Unit Tiranë “Studim projektim e previntivim për: “Projektimin e sistemit të centralizuar të Ujësjellës Kanalizime Tiranë për mbledhjen dhe shfaqjen e të dhënave, sistemin e teknologjisë së kontrollit” (sistemet SCADA)”. 52,800,000 Announced the Winner “B.W Waterworks & LORENCO & CO & ARKIMADE” 52,567,800.00
Local Unit Kukës Investime per pyllezim te ekonomive pyjore 4,399,878 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Tiranë Loti IV: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikimi urban i bllokut kufizuar nga rruga “Mine Peza” – “Fortuzi” – “Zogu I” –“Haxhi Hysen Dalliu” – “Asim Vokshi” 1,740,931 Announced the Winner “3E-K CONSULTING” shpk & “InfraKonsult” shpk
Local Unit Kukës Blerje ushqime per konviktin 20 Deshmoret 3,775,000 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Kamëz Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez" 22,420,437 Re-Proclaimed and Announced the Winner "BRITANIA" sh.p.k&NDERTIMI Sh.p.k&NDREGJONI Sh.p.k 20,456,455.00
Local Unit Gramsh Sistemim asfaltim i rrugëve të brendshme të fshatit Cërujë 39,166,666 Announced the Winner Gele Zani”sh.p.k & “Viante Konstruksion”sh.p.k 38,811,880.00
Local Unit Dibër Blerje karburanti për nevojat e shoqërisë 4,220,000 Re-Proclaimed and Announced the Winner KASTRATI 4,220,000.00
Local Unit Kuçovë Rikonstruksion i rrugëve Ferit Çela, Asdreni, Ndreko Nakuçi, Luan Qafzezi dhe rruga Kamza 25,527,016 Announced the Winner ZDRAVO 22,963,650.00
Local Unit Elbasan Blerje tubo KUN 2023 7,179,500 Re-Proclaimed and Announced the Winner ILLYRIA GEOTECHNOLOGIES (AL) 6,930,520.00
Local Unit Fier Blerje materiale pastrimi dhe detergjentë 4,878,534 Announced the Winner 4 S 2,670,800.00
Local Unit Gjirokastër Loti I Goma 1,861,100 Announced the Winner SPARKLE 32 1,602,000.00
Local Unit Tiranë Sherbime Agroteknike (Fitopatologjike dhe Entomologjike) 9,990,000 Announced the Winner Pastrime Silvio 9,103,950.00
Local Unit Krujë Sherbim Pastrimi dhe Largimi i Mbetjeve Urbane te Qytetit Kruje 21,286,348 Announced Procurement
Local Unit Vlorë NSHP, Blerje sinjalistike 2,499,737 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Shërbim Transporti për materiale ndërtimi 4,965,853 Announced Procurement
Local Unit Gjirokastër Sherbim printimi 2,433,297 Announced Procurement
Local Unit Sarandë Mirembajtje e automjeteve 2,166,666 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Sistem ujitës në pjesën veri-lindore në PMLAT 4,166,560 Announced Procurement
Local Unit Mirditë Ndertim i kendit te lojrave BE per femijet Rreshen EU4M, Bashkia Mirditë 3,095,155 Announced Procurement
Local Unit Pukë Ngritja e Qendres Rinore Inovative Puke 2,831,448 Re-Proclaimed and Announced the Winner DELIA IMPEX 2,542,396.00
Local Unit Shkodër Monitorim i ambjenteve me CCTV 8,835,090 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Tiranë Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Announced the Winner RESULI-ER SHA 44,179,307.00
Local Unit Tiranë Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Announced the Winner RESULI-ER SHA 15,031,029.00
Local Unit Kurbin Blerje Kontenierësh, Bashkia Kurbin 1,666,650 Re-Proclaimed and Announced the Winner ARTEO 2018 1,648,000.00
Local Unit Tiranë Riparim te shatervaneve,pompa,puse dhe sistemeve vaditese. 4,160,000 Announced the Winner BOA SORTE 4,107,700.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data