Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
273 1643 7,631 117,322,378,736 5,443 84,919,638,398 74,613,302,278

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Certifikimi i Postës Sipas ISO 27001 2,500,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje materiale Hidraulike per nevojat e Ujesjelles Kanalizime Elbasan 75,000,000 Lidhur Kontrata ALEN - CO 69,988,039.00
Sh.A Porti Detar Sarande Zbatimi i projektit për Hyrjen në Portin Detar Sarandë 16,859,319 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 14,706,560.00
Sh.A Porti Detar Sarande Rikonstruksioni i Terminalit te udhëtarëve Sarande 8,087,385 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 7,653,113.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje të medikamenteve dhe materialeve mjekësore veterinare 23,834,700 Njoftuar Fituesi MILIFAR SHPK 22,831,300.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje materiale hidraulike dhe KUZ 23,979,372 Njoftuar Fituesi HEST & LIGUS shpk 22,307,231.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje matesa familjare 10,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Ndertim i rrjetit ujesjelles Bradashesh 18,824,299 Njoftuar Fituesi BAJRAMI N SHPK 18,303,638.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi GRPS per PDA, tableta dhe mates per nje periudhe 12 mujore 17,280,000 Njoftuar Fituesi ALBTELECOM SHA 16,809,600.00
Sh.A Ujesjelles Mat Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë të fshatrave të Njësisë Administrative Derjan dhe Rukaj, Loti III 108,706,200 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Blerje dy elektropompa thellësie dhe tre elektropompa drenazhi rezervë për Hec Fierzë dhe Hec Vau Dejës, FV kompresor i presionit të lartë të ajrit për Hec Vau Dejës dhe pjesëve rezervë për dy kompresorët ekzistues”. 52,000,000 Njoftuar Fituesi KLEDIA-06 51,200,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Prodhimi i emisioneve të pullës për vitin 2022 20,544,080 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Blerje kabell ABC dhe aksesore 199,407,911 Njoftuar Fituesi DULE Shpk 166,400,700.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje pllaka dhe bordura 30,762,500 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje materiale per nderhyrje ne infrastrukturen e rrugeve rurale 35,675,508 Njoftuar Fituesi BI-SERVIS 24,966,580.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Materiale Elektroda,Oksigjen për nevoja të Shoqërisë” 4,900,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ndërtimi i infrastrukturës së aksesimit dhe ankorimit për operimin e asetit gjenerues termik, në portin e peshkimit Triport-Vlorë 280,000,000 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 257,200,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje Materiale Hidraulike per vitin 2022 27,921,371 Shpallur Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje materiale elektrike, viti 2022 9,943,574 Njoftuar Fituesi Dritan Xheka 9,420,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje materiale ndërtimi, materiale inerte, tuba korrogato, profile metalike...etj, për nevojat e shoqërisë. 7,192,933 Njoftuar Fituesi SAM-ARS 2016 5,948,600.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje pllaka rrugesh (trani) 12,494,074 Njoftuar Fituesi Kegli-Duri SHPK 12,469,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Rinovimi i suportit dhe licensave te platformes elektronike financiare, burimeve njerezore, arshives elektronike dhe sistemit te menaxhimit te dokumenteve, Fiskalizimit dhe Fatures elektronike Online dhe Migrimi ne versionin cloud” 24,330,000 Njoftuar Fituesi TETRA SOLUTIONS 23,700,000.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Pyllezim Me Akacie dhe Sherbimet Silvi-Kulturale per 3 Vite 28,333,333 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Përditësimi i sistemit ekzistues elektronik te kontrollit për pasagjerë dhe automjete ne terminalin e trageteve 9,213,000 Njoftuar Fituesi TETRA SOLUTIONS 9,175,000.00
Tirana Parking Blerje Makineri dhe Pajisje per Parkimet 13,743,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 3: “Blerje Poliklorur Alumini 10±0.5 %” 18,880,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 17,920,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2: “Blerje Acid Klorhidrik 30-33%” 18,773,333 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 18,560,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1: “Blerje Hipoklorit Natriumi 13-15%” 23,200,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 22,400,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Blerje vula per matesa" 39,997,620 Njoftuar Fituesi "LIGUS"sh.p.k &"POWER INDUSTRIES"sh.p.k 35,694,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete transporti 18,434,333 Njoftuar Fituesi “INPLY” shpk & “AUTOVISION” sha 17,986,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data