Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4464 44,911 335,581,868,788 32,716 258,425,145,321 256,187,539,548

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Sinjalistikë 1,300,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim Mirembajtje vendepozitimi mbetjesh te ngurta urbane Bashkia Kruje 3,011,580 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Linje destilimi dhe pajisje laboratorike 3,400,000 Njoftuar Fituesi ECCAT Environmental Consulting, Chemical Analysis & Testing 2 987 600
Qeverisja Vendore Gjirokastër Rikonstruksion i palestres shkolla e mesme "Asim Zeneli" Baza Prodhuese dhe shkolla "Drita" 73,079,408 Njoftuar Fituesi NEWGEN SHPK & J O G I SHPK & BLERIMI SHPK 71,217,249.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti I: ‘‘Blerje produkte ushqimore per QEA" 22,197,100 Njoftuar Fituesi Flamur Asllani 7,609.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti IV: ‘‘Blerje produkte bulmeti per QEA" 6,902,800 Njoftuar Fituesi Flamur Asllani 1,655.00
Qeverisja Vendore Selenicë Permiresimi i banesave egzistuese per komunitete te varfera te pafavorizuara lot II 10,749,468 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 8,337,832.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim urban i Bllokut kufizuar nga rrugët “Ali Progri” – “Jordan Misja”- Rreli- Albanopoli 83,049,578 Njoftuar Fituesi K.M.K & Caushaj M 49,875,735.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Projekte për përmirësimin e infrastrukturës, kryesisht në zona informale që janë në proces legalizimi, Bashkia Vau Dejës 29,313,862 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 22,535,894.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Rehabilitim i qendrës Kinostudio” 583,046,084 Njoftuar Fituesi 5D Konstruksion shpk & BAMI shpk 345,099,918.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rikualifikim i rrugeve te brendeshme ne lagjen nr.3(Pjesa mbi Spital) dhe rikualifikim i rrugeve te brendeshme ne lagjen "Lugu i Dardhes" 9,166,666 Njoftuar Fituesi ILIRIA/D 8,265,875.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi” 3,442,857 Lidhur Kontrata LEON Group 3,287,245.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Rikonstruksion i rrugës Cekeve dhe Pajolli në fshatin Kashtëbardhë” 14,896,839 Njoftuar Fituesi BEQIRI SHPK 10,743,708.00
Qeverisja Vendore Mat Ndërtimi i linjës së dërgimit Depo Lis, Burrel 582,500,000 Njoftuar Fituesi LA - OR 573,761,092.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndertim Sistem Kanalizimesh dhe Impjant Trajtimi te Ujrave te Ndotura ne Qytetin Bulqize Lagja e Re 215,568,250 Njoftuar Fituesi GJOKA KONSTRUKSION 199,991,881.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë e tualeteve në objektet shkollore 10,905,637 Njoftuar Fituesi 2Z KONSTRUKSION sh.p.k & ASI - 2A CO sh.p.k 10,348,500.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Rikonstruksion i qendres shendetesore Kosmac 2,080,873 Lidhur Kontrata ”Ndertuesi 2000” shpk 1,944,922.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ndertim ure ne Shelqet 2,575,026 Lidhur Kontrata ”Ndertuesi 2000” shpk 2,202,047.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion i rrugës së Capallarëve dhe vreshtit , fshati Shales dhe i rruges Lazarec, Fshati Licaj , Njësia Administrative Shalës 49,091,672 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 49,052,481.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Shpenzime për sigurimin e jetës të punonjësve të MZSH-së” 4,159,896 Njoftuar Fituesi Albsig Jetë 4,056,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje lëndë e parë dhe materiale ndihmëse në funksion të realizimit të veprave të artit” për nevoja të Qëndrës së Restaurimit dhe Realizimit të Veprave të Artit ”Tirana”. 1,579,999 Njoftuar Fituesi EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 1,549,800.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Furnizim dhe vendosje e kamerave te sigurise 4,114,027 Lidhur Kontrata REAL COM SHPK 3,935,114.00
Qeverisja Vendore Has Rikonstruksion i ambienteve te brendeshme, ish shkolla mesme Krume- Kati I-re(Teknik), ne funksion te kopshtit femijeve qyteti Krume 4,200,000 Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 4,017,950.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 1: “Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare “Mustafa Gjestila”, Burrel” 1,480,656 Njoftuar Fituesi "DRICONS" 1,222,157.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 2: “Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Rikonstruksioni i Gjimnazit “28 Nëntori”, Bashkia Mat” 1,444,708 Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 1,192,302.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve me objekt: “Sistemimi dhe asfaltimi i rrugeve rurale dhe urbane ne territorin e Bashkise Lezhe” 1,773,320 Lidhur Kontrata MCE 1,510,177.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje Karburanti për nevoja të Shoqërisë” 78,900,900 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb" 7,305,750 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan “Furnizim dhe vendosje kaldaje për QEA” 4,225,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan “Blerje stufa per dru zjarri” 1,666,666 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data