Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1954 9,499 159,979,599,329 6,958 121,702,131,585 109,105,375,654

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Blerje materiale inerte 9,884,000 Njoftuar Fituesi 2AF ALBANIA GROUP SHPK 8,821,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje karburant Diesel dhe Benzinë për nevojat e OSHEE GROUP sh.a dhe kompanive bija 202,696,230 Lidhur Kontrata KASTRATI 157,318,560.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Sigurimi i Aseteve 29,800,000 Lidhur Kontrata Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 29,219,017.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Blerje Pajisje Mbrojtese Sigurimi Teknik 39,671,263 Njoftuar Fituesi “ ITAL – PROJECT ” shpk 37,335,850.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Vegla pune 3,700,000 Njoftuar Fituesi LIGUS SHPK 3,510,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje pjesë këmbimi për mjetet 9,860,600 Lidhur Kontrata A R B L E V 9,770,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje bileta avioni per itinerarin Tirane –Viene e kthim Njoftuar Fituesi Dorina Karaiskaj 55,860.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Blerje kabllo fuqie TM/TU me aksesore 97,825,000 Lidhur Kontrata "ARGUS POWER" sh.p.k 91,053,890.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje e 400 PC për nevojat e OSHEE Group sh.a 50,425,625 Lidhur Kontrata ATOM 23,300,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Fider i ri 20 kV E13 i N/St Farke 110/20/10 kV 48,793,487 Njoftuar Fituesi “IALA Group” shpk &“ENCOAL” shpk 48,533,785.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Blerje Karburant (shtese) 2,459,812 Lidhur Kontrata GORA 2004 2,459,812.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Ndertimi i 12 Kabinave te reja shtyllore dhe linjat perkatese TM ne Fiderin F4 te N/Stacionit 35/6 kV Ndroq si dhe linjave TU me kabell ABC i 18 kabinave 95,856,562 Njoftuar Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 92,911,277.00
Sh.A Albpetrol Blerje prokate çeliku 40 cr 3 cr 13 8,525,050 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 6,377,725.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1 Blerje materiale elektrike dhe hidraulike 4,408,240 Lidhur Kontrata AZ Trading 3,777,075.00
Sh.A Posta Shqiptare Minikontrata 1-Shërbim mirëmbajtje karikues elektrik, Marrëveshje kuadër për 2 vite Lidhur Kontrata TETRA SOLUTIONS
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Bileta, Tiranë-Kopengagen, Kopenhagen -Tiranë Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 346,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 1-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Engineering Consulting Group"sh.p.k & “AVE Consulting “sh.p.k &”Infratech” sh.p.k 1,100,200.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 2-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Engineering Consulting Group"sh.p.k & “AVE Consulting “sh.p.k &”Infratech” sh.p.k 2,150,400.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 3-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Erald-G"sh.p.k &”HMK Consulting”sh.p.k& “Hydro-Eng Consultin” sh.p.k 5,699,100.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 4-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Erald-G"sh.p.k &”HMK Consulting”sh.p.k& “Hydro-Eng Consultin” sh.p.k 5,699,100.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 5-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Erald-G"sh.p.k &”HMK Consulting”sh.p.k& “Hydro-Eng Consultin” sh.p.k 1,095,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 6-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "Erald-G"sh.p.k &”HMK Consulting”sh.p.k& “Hydro-Eng Consultin” sh.p.k 2,595,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 7-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.K Studio"sh.p.k &”E.B.S”sh.p.k& “Taulant” sh.p.k 1,954,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 8-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.K Studio"sh.p.k &”E.B.S”sh.p.k& “Taulant” sh.p.k 1,895,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 9-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.K Studio"sh.p.k &”E.B.S”sh.p.k& “Taulant” sh.p.k 774,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 10-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.G Partners"sh.p.k &”Illyrian Consulting Engineers”sh.p.k& “Arabel-Studio” sh.p.k & “S&L Studio” sh.p.k 475,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 11-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.G Partners"sh.p.k &”Illyrian Consulting Engineers”sh.p.k& “Arabel-Studio” sh.p.k & “S&L Studio” sh.p.k 850,100.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 12-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.G Partners"sh.p.k &”Illyrian Consulting Engineers”sh.p.k& “Arabel-Studio” sh.p.k & “S&L Studio” sh.p.k 140,700.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 13-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata M.A.G Partners"sh.p.k &”Illyrian Consulting Engineers”sh.p.k& “Arabel-Studio” sh.p.k & “S&L Studio” sh.p.k 1,397,500.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres Minikontrata 14-Mbikqyrje punimesh per nevoja te OSSH sh.a Lidhur Kontrata "NET-Group"sh.p.k &”DAAM”sh.p.k& “Unitec-Studio” sh.p.k 3,705,200.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data