Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
272 1642 7,614 117,137,995,612 5,432 84,757,319,835 74,456,748,908

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Mirëmbajtje e Sistemeve Informatike (Sporteli Elektronik për qytetarin; Sistemi Elektronik i Kërkesë/Ankesave; Sistemi i Informimit dhe Ekspozimit ndaj Qytetarit)” 1,393,600 Announced the Winner INSTANT.AL 1 130 000
Ndërmarrja Shëbimeve Komunale Durrës Blerje Karburant 20,833,000 Announced Procurement
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje guarnicione 5,664,622 Announced Procurement
Drejtoria e Përgjithshme e Pastrimit dhe Gjelbërimit Tiranë Blerje mjete transporti 9,990,000 Announced the Winner GERARD - A 9,777,500.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje automjeti 2,900,000 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Loti 2 Blerje Vaj, Antifrize dhe Alkol për automjete 1,030,000 Announced the Winner TOP-OIL 1,017,500.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit “Motokorrëse për bar të lartë, Prerëse ferrash, Motosharrë e zakonshme, Motorsharrë për lartësi, Traktor bari” 1,660,000 Announced the Winner “INPLY” SH.P.K 1,628,700.00
Sh.A Ujësjellës Kanalizime Durrës Blerje pajisje kompjuterike dhe informatike 7,953,313 Announced the Winner S&T Albania SHPK 7,849,000.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Blerje pajisjesh kompjuterike 7,977,781 Announced the Winner ATOM 7,894,400.00
Bashkia Elbasan Ndërtim rrjeti KUZ në zonat informale 58,393,976 Announced Procurement
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje peme shumevjeçare 199,910,000 Announced Procurement
Autoriteti Portual Durres Zbatimi i projektit të sinjalistikës në Portin e Durrësit 13,795,136 Announced the Winner SI.SI-AL SHPK 11,159,293.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A “Përditesimi i Programit të Faturimit , Migrim i të dhënave, Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijshëm, Program Fiskalizimi për 1 vit dhe mirëmbajtje e serverit në Cloud për 1 vit” 9,000,000 Announced Procurement
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Kontrolli teknik periodik i sistemeve ngrohëse (kaldaja) të instaluara në objektet arsimore 3,476,666 Announced Procurement
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A “Implementimi i shërbimit të fiskalizimit dhe mirëmbajtje vjetore” 3,000,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Zevendesim Tubo Gize ne Plastike HDPE ,Tubo fi 315, fi 160 ,fi 50,fi 75, Novosele,Akerni, Skrofotine et. 4,500,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore RINDERTIM DEPO UJI 100M3 PER VITIN 2022 2,172,567 Announced Procurement
Bashkia Malesi e Madhe Sherbim i eventit permbylles te projektit "Permiresimi i ofertes turistike dhe rritja e sezonalitetit ne fshatrat Lepushe dhe Vermosh 1,716,667 Announced the Winner HB-GROUPCONSTRUCTION 1 530 000
Sh.A Albpetrol Tubo pompë kompresori 38,854,800 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Mirembajtje e Njesive Operacionale te ITUN Cuke, perfshire pompat, pajisje, materiale etj. 11,200,000 Announced Procurement
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje materiale per rikonstruksionin e Rr. "Advive" ne fshatin Gjuzaj, Njesia Administrative Ballagat 14,025,905 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Mirembajtje e Njesive Operacionale te ITUN Cuke, perfshire pompat, pajisje, materiale etj. 11,200,000 Announced Procurement
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zhvillimi dhe mirëmbajtja e sistemit Damas 22,454,000 Announced Procurement
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korçë Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce (Terren sportiv ne mjediset e shkolles) 1,072,932 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje materiale (saraçineska, tapa. Manikota,Etj) per nevojat e Ukt sha”. 3,229,400 Announced Procurement
SH.A Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje matësa uji dhe vula për nevoja të UKT sh.a 9,803,833 Announced the Winner HIDROFAHO 9 270800
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Dizinsektim i parqeve dhe objekteve ne parqe 3,332,800 Signed the Contract AIR 3,168,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Shtypshkrime 25,417,000 Announced the Winner Inpress SHPK 16,798,800.00
Sh.A Albpetrol Blerje llamarinë çeliku 15,038,800 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Sinjalistikë 1,300,000 Announced Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data