Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
299 1705 7,917 124,486,128,939 5,694 90,675,317,102 79,869,309,526

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Furnizim, vendosje dhe Mirembajtje e elementeve te brandimit ne qendrat e kujdesit ndaj klientit dhe zyrat Administrative te OSHEE Group sh.a. per 2 vjet 39,896,000 Njoftuar Fituesi DIXHI PRINT - AL 39,848,500.00
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i marrjes në rrugë valore të sinjaleve të alarmit, verifikimit dhe reagimit me grup të gatshëm në të gjitha filialet e degët e Postës Shqiptare” 19,935,720 Njoftuar Fituesi NAZERI 2000 & Eurogjici Security & S.A.S (Special Albania Security) & TREZHNJEVA 19,913,040.00
Sh.A Posta Shqiptare “Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemeve të integruara të sigurisë (sisteme CCTV, alarmi, GPS/GPRS, sisteme vëzhgimi auto) dhe platformës së monitorimit të Posta Shqiptare sh.a” 39,841,065 Njoftuar Fituesi ELEKTROSEK 39,599,600.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Implementimi i sistemit të monitorimit të infrastrukturave IT në KESH sh.a dhe lëvrimi i licensave software 11,000,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 10,066,204.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Shpenzime për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit 19,124,350 Shpallur Procedura
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan LOTI I: “Blerje Gazoil D1 për ASHP, QSB, QEA, SHMZSH dhe Terrenet Sportive” 30,291,667 Shpallur Procedura
Bashkia Skrapar Blerje Rroba Pune 5,997,650 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Gaz i lengshem 5,982,185 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale Pastrimi dhe Dezinfektimi 3,750,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Blerje pjesë këmbimi për makinat e rënda të ASHP-së 3,332,400 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Kukës SH.A Perditesim i Programit te Faturimit dhe Arketimit . Transferimi i te dhenave dhe Web Serviceve per Pagesat e Faturave te Ujit te Pijshem 5,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim mirëmbajtje për pajisjet e kondicionimit 2,603,460 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim për riparimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve 3,500,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Veshje betoni ne kanale ujitese ne zonat rurale 4,924,535 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Studim projektim e previntivim për Ndertim Depo uji V-1000 m³” 2,629,203 Njoftuar Fituesi “GRAMA Consulting Engineers” sh.p.k &”ZENIT&CO” sh.p.k 2,451,111.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Mirëmbajtje e thellë e objekteve publike (Agjensia e Mbrojtjes së Konsumatorit) 5,025,207 Njoftuar Fituesi RAFIN COMPANY SHPK 4,780,481.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje program (software) për kryerjen e tarimeve, koordinimit dhe selektivitetit të mbrojtjes rele për rrjetin e transmetimit, shërbim mirëmbajtje të softuerit, si dhe trajnim të punonjësve 33,000,000 Lidhur Kontrata EMC Group 32,859,990.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Blerje dhe Vendosje Banakë (tezga) për Tregun Kamëz 1,825,000 Njoftuar Fituesi “ALBATROP CONSTRUCTION & DESING(ACD)” 1,755,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Punime për demontimin e tubacioneve nëntokësore të linjave të gazit që kalojnë në territorin ku do ndërtohet Nënstacioni 400/220 kV Fier 2,646,956 Njoftuar Fituesi HTM sh.p.k. & A.L-ASFALT sh.p.k. 2,597,393.00
Sh.A Albpetrol Blerje lëndë e I-rë dhe materiale ndihmëse për fonderinë në QMN Kuçovë 1,822,875 Njoftuar Fituesi A R B L E V 1,817,500.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane FV 12 çela fuqie 10 kV të kompletuara me mbrojtje primare për zëvendësimin e impiantit 10 kV të nevojave vjetake 97,950,000 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb" 7,305,750 Njoftuar Fituesi A&Tsh.a & 2A2F -L OIL sh.p.k & O L S I 6,752,250.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim dhe instalim inverter industrial 125VDC/230VAC me kapacitet jo më të vogël se 4.5KVA dhe i kabllove dhe kanalinave metalike për sistemimin e linjave dalëse që do të furnizojnë sistemet e monitorimit të HEC Koman 5,000,000 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Strukture per funizimin e autoboteve me gazoil 1,950,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV 449,990,927 Rishpallje me Lidhje Kontrate Prima Energy shpk & Aci Engineering shpk 438,746,692.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti I: Blerje mish viçi, mish pule dhe vezë 68,123,573 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 67,892,695.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti II: Blerje bulmet, qumësht, kos, djathë, gjizë. 96,419,003 Njoftuar Fituesi A G S  SHPK 95,074,060.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti III: Blerje bukë thekre dhe integrale. 22,595,339 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 16,254,535.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti V: Blerje fruta dhe zarzavate. 74,814,295 Njoftuar Fituesi NELSA & ERDIS 65,749,160.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti IV: Blerje artikuj ushqimor kolonial (ambalazhuar/paketuar) 53,156,536 Njoftuar Fituesi PROINFINIT sh.p.k 41,159,781.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data