Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
249 1596 6,909 107,752,495,362 5,230 77,644,358,585 67,666,190,350

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Loti II: “Blerje materiale informatike për KESH sh.a”. 1,412,000 Njoftuar Fituesi INTERLOGISTIC 1,382,606.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Blerje pajisjesh kompjuterike 7,988,433 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Hartim projekti “Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit zona Industriale (ish rezervat e shtetit-Ura e Hanit)”, linjës së dërgimit dhe “Ndërtim Kanalizime të Ujrave të Ndotura” Zona ish-MCR, Rr. Gaqi Gjika, Bashkia Berat” 9,325,598 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti I: Shërbimi privat i sigurisë fizike për një periudhë 3 vjeçare, për N/Stacionin Fierz, N/Stacionin Koman, N/Stacionin Vau Dejës, N/Stacionin Koplik, N/Stacionin Burrel dhe N/Stacioni Shumat 142,764,418 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA 142,763,991.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Blerje Tubo me diameter me presjone te ndryshme dhe materiale hidraulike 1,595,366 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 1,570,265.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore "Blerje ASFALTOBETON" 5,833,333 Njoftuar Fituesi BI-SERVIS 4,631,556.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Trajnim për ATCO AFIS Kukës 26,666,666 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje materiale hekuri 20,618,896 Lidhur Kontrata Genti 001 12,639,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje beton M 250 3,900,000 Lidhur Kontrata GENERAL BETON 3,570,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti II: Shërbimi privat i sigurisë fizike për një periudhë 3 vjeçare, për N/Stacionin Tirana 1, N/Stacionin Tirana 2, N/Stacionin Sharrë, N/Stacionin Rrashbull, NJMT, Zyrat Qëndrore OST sh.a., N/Stacionin Elbasan 1, N/Stacionin Elbasan 2, Magazina Elbasan, N/Stacionin Zemblak, N/Stacionin Fier, N/Stacionin Babicë dhe Magazina Kuçovë. 297,425,872 Njoftuar Fituesi “Flena RB” sh.p.k & “Myrto Security” sh.p.k & “Ro.Gat Security” sh.p.k & “Vrana Security Group” sh.p.k & “Vaso Security” sh.p.k 296,944,780.00
Autoriteti Portual Durres Blerje makine ekologjike 3,800,000 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 3,670,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje hipoklorit natriumi 16,996,283 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 16,761,900.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Blerje vaj hidraulik T-68 për kuzhinetat e katër hidroagregatëve në HEC Fierzë”. 31,148,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Blerje materiale dhe pajisje elektrike,vegla,pajisje mekanike” 79,785,142 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Blerje materiale inerte 7,120,000 Lidhur Kontrata VELLEZERIT KUKA
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Asfalto beton e bitum per sperkatje 33,333,217 Njoftuar Fituesi Vashtemia SHPK 24,227,700.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Furnizim vendosje dhe instalim i infrastrukturës server të konvergjuar me teknologji virtualizimi”. 40,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Bulqize “Blerje materiale hidraulike plastike, tuba uji, rakorderi e aksesore, per nevojat e Ujesjelles Kanalizime sh.a Bulqize 1,838,930 Njoftuar Fituesi EGLAND SHPK 1,499,842.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Sherbimi i Riparimit te Transformatoreve te Fuqise TM/TU me fuqi deri ne 1.8 MVA 150,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Hartimi i projekteve te zyrave Postare 2,045,580 Shpallur Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje asfalto-beton, viti 2022 33,306,120 Rishpallur Prokurimi
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje pajisje leximi (palmare) dhe mirembajtje sistemi leximi automatik per viti 2022 2,999,600 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale elektrike 3,990,700 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Mbikqyrje e projektit Rikonstruksion linjash dhe objektesh per ujesjelles kanalizime elbasan viti 2022” 1,038,813 Lidhur Kontrata DEA-N CONSULTING STUDIO SHPK 912,768.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Shërbim i printimit dhe zarfimit të faturave për nevoja të UKD 7,945,020 Njoftuar Fituesi ADEL CO SHPK 7,807,606.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Krijimi i programit të menaxhimit të aktivitetit të operimit tregtar 198,000,000 Njoftuar Fituesi “A-T-D-ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION” sh.p.k & “Info Business Solutions” sh.p.k 173,500,000.00
Sh.A Ujesjelles Gramsh Blerje klori per nevojat e shoqerise 1,425,000 Lidhur Kontrata ''2 AT'' 1,282,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Riparimi i asfalteve te demtuara nga Uke ne rruget e qytetit te elbasanit” 3,000,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Rikonstruksion linjash dhe objektesh per ujesjelles kanalizime elbasan viti 2022” 53,000,000 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 50,788,666.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje Klori 2,857,680 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 2,222,640.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data